Kraujas magijoje: kodėl naudojamas ir ką simbolizuoja?

kraujas-magijojeKodėl kraujas dažnai minimas magijoje? Kodėl jis ten naudojamas ir ką simbolizuoja? Portalas anomalija.lt kalbina būrėją Aleksejų Šiškariovą.

 

Kodėl kraujas magijoje toks ypatingas? Ką jis simbolizuoja?

 

Kraujas tai jėgos ir gyvybės šaltinis.

 

Kokiais atvejais reikia naudoti kraują atliekant magijos ritualus?

 

Nėra tokios sąvokos kad reikėtu. Vieniems tai priimtina, kitiems ne. Man priimtina, kadangi aš esu atlikęs susijungimo su Tamsa ritualą ir kelio atgal nebeturiu. Ilgai galvojau, ar verta ir ar apsimoka morališkai. Bet dabar atvirai galiu pasakyti, kad Jėgos Šaltinio paieškos, trūkusios kiek daugiau nei dvidešimt metų baigėsi Tamsos naudai. Bet Tamsa neša gėrį ir tyrumą. Esu laisvas nuo stereotipų ir tas jausmas tikrai tobulas.

 

Ar magai naudoja tik savo kraują?

 

Kraujo magija nėra dažnai naudojama. Asmeniškai pažįstu labai nedaug kolegų, kurie aukoja savo kraują. Tikras Meistras dažnai meldžiasi, laikosi tam tikrų nuostatų, nevartoja alkoholio. Todėl tik mago kraujas naudojamas ritualuose gali atnešti rezultatus. Žinoma, čia yra niuansų, apie kuriuos aš negaliu pasakoti viešai. Pagrindas – susijungti su Jėgą, tapti jos dalimi. Tada jau galima kalbėti apie savęs paruošimą kraujo magijai ir atitinkamiems ritualams.

 

Dažnai tenka girdėti, kad magai aukoja ir gyvūnus. Kokiais atvejais taip daroma?

 

Gyvūnų aukojimas tai pagal mane barbariškas dalykas. Be to jis ne visada pasiteisina. Žinoma, kartais reikia aukos. Bet lai tai būna paties mago kraujas o ne nekalta gyvybe. Gyvūno aukojimas paplitęs beveik visose magijos mokyklose ir kartais jis vykdomas siekiant pakeisti sielą. Pavyzdžiui vietoje sunkiai sergančio ligonio aukojamas gyvūnas ir tikima, kad ligonis pasveiks. Tačiau nei viena mirtis neatstos gyvybės.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ar asmeniškai pateisinate gyvūnų aukojimą?

 

Kategoriškai nepateisinu. Ne tik todėl, kad esu besąlygiškas gyvūnų mylėtojas. Dar ir todėl, kad menka nauda iš to aukojimo. Negaunama ne pusės tiek rezultato, kiek matoma jei magas paaukoja vieną lašą savo kraujo. Ir kam žudyt gyvūnėlį tada? Jei užtenka atitinkamu momentu pradurti savo pirštą puikiam ritualui pasiekti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nors magija ir neturi spalvos, tačiau sakykite, ar kraujo magija naudojama gerais ketinimais? Ar visgi dažniausiai tai yra juodosios magijos pusė? Ar kraujo magija priskiriama juodajai magijai?

 

Kraujo magijos ritualai naudojami kiek konstruktyviais, tiek destruktyviais tikslais. Ypač tinka darbui su pinigais, o finansų magija – mano mėgstamiausia praktinės magijos sfera.

 

Kokios pasekmės laukia magų, kurie užsiima kraujo magija?

 

Jeigu viskas daroma tinkamai nėra jokių neigiamų pasekmių. Magas pradžioje maldoje susijungia su savo Jėgos gavimo objektu, paskui atliekamas pats ritualas.

 

Kas gali nutikti žmonėms, kurie nėra profesionalai, bet mėgina patys naudoti kraujo magiją?

 

Geriausiu atveju jie negaus rezultatų. Blogiausiu – bus žiauriai nubausti jėgų.

 

Ar galima savarankiškai atlikti kraujo magijos ritualus?

 

Kategoriškai ne. Tik žmogus atsidavęs Jėgai tai gali.

 

Ar kraujo magijos ritualą užsakęs žmogus gali vėliau nukentėti?

 

Tikrai negali.

 

Į kokias „jėgas“ magai kreipiasi kraujo magijos ritualų metu?

 

Tai Jėga, kuri valdo žemiškąjį pasaulį. Kitaip tariant Liuciferis.

 

Ar kraujo magas be savo tiesioginio profilio gali užsiimti kitais burtais?

 

Žinoma gali, jokių problemų. Tik jau negali dirbti su šviesos energijomis, čia jau reikalingi ypatingi dvasiniai intensai.

 

Dažnai paaugliai atlieka tam tikrą „keitimosi krauju“ ritualą (prasipjauna delnus ir juos suglaudžia). Ar tai pavojinga?

 

Tai gali būti pavojinga tik higienos atžvilgiu. O šiaip toks kraujo keitimasis simbolizuoja brolystę ir buvo naudojamas Šiaurės Amerikos indėnų siekiant pažymėti, kad karo tarp dviejų žmonių nebus.

 

Ar yra tikimybė kuo nors užsikrėsti kraujo magijos ritualų metu?

 

Higienos ir sterilumo nuostatų dar niekas nepakeitė. Todėl magas privalo tai daryti švariai, steriliai. Naudojant atitinkamas priemones. Ir jokiu budu neimti kliento kraujo. Klientas – tai žmogus su savo minusais ir pliusais. Ir jo kraujo intencija gali būti nepriimta Jėgų už jo nuodemes.

 

Ar kraujo magija nėra susijusi su vampyrizmu?

 

Iš dalies taip. Yra ritualas, kuris padeda raganiui pasisemti jėgų iš kito žmogaus. Tam užtenka tris lašus ant aukos foto ir sukalbėti atitinkamas maldas atitinkamų žvakių šviesoje. Veikia tobulai. Asmeniškai patikrintas dalykas.

 

Ar kraujo magija naudojama pritraukimams atlikti?

 

Taip. Ir ganėtinai sėkmingai.

 

Ar tikintiems žmonėms užsiimti kraujo magija nėra nuodėme?

 

Stereotipiškai mąstančiam pseudotikinčiajam žmogui (tikėjimas tai ne vien bažnytinių pliotkų rinkimas ir vaizdavimasis kad laikomasi tradicijų) išvis neverta to daryti. Pradžia išsilaisvinti nuo stereotipų, gauti atitinkamo mąstymo gaires.

 

Ar imamas kliento kraujas magijos ritualui atlikti?

 

Neimamas. Pagal galiojančius LR įstatymus tik medicinos darbuotojas gali imti kraują. O kadangi aš toks nesu tai imu nuotraukas ir naudoju tik savo kraują.

 

Ar kraujo magijos pagalba galima prailginti gyvenimą ar pataisyti sveikatos problemas?

 

Jeigu Aukštesnės Jėgos duoda leidimą – taip. Tačiau asmeniškai aš nedarau tokių ritualų tiesiog iš gatvės atėjusiam. Tai ypatingi, visiško pasitikėjimo kerai. Tai meldimasis už žmogaus sveikatą ir rezultatų gavimas, gydymu tai nevadinama.

 

Kodėl tik nedidelė dalis magų siūlo kraujo magijos ritualus, kuo jie sudėtingi?

 

Kraujo magija pasiduoda tik tam, kuris peržengė ribą, nuo kurios jau nėra galimybės eiti atgal.

 

Ar ritualams tinka “nešviežias” kraujas, pavyzdžiui sukrešėjęs, kraujas ant nosinaitės?

 

Taip. Nuo to jis nepraranda savybių. Vistiek servetėle ar nosinaite su krauju sudeginama.

 

Ar daug turite užsakymų būtent su kraujo magijos tematika?

 

Lietuvoje beveik nėra žmonių, kuriuos tai domina. Kraujo magija yra labai specifinis dalykas, tas mažai kam yra patrauklu. Tačiau tokių žmonių yra begalė Latvijoje ir Rusijoje. Kažkiek kalbu latviškai, o latviams tai labai imponuoja.

 

Apskritai, aš pasitraukiau iš lietuviškosios okultinių paslaugų teikimo rinkos. Beveik visi mano klientai yra rusakalbiai, ženkli jų dalis – mano tautiečiai žydai. Aktyviai bendradarbiauju su kolegomis Rusijoje ir Latvijoje, o Lietuvoje lai dirba kiti. Lietuvoje priimu tik ypatingai įdomius klientus, kurių gyvenimiški atvejai įdomūs mano praktikai. Žinoma neapleisiu tų, kam išties reikia pagalbos.

 

Pastebiu, kad lietuviai yra labiausiai stereotipų paveikta tauta. Seniai atsižadėjau minties keisti aplinkos požiūrį į taip vadinamą juodąją magiją. Gal dar išleisiu knygelę ir padėsiu tam tašką.

 

Latviai ir rusai – visai kito mentaliteto žmonės. Rusijoje nuo seno magas buvo pagarboje, Latvijoje išlieka neutralus bet ir teigiamas požiūris. Lietuvoje gi chaosas, ir ne mano jėgoms čia kažką keisti ar irodinėti. Beveik nebeburiu kortomis, salonas Klaipėdoje jau greitai bus uždarytas. Liko tik okultinė pagalba ir kartkartėmis Taro jau senai klientūrai.

 

Asmeninis mago Aleksejaus Šiškariovo puslapis: aleksejus.webnode.com

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite