Vengrijoje dviratininkas vos nesusidūrė su neaiškia ant kelio iššokusia būtybe

neaiski-butybeŠiaurės vakarų Vengrijoje gyvenantis dviratininkas György vos nesusidūrė su neaiškia ant kelio iššokusia būtybe.

 

Kaip pasakoja vaizdo įrašo autorius, jis nusprendė pasivažinėti siauromis savo miesto gatvelėmis ir net nenutuokė, kad jam pavyks užfiksuoti paslaptingą būtybę.

 

“Kai važinėju dažnai prie savo šalmo pritvirtinu ir vaizdo kamerą tam, kad vėliau galėčiau susukti ekstremalius filmukus iš mano pasivažinėjimų po miestą.”, – pasakoja György.

 

“Važiavau keliuku, tarp kurio yra du botanikos sodai, kai staiga ant kelio kažkas iššoko pro ganėtinai aukštą tvorą. Iš pradžių pagalvojau, kad tai šuo. Šiek tiek išsigandau ir tiek. Tačiau kai namie peržiūrėjau įrašą, supratau, kad tai tikrai nebuvo šuo.”, – teigia dviratininkas.

 

Vaizdo įrašė matoma būtybė tik iš pirmo žvilgsnio panaši į šunį.

 

Gerai įsižiūrėję biologai patvirtino, kad tai tikrai ne šuo ir ne beždžione, kaip teigė kai kurie internautai. Maža to Vengrijoje nesiveisia beždžionės.

 

“Kol kas mes negalime pasakyti koks tai gyvis. Tai labiau panašu į kažkokį hibridą”, – teigė vienas Vengrijos biologas.

 

Internautai pastebėjo, kad būtybė stebėtinai panaši į šuns ir beždžionės hibridą, o tai paskatino diskusijas ar kartais Vengrijoje neatliekami kažkokie slapti eksperimentai susiję su gyvūnais.

 

Paslaptingas gyvis matomas nuo ~0:35 min.:

 



Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Droniukas

Bezdžine kas daugiau

Sarkazmas

Cia tikrai negaletu but bezdzionele, ne ne.

As Toma

Sfinksas :D

Taip pat skaitykite