Ar galėtumėte gyventi žmogžudystės vietoje?

zmogzudystes-namasTėvynė yra Tėvynė, joje norisi gyventi patogiai. Tačiau išvažiavus į užsienį standartai tampa kuklūs… Sostinė, prestižas, graži išorė – šie krenta pirmiausi, jų vietą užima atstumas nuo darbovietės, kaina… Bent šiokie tokie patogumai… Kaina… Bent tualetas ne lauke… Kaina… Bent ne daugiau penkių kambariokų… Kaina…
Tačiau kur yra riba? Ar gyventumėte name ar bute, kuriame buvo įvykdytos protu nesuvokiamos žmogžudystės? Ar jus nuramintų mintis, jog viskas buvo dezinfekuota ir liko praeityje?

 

Žemiau – 10 patalpų, kurias norintys galėjo, o gal ir dabar gali įsigyti už patrauklią kainą. Bet ar nori, jei žino tų vietų istorijas?

 

1. Edmontono skerdynių namas

 

2014 metais Edmontoną, Kanados miestą, sukrėtė toks žiaurus įvykis, kad dalis žmonių net išsikraustė, kad tik pamirštų tragediją, įvykusią 83-iojoje gatvėje, Lamų šeimos name.

 

Gruodžio 29-tą dieną 53 metų Fu Lamui kažkas pasidarė. Jis nušovė savo žmoną ir šešis jos giminaičius bei draugus.

 

Išėjęs laukan, jos pačios namuose nušovė dar vieną moterį. Galiausiai Fort Saskačevane esančiame savo vietnamiečių restorane nusišovė pats.

 

Iš viso vyras nušovė aštuonis žmones, įskaitant 3 metų mergaitę ir 8 metų berniuką. Pasigailėjo tik savo vienerių metų dukrelės ir kūdikio pusbrolio.

 

Tragedijai įtakos galėjo turėti bankrotas bei ankstesni kriminaliniai įrašai Fu byloje.

 

Už trijų miegamųjų namą bankas paprašė 365 000 dolerių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

2. Betsų namas

 

Ar esate įsitikinę, kad prakeiksmai neegzistuoja? Nes vos per kelis metus Kolumbijos bulvaro 9337 name Silver Springe, Merilande, buvo įvykdytos trys žmogžudystės.

 

2002 metais į namą įsilaužė Entonis Kelis. Nužudęs devynmetę mergaitę ir jos tėvą, paspruko pavogęs vienui vieną daiktą – Naująjį Testamentą.

 

2003 metais Brajenas Betsas, visų mėgstamas vidurinės direktorius, gėjų svetainėje susipažino su aštuoniolikmečiu Alante Sondersu ir pasikvietė jį į svečius. Atėjęs dar su trim draugais, Alantė nušovė Brajeną ir apiplėšė namus.
Betsų šeima norėjo sulyginti namą su žeme, bet galiausiai sutiko parduoti už 515 000 dolerių.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

3. Kamdeno skerdiko namas

 

Kamdeno skerdiku buvo pramintas Entonis Hardis, serijinis žudikas, savo bute nužudęs tris moteris. Paskui pagautas dėl apmaudžios klaidos: aukų kūnų dalis paprasčiausiai išmesdavo į greta namo esančius konteinerius. Benamis rado kojų porą ir žudikas buvo išaiškintas.

 

Prostitučių nekentėjas iškeliavo už grotų 2003 metais, o dabar jo apartamentuose gyvena nuomininkai, ir žiūri į tas pačias sienas ir lubas, į kurias žiūrėjo ir žudikas.

 

4. Kanibalo su arbaletu namas

 

Azarijas Fonteinas, studentas iš Anglijos, mano, jog jam pasisekė – nuomojasi butą vos už 360 svarų sterlingų per mėnesį. Mažos kainos priežastis – čia gyveno ir Stivenas Grifitas, kanibalas su arbaletu.

 

Stivenas savo vonioje nužudė ir išmėsinėjo tris moteris, vėliau jų palaikus išsivirė ir suvalgė.

 

Azarijas teigia, jog vonia ir virtuvė visiškai atnaujintos, tad realiai čia tarsi niekas neįvykęs. Tuo metu jo mama teigia, kad sykį svečiuodamasi pajuto, kaip kažkas palietė jos petį.

 

5. Gardet la Pret namas

 

2013 metais už 2 650 000 dolerių parduotas namas Naujajame Orleane turi ne pačią maloniausią istoriją.
Kažkur 1830 metais namas buvo išnuomotas turtingam turkui, gal net sultono broliui. Paslaptingi vakarėliai vykdavo per naktis, ir muzika nenustodavusi groti.

 

Tačiau vieną dieną laiptais žemyn ėmė varvėti kraujas. Viduje gulėjo išmėsinėti svečių lavonai. Turkas buvo palaidotas gyvas galiniame kieme.

 

Kurį laiką apleistas, galiausiai namas buvo pradėtas renovuoti. Vieno renovatorių žmona matė vaiduoklišką vyrą, stovintį greta jos lovos.

 

Dabar namas išskirstytas į atskirus apartamentus.

 

6. Denio Nilseno namas

 

Puikioje vietoje stovintis namas buvo parduotas vos už 300 000 svarų sterlingų.

 

Jame gyveno Denis Nilsenas, serijinis žudikas, maistu ir alkoholiu viliojęs jaunus berniukus į savo namus, o tada nužudydavęs ir laikydavęs jų kūnus šalia savęs mėnesių mėnesius – „kartu“ žiūrėdavo televizorių arba masturbuodavosi greta lavonų.

 

Iki galo pasitenkinęs, sukapodavo kūnus mažais gabaliukais ir nuleisdavo į tualetą. Taip ir buvo išaiškintas: pūvantys lavonai užkimšo kanalizaciją.

 

Denio namuose buvo nužudyti trys vaikinai, greičiausiai dar devyni žuvo nuo jo rankos prieš atsikraustant čia.
Paprastai tokie namai Didžiojoje Britanijoje nugriaunami, o kadangi šitas buvo parduotas, pradėta juokauti, kad nekilnojamas turtas Londone yra aukščiau visko.

 

7. Džonbenetos Remzi namas

 

Džonbeneta Remzi buvo šešiametė vaikų grožio konkursų laureatė. 1996 metais mergaitė dingo iš namų, juose tebuvo paliktas pagrobėjų laiškas. Po paskelbimo dingusia, Džonbenetos kūną rado jos tėvas, namo rūsyje. Šešiametei buvo trenkta per galvą, paskui ji buvo pasmaugta. Kas tai padarė, neišaiškinta.

 

Tyrimo metu buvo rasta vyro DNR, tačiau ji neatitiko nei vienos iš 1600000 FTB užfiksuotų DNR. 2016 metais atliktas išsamensis tyrimas parodė, jog iš tikrųjų ten buvo dviejų asmenų DNR, neskaitant pačios Džonbenetos.

 

Džonas Markas Karas, 41 metų pradinės mokyklos mokytojas, melagingai prisipažino, kad apsvaigino, išprievartavo ir netyčia nužudė Džonbenetą. Iš tikrųjų šešiametė nebuvo nei apsvaiginta, nei išprievartauta (nors patyrė kažkokį tarpvietės sužeidimą).

 

„Mirtis nėra pabaiga, ir Dievas nepavaldus mirčiai. Nemanau, kad jis apleido mus, ir dėl to matau šiame name viską, kas yra gražaus“, – kalbėjo dabartinis namo savininkas, nesuprantantis, kodėl niekas jo nenori pirkti net už 1 900 000 dolerių.

 

8. Birnių namas

 

Deividas ir Katerina Birniai buvo itin žiauri serijinių žudikų pora iš Perto, Australijos.

 

Jauna moteris Merė Neilson atėjo į Murhauso gatvės trečią namą, kad nusipirktų padangas automobiliui. Vietoj verslo sandėrio, ji buvo pririšta prie lovos ir išprievartauta, paskui nudurta ir pasmaugta. Kūnas išmestas miške.

 

Tai buvo tik pradžia. 15-metė ir 31-erių metų moteris buvo prievartaujamos, kankinamos ir galiausiai nužudomos. Toks pats likimas ištiko ir 21 metų merginą.

 

Paskutinė auka, 17 metų, sugebėjo pabėgti ir pranešti policijai. Taip paaiškėjo žudikų biografijos, pavyzdžiui, kad Katerina turi septynis vaikus, bet visus paliko pirmajam vyrui, o pati išvyko gyventi su Deividu, už kurio neištekėjo, bet oficialiai prisiėmė pavardę.

 

Deividas kalėjime nusižudė, Katerina kali iki dabar.

 

2015 metais jų namas bandytas parduoti už 579 000 dolerių.

 

9. Rauzenglo skerdynių namas

 

Antras Rauzenglo gatvės namas stovi priešais meno koledžą bei bažnyčią. Panašu, jog jame galėtų gyventi kunigas, pagalvojo Henris Džonas Galageris, ir, įsibrovęs, užmušė ten gyvenusią pensininkų gydytojų porą. Prieš pagautas ir uždarytas į beprotnamį dar spėjo užmušti kunigą ir jo kambarių tvarkytoją Ramsgeite, Kente.

 

Iš pradžių namas nupirktas universiteto studentų bendrabučiui, bet dabar pateko į privačias rankas.

 

Šiuo metu namas tapęs grafitininkų taikiniu.

 

10. Tailerio Hadlio namas

 

Anksti pradėjęs rūkyti marihuaną, vėliau perėjęs prie rimtesnių narkotikų, 17-metis Taileris Hadlis ėmė kalbėti draugams, kad nori nužudyti savo tėvus.

 

2011 metais Taileris pakvietė per 200 paauglių į savo tėvų namus ir pasakė, kad tie gali daryti ką nori, kol neatkreips policijos dėmesio.

 

Vakarėliui rimstant, ryte, Taileris geriausiam draugui prisipažino, jog nužudė tėvus – su plaktuku per galvas. Kūnus užrakino miegamajame, ir pradėjo per feisbuką kviesti draugus į vakarėlį.

 

Taileris pradėjo kalbėti apie savižudybę, bet tada draugas rado kūnus ir iškvietė policiją, kuri suėmė nespėjus nieko pasidaryti.

 

Taileris lankėsi pas psichiatrą. Teigė, jog jo veiksmams įtaką darė repo muzika ir tėvų finansinė padėtis.
2015 metais bankas perėmė namą su ketinimu parduoti.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Evaldas

Duokit man nuosava namu su kiemu padoriu tai del manes ie ant zydu kapiniu jis gali stovet.

Taip pat skaitykite