Beldimas į duris, kai už jų… nieko nėra

durys-beldimasDurys asocijuojasi su praėjimu tarp dviejų priešiškų pasaulių: realaus ir anapusinio. Jeigu jūs išgirdote beldimą, reiškia, pats Likimas perspėja jus apie ką nors svarbaus. Verta į šitą prietarą žvelgti rimtai ir pasistengti būti kuo atsargesniems.

 

Dažniausiai manoma, kad beldimas į duris, kada už jų nieko nėra, pranašauja kieno tai mirtį…

 

Jeigu jums pasirodė, kad kažkas pabeldė į duris,- neskubėkite atidaryti. Pažiūrėkite pro “akutę”, paklauskite, kas ten. Jeigu atsakymo nesulauksite, tai geriau durų neatidarykite, kad neįsileistumėte Bėdos. Būtų gerai tokiu atveju iš vidaus šventintu vandeniu apšlakstyti duris ir triskart sukalbėti “Tėve mūsų…”

 

Jeigu vis dėlto atidarėte duris, tai gali būti, kad įsileidote į namus kokią anapusinę būtybę. Pasistenkite neutralizuoti ją/jos poveikį: apeikite namus pagal laikrodžio rodyklę su uždegta šventinta Žvake, kalbėdami Maldą “Tėve mūsų…”, po to apšlakstykite visus namų kampus šventintu vandeniu.

 

Jeigu išgirsite tris kartus beldžiant naktį- gali būti perspėjimas apie rimtą Bėdą.

 

Ir vis dėlto, jeigu išgirdote beldimą į duris ar langą, nepanikuokite. Nereikalinga nusistatyti, kad būtinai aplankys nemalonumai, tuo jūs tik sukursite aplink save negatyvų emocionalinį foną. Nors ir nieko gero šis prietaras nežada, bet visada reikalinga žinoti, kad galime save ir namus apsaugoti Maldomis ir “apsivalymu” Žvakėmis, druska bei kitomis priemonėmis.

 

Inf. šaltinis: Vilijos Magiškos Kortos

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Čigonė

Siaubingas beldimas pažadino naktį, kūnas visas drebėti pradėjo, apėmė tokia nežmoniška baimė, bet ir vėl apėmus miegui išgirdau tokį patį antrą siaubingą keliantį nežmonišką baimę beldimą. Per naktį tai pasikartojo 3 kartus. Po savaitės numirė labai mylimas ir artimas man žmogus. Tik tada supratau, kad gavau perspėjimą.

Laisve

Man tai įprastas reiškinys. Prieš 29 metus prisikvieciau dvasių o namus su spec iškvietimo žodžiais kai atsakė įvisus 10 kausimų iš to netikėtumo pamiršau žodžius kuriais išsiųsti jas atgal.Nors močiutė buvo griežtai į spėjusi ne užsiimti dvasių kvietimu.Nepaklausiau nes netikėjau. Nes ji iš savo patirties papasakojo kad dvasias sunku išvaryti, jai net iš Vatikano buvo atsiųstas spec.kunigas nes ji net susirgo nes dvasios dieną naktį darinejo duris kurios siaip sunkiai atsidarydavo ,beldžiasi į jas .O svarbiausia ji daug metų sirgo nemiga nes į jos medinį lovos galvugali ištisai balsavo net esu pati girdėjusi. Ir nepadėjo jokios šventintos žvakės ir vanduo.… Skaityti daugiau »

nesvarbu

Prisimenu viena dalyka seniai tai buvo bet nebuvo jokios beldimo i duris tik kelis kartus garsiai subildejo langa tai nutiko nakti kai buvau viena labai išsigandau bet poto viskas aprimo

Aš .....

Dabar jau ne beldžia , o skambučiu skambina. Man buvo du kartus. Ir šiaip tam name žmonėms pasitaiko tokiu dalykų.

Taip pat skaitykite