Kanibalų byla Rusijoje: pora įtariama nužudžiusi iki 30 žmonių

krasnodaro-kanibalaiViskas prasidėjo nuo pietvakariniame Rusijos regione pamesto išmaniojo telefono. Jo turinys padėjo atskleisti pasibaisėtiną tiesą apie, kaip įtariama, keletą dešimtmečių siautėjusią žmogėdrų porą. Nepatvirtintais duomenimis, kalba eina apie maždaug 30 nužudytų ir suvalgytų žmonių, rašo alfa.lt.
 
Leidinio Meduza.io duomenimis, iš pažiūros nekaltas radinys buvo aptiktas šių metų rugsėjo 11 dieną. Krasnodaro miesto Repino gatvėje vykstant kelio dangos remonto darbams, vienas darbininkų rado išmanųjį telefoną. Pradėjęs naršyti įrenginio atmintyje, jis nustėro – nuotraukose buvo matomas maždaug 30 metų vyras, pozuojantis su nukirsta žmogaus ranka ir nuimtu moters skalpu.

 

Darbininkas nedelsdamas kreipėsi į vietos policiją. Jau rugsėjo 13 dieną paskelbta, kad telefono savininkas, 35-erių Krasnodaro gyventojas, surastas ir sulaikytas. Jis priešinosi policijai, įtikinamai paaiškinti nuotraukų kilmės nesugebėjo.

 

Rusijos Tyrimų komiteto Krasnodaro skyrius žiniasklaidai atskleidė, kad įtariamasis (socialiniuose tinkluose, remiantis iš teisėsaugos nutekėjusia informacija, vadinamas Dmitrijumi Bakšejevu) aiškino žmogaus kūno dalis radęs viename miesto rajonų ir neatsispyręs pagundai su jomis nusifotografuoti. Vėliau telefoną pametęs.

 

„Jis pasakojo, kad rankas, kojas ir galvą rado šiukšliadėžėje. Tada juokdamasis pridūrė, kad visa tai parnešė namo, norėdamas pajuokauti, nusifotografuoti. Padaręs asmenukes, jo žodžiais tariant, jis visas kūno dalis išmetė su šiukšlėmis, ir tik galvą pamerkė į kibirą su šaltu vandeniu, kad ji ilgiau išsilaikytų“, – sakė leidinio „Komsomolskaja pravda“ šaltinis Krasnodaro teisėsaugoje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pasak leidinio „Živaja Kuban“, įtariamasis mažiausiai dvi dienas fotografavosi su žmogaus kūno dalimis, ir tai darė ne vien namie, bet ir savo darbo vietoje – viename iš butų, kuriame darė vidaus apdailą.

 

Jau rugsėjo 18 dieną teisėsaugos pareigūnai Krasnodaro karinės aviacijos mokyklos teritorijoje aptiko sudarkytus moters palaikus ir rankinuką su asmeniniais daiktais. Nustatyta, kad nužudyta moteris – 35-erių vietos gyventoja.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Žekiau galima pamatyti kokiomis sąlygomis gyveno kanibalai:

 



 

Meduza.io duomenimis, įtariamasis D. Bakšejevas anksčiau dirbo minėtoje karinėje aviacijos mokykloje aplinkos tvarkytoju, o jo žmona Natalija – medicinos seserimi. Vėliau abu išėjo iš darbo, bet liko gyventi bendrabučio kambaryje. Abu dažnai girtaudavo, į svečius pasikviesdavo kaimynams nepažįstamų asmenų.

 

Tyrimų komiteto pareigūnai iš pradžių spėjo, kad auka tapusi moteris taip pat galėjo būti užėjusi išgerti, o po to nužudyta buitinio konflikto metu. Tačiau įtariamųjų apklausos, kaip ir jų buto krata, netrukus atskleidė naujų, dar šiurpesnių detalių.

 

Nepatvirtintais duomenimis, Dmitrijus ir Natalija Bakšejeva kanibalizmu pradėjo užsiimti dar 1999 metais, kai abu dar buvo labai jauni. Tai išduodančios pirmosios jų darytos nuotraukos. Leidinio „Bloknot“ teigimu, 1999 metų gruodžio 28 dienos nuotraukoje matoma su apelsinais kepta žmogaus galva.

 

Iš viso šeimos bute esą aptikta 19 odos fragmentų, o šaldytuve – septyni šaldytos žmogienos paketai.

 

Leidinys „Živaja Kuban“, remdamasis savais šaltiniais, paskelbė, kad N. Bakšejeva jau pripažino savo kaltę dėl žmogžudysčių ir kanibalizmo. „Bloknot“ teigimu, bute aptikti ir dalies aukų telefonai bei žmogienos paruošimo receptai.

 

Teigiama, kad Tyrimų komitetas iki šiol nustatė septynių aukų tapatybes, tęsia tyrimą toliau.

 

Bakšejevų šeimos nusikaltimai gali būti vienas šiurpiausių kanibalizmo atvejų šiuolaikinės Rusijos istorijoje. Tačiau nužudytų žmonių skaičiumi jie vargiai prilygs 2012 metais sulaikytam buvusiam Irkutsko srities policininkui Michailui Popkovui, kuris iš pradžių buvo apkaltintas dėl 24 moterų nužudymo, tačiau šių metų pavasarį pareiškė nuo 1992 iki 2010 metų nužudęs 82 moteris.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Xena

Pas juos kratą darė. Čia video po kratos. Del to toks bardakas.

asd

sitie jeigu nebutu pamete telefono toliau egzistuotu ir rytu zmones. pagalvojus,o kiek dar tokiu nepagautu verda zmogienu su bulvem.

pagalvok

kiek girdėjau, kad žmogaus mėsa yra saldi :)

Evaldas

Baisu kai pagalvoji, kad musu laikais civilizuotam pasauly dedasi vis dar toki dalykai. Na rusai aisku atsilike nuo vakaru, bet gi ne Afrikos lygio.

hidden name

Vakaruose “deep weeb” galima rasti dar baisiau, bet taip, rytai atsiliek tu reikalu kontroleja

Taip pat skaitykite