Lietuvos knygynų lentynose pasirodė knyga su Pakylėtųjų Valdovų laiškais

dvasingumas-kunas-pasaulisLietuvos knygų lentynose pasirodė Violetos Petraitienės knygą „Savęs ir Visatos pažinimo link“. Šioje knygoje sudėti Pakylėtųjų Valdovų laiškai, kuriuos Lietuvoje jau aštuoneri metai energetiniu kanalu gauna ir užrašo Violeta Petraitienė, suteikia esminių žinių apie pasaulio ir žmogaus kilmę, sandarą, dvasinę evoliuciją, tarpusavio ryšius, sielos paskirtį ir tikslus.

 

Laiškuose gausu informacijos apie Dieviškąją energiją ir jos svarbą kiekvieno iš mūsų gyvenime, apie Meilę, iš kurios esame sutverti ir į kurią visi sugrįšime. Tai knyga, prikelianti sielą iš miego materialiame pasaulyje, primenanti jai tai, ką buvo pamiršusi per daugybę įsikūnijimų.

 

Dvasiškai prabudusiems žmonėms Pakylėtųjų Valdovų laiškai įtvirtins žinojimą, kad einama teisingu keliu. Pradedantiesiems jie gali tapti įvykiu, radikaliai keičiančiu gyvenimą. To siekia ir dvasinės aukštųjų dimensijų būtybės, ir pati autorė.

 

v-p-knyga

 

„Pakylėtieji Valdovai kalbina daugybę žmonių Žemėje, bet retas kuris išgirsta tą šnabždesį… Mes matome tikrąsias žmonių pastangas ir labai jas vertiname. Ne todėl, kad jūs „mažesni“ ir gerai elgiatės, o todėl, kad jums pavyksta suvokti Dievo Tiesą ir tą Tiesą išgyvenate…

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Visų mūsų siekis vienodas – išreikšti Dievo Tiesą. Ir kiekvienas mėginame ta daryti pagal savo galimybes. Jūs Žemėje, mes – subtiliajame pasaulyje.“ (Viešpats Sūrja)

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Violetos Petraitienės knygą „Savęs ir Visatos pažinimo link“ galite įsigyti internetinėse parduotuvėse: www.mijalba.com, www.knyguklubas.lt, www.knygos.lt, „Vagos“ knygynuose, prekybos centruose Rimi, Maxima.

 

Susitikimai su autore numatyti:

 

Rugsėjo 20 d. 18 val. Kaune Dvasinio tobulėjimo centre „Šviesos namai“ Gedimino g. 26B.
Rugsėjo 30 d. 15 val. Šiauliuose AŠ ESU mokymo centre Vilniaus g. 126 II aukštas
Lapkričio 11 d. Vilniuje Saviugdos studijoje „Lašo jėga“ P. Vileišio g. 17A, Antakalnyje

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite