10 požymių, kad turite ekstrasenso sugebėjimų

parapsich-sugebejimaiManote, kad raganos ir burtininkai būna tik pasakose? Galbūt ant šluotos iš tikrųjų niekas neskraido, tačiau pastebėti savyje paranormalių reiškinių – jau pirmas žingsnis į stebuklų pasaulį, rašo alfa.lt.

 

Kaip pasitikrinti, ar esate ypatingi? Šie dešimt požymių parodo, kad turite paranormalių sugebėjimų.

 

1. Ar pastebėjote, kad , kai tik pradedate galvoti apie kokį žmogų, jis iškart apsireiškia? Kartais pasitaiko, kad su tuo žmogumi nebendravote kelerius metus ir net neprisimenate, kaip jis atrodo, negalėtumėte atpažinti jo balso, jei paskambintų telefonu, tačiau jis būtinai atsiranda kažkur netoliese, kai imate apie jį galvoti. Arba parašo elektroninį laišką, atsiunčia SMS, arba netyčia susitinkate su juo gatvėje. Stebuklai? Čia veikia jūsų intuicija.

 

2. Kai žmogus jums nesukelia simpatijos, jūs, patys to nesuvokdami, siunčiate jam pykčio bangas. Jis gali netikėtai pargriūti ir susilaužyti koją. Jis gali būti atleistas iš darbo, kuriame tikėjosi paaukštinimo, ar bent susirgti peršalimo ligomis geru oru,. „Ragana“ – pamanys jis. „Karma!“ – paaiškinsite jūs.

 

3. Jūsų giminaičiai, draugai ir nauji pažįstami pastebi, kad jūsų žvilgsnis yra „veriantis“ arba „sunkus, trikdantis, bauginantis“. Jūs galite būti geranoriškai nusiteikę, tačiau žvelgti į visus taip, tarytum ką tik būtumėte keturis kartus prakeikę visą šį pasaulį.

 

4. Jūsų mintys – materialios. Apie tai svajoja daug kas, bet jūs tai žinote tiksliai: užtenka jums pasvajoti apie naują suknelę ir jūsų draugas būtinai ją nupirks. Seniai nepietavote japonų restorane? Būtent ten jums pasiūlys susitikti geriausia draugė.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

5. Šalia jūsų yra anomalijų zona. Kas ir kur būtumėte, staiga gali perdegti lemputė, sugesti šviesoforas, atsijungti skalbimo mašina. Jūs juokaujate: „Na, žinoma. Juk atėjau aš!“ Tačiau kiekviename sąmojyje yra dalis tiesos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

6. Jus mėgsta maži vaikai ir naminiai gyvūnai. Ypač katės, kurios, kaip jūs gerai žinote, dievina raganas. Net kai jūs nenorite su jais bendrauti, jie tarytum linksta prie jūsų.

 

7. Jūs galėtumėte užveisti oranžeriją, nes kiekvienas jūsų augalėlis ar gėlelė auga kaip ant mielių – greitai, ryžtingai, gražiai. Galbūt jums reikėtų pasisodinti kokių prieskoninių žalumynų ar pipirų ant palangės?

 

8. Jūs esate jautrūs mėnulio fazėms. Ir pastebite, kad artėjant pilnačiai jūsų nuotaika taisosi, padaugėja energijos ir gyvybinių jėgų, todėl šis laikas jums yra tinkamiausias pasauliui užkariauti.

 

9. Jūs gerai nuspėjate įvykius. Draugės kreipiasi į jus prašydamos išaiškinti jų sapnus. Ir jūs tai darote geriau už močiutės sapnininką, kuris dulka kažkur aukštai ant lentynos.

 

10. Jūs jaučiate žmones. Ir puikiai žinote, kada kitas žmogus išgyvena dvasinį skausmą ar yra patenkintas. Dar daugiau: jūs mokate manipuliuoti šiais jausmais (savo ar kitų labui). Ir dar jūs galite paglostyti žmogui skaudamą galvą, ir skausmas praeina.

 

Parengė: Gražina Vasiliauskienė

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Žodžiu man keistas dalykas nutiko šiandien sedejau per pc ir išsijunge visai man nei karto to nera buve tai 5 atitiko ir pamenu ir lemputes kartais užgesdavo o šiandien pirma karta užgeso kompas.

kristina

Man tik 3,5,6,8,10 tinka.

nesvarbu

Mano atitiko tokie 1.Aš buvau nors susipažinusi su žmogumi bet vistiek susitinku netiketai ir mes pasikalbam bet dar nereiškia jei nepažisti ir susitinki su tuo žmogumi gal taip ir buna kitiems žmonems bet man tai ne 5.Gal pats keisčiausias būtų tai žodžiu kai norejau eiti vakare i tuoleta ir i vonia ir pajungau 2 mygtukus ir tik mano butas užgeso visas o pasirode kad pats iššoko saugyklis o lempute sprogusi buvo tik vonioje bet labai išsigandau ir dar buvo kai ejau miegoti poto užsimaniau i tuoleta ir pajungau šviesa o kai atejau i kambary užgeso bet poto pats atsirasdavo šviesa.… Skaityti daugiau »

!!!!

skaitosi jai kai asisedu mokykloja suskamba skambutis tai tada 9,5 , o mano mama 100%

!!!

4,5 iš 10

Taip pat skaitykite