Keisti garsai morge ne juokais išgąsdino apsauginius: tai, ką pamatė – juos šokiravo

apsauginiai-morgeInternete paplito šiurpus vaizdo įrašas, įvarysiantis baimę net paties drąsiausiems. Jeigu morgas jums ir taip kelia nemalonius jausmus, pažiūrėję tai, ką užfiksavo apsauginiai, daugiau niekada nenorėsite ten net kojos įkelti.

 

Viename Brazilijos morge užfiksuoti kadrai verčia susigūžti. Apsaugos darbuotojai išgirdo keistus garsus pastato rūsyje ir nuėjo patikrinti, pagalvoję, kad į jį galbūt įsilaužė benamiai ar apylinkes tyrinėjantys paaugliai.

 

Nusileidę žemyn patikrinti, kas ne taip, jie pamatė atsidarančias ir vėl užsidarančias metalines dureles. Kadangi jos pakankamai sunkios, skersvėjis negalėjo jų pajudinti, todėl apsauginiai ėmė žvalgytis, ar rūsyje nesislepia pašalinis asmuo.

 

Iššniukštinėjus kiekvieną rūsio kampą, šviečiant žibintuvėliu, ir įsitikinus, kad visos durys užrakintos, jiems liko patikėti tik viena mintimi – morgo rūsyje gyvena vaiduoklis. Nors jokios keistos figūros vaizdo įraše nematyti, vien stebint ilgą tamsų koridorių darosi nejauku. Pamatykite.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Trollolol

LOL jei ne tos kaip is filmo blyksincios sviesos, gan itikinamai atrodo. Deja, persistenge. O pries prieinant isjunge visai sviesa, kad liolikas isliptu is tos angos ir uzeitu uz kameros. Zibintuveli turi, bet sviecia i priesinga siena lol cheap feik

ABA

Tikrai taip, kartojasi

tu kaušas

tau su psichika kartojasi.

ABA

Tu smirdi ir nejauti otavo komentaras vemalai.

Droniukas

Šita buvo jau rašyta tik nepamenu čia ar ne

Pyktis.

Tikrai taip.

Droniukas

Bet vis tik pasiklausiau pasileidęs iškart priraičiau į kelnes gaila laiku neišsikakojau

Taip pat skaitykite