Nežinau ką daryti: namuose dedasi keisti dalykai

name-keisti-dalykai2Portalo anomalija.lt lankytoja Agata pasidalino savo išgyvenimais, kurių kol kas niekaip negali paaiškinti. Žemiau pateikiame jos laišką.

 

Pas mane name dedasi keisti dalykai, nors niekas prieš tai ten negyveno, kai jį nusipirkome. Namas tiesiog buvo nebaigtas statyti.

 

Visų pirma aš buvau ta, kuri pradėjo pastebėti keistus dalykus (šuo urzgia ar loja žiūrėdamas į nieką, nukrenta staiga daiktai, kurie negalėtų nukrist, užsidarinėjančios durys).

 

Pavyzdžiui vieną vakarą buvau viena namie, ėjau į tualetą (mano kambarys antrame aukšte, tualetas – sekančios durys), žiūriu laiptų šviesa įjungta. Ją išjungiau, grįžau į kambarį. Girdžiu šuo prašosi į kambarį, atidarau duris, matau vėl laiptų šviesa įjungta. Galvoju gal tėvai grįžo ir įjungė (nes įmanoma įjungti apačioje ir viršuje).

 

Vėliau girdžiu skambina į lauko duris, einu pažiūrėti kas, žiūriu vėl įjungta, atidariau lauko duris, o ten tėvai grįžę, raktus pamiršo. Labai išsigandau, bet tą kartą nurašiau elektros problemoms.

 

Sekanti keistumus pastebėjo mano mama. Nusileidžiu ryte į apačią, klausia mama ar ėjau naktį į pirmą aukštą (pirmame aukšte yra tėvų kambarys). Atsakiau, kad ne. Tada mama papasakojo, kad du kartus girdėjo kai kažkas lipo laiptais į apačią. Pirmą karta atsibudo, nes kažkas labai garsiai lipo. Tuomet nekreipė dėmesio. Antrą kartą kai ją “pažadino” jau norėjo mane apibarti, kad 4 valandą nakties triukšmauju. Bet paaiškėjo, kad nieko nepamatė. Abu kartus ir šuo atsibudo, pradėjo urgzti (miega pas mamą kambary).

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Trečias kartas jau buvo abiems su sese. Vakare žaidėme biliardą, baigėme žaidimą, sudėjom rutulius į trikampį (antrame aukšte tik mūsų su sese ir biliardo kambariai).

 

Vėlų vakarą atsibudau nuo rutulių daužymosi į sieneles ir kritimo į skyles garso. Galvojau gal žaidžia tėtis su sese ar panašiai, nekreipiau dėmesio. Ryte manęs klausia sesuo ar aš naktį biliardą žaidžiau. Išsigandusi atsakiau jai, kad galvojau, jog tai ji žaidžia. Vėliau paaiškėjo, kad niekas į biliardo kambarį net nebuvo užėjęs.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Su sese nuėjom pažiūrėti, visi rutuliai sukritę į skyles, o šalia dar nuo staliuko nukritusi vaza sudužusi. Labai išsigandom ir pradėjom dar labiau kreipti dėmesį į įvairius garsus. Net nežinau ką daryti.

 

Agata

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Arturas

Nu jo vaiduokliai irgi biliarda nori palost :D

Hoon

Galimas daiktas, kad namo aura yra labai silpna ir uzklydo dvasia arba namo savininkas (turbut autores tevai), turi silpna aura, prie kurios ‘prisikabino’ dvasia, arba kaip buvo pateike, kiti skaitytojai – senoviniai daiktai arba suvenyrai. Norit atsikratyti, patarciau issiaiskinti kokia, tai dvasia. Pasikvieskite zmogu, kuris gali matyti dvasias ar geraja ragana (arba kita zmogu, kuris dirba su magija), kuris pasakytu apie dvasia, nes dauguma namu turi geru dvasiu, kurios saugo namus, bet parodo savo buvima, numesdami daiktus, vaiksciodami ir pan. Visi, uzduoda klausima, kodel dvasios rodo, kad yra salia musu. Atsakysiu, kaip mes sureaguojam i kazkoki nutikima (tarkime – daiktu… Skaityti daugiau »

Legionas

Jeigu namas naujas ir negyventas ir senesniuose namuose tokių dalykų nebuvo, tai 70 proc. tikimybė, kad kaltininkas vienas iš šeimos narių. Galimai autorė, nes jai vienai esant prasidėjo. 15proc. kad vienas iš šeimos narių parsinešė kažkokią išorinę jėgą su kokiu nors daiktu. 5proc kad namas LABAI negeroj vietoj pastatytas. 10proc kad istorija išgalvota.

Aptarimas

Manau pirmiausiai reikia tai aptarti su kunigu

Aptarimas

manau pirmiausiai reikia pasikalbeti su kunigu apie tai

Truth

Galimas daiktas jei niekas negyveno tai pasiziurekit visu pirma siuvenyrus ir senovinius daiktus jie gali boga atmosfera kelti dar galims daiktas kad ant kokiu senoviniu kapu nugriautu namas gali buti pastatytas tada jau tik sventas vanduyo ir kunigo palaimnimo reikia as esu su paranormaleis reiskineis susidures tai tikiu kai nakti miegodamas pajutau duslu silta kvepavima i ausi nors namie nk nebuvo langai buvo uzdaryti tai paskui visa nakty sviesas buvau sujunges kompa telika viska zodziu buvau susijunges ir negalejau paskui tris naktis tai belde atrode kad vanduo bega kad lakste po kambarius bet kaskaip savaime nurimo

Trollolol

Kameras sudekit. Gal ka gero irasysit. Kitaip, cia tik pasaka

Ghost hunter

Zmones gyvent normaliai negali, o jiems kameras siulo pasistatyti :D kai pats su kazkuo susidursi, tikrai ne apie kameras galvosi

Droniukas

Pasakos bet man ir buvo nutike keistas yvykis koja perdreskė kažkas sedėdamas pajutau karšty ir žiuriu dreskimas keista ane.

Tešlagalvis

Jai tiesiog vyro reikia

Taip pat skaitykite