Sunku rasti sprendimus? Išmokite pastebėti jums siunčiamus ženklus iš aukščiau

gyvenimo-zenklai-angelaiGalbūt bus sunku patikėti, bet kasdien mes gauname iš savo dvasinių palydovų (arba kaip jie dar vadinami – angelų sargų) gyvenimo nuorodas.“ Jei išmoksime pastebėti tokius ženklus ir pasitikėti savo intuicija, suprasime, kad aukštesnės jėgos mus visada palaiko ir mums padeda, Redler.ru cituoja “DELFI Gyvenimas“.

 

Deja, mes taip panirę į savo problemas, nerimą ir rūpesčius, kad nepastebime akivaizdžių gyvenimo nuorodų. O jos visur! Tik pagalvokite – atsakymą į patį svarbiausią klausimą galima gauti bet kuriuo paros metu, bet kokioje vietoje ir bet kokiomis aplinkybėmis. Kaip tai vyksta? Sužinokime kokios būna gyvenimo nuorodos, ir kaip galima išmokti jas pastebėti.

 

Vizualinės

 

Tai gali būti bet koks ženklas, kurį galite išvysti akimis. Pavyzdžiui, jūs niekaip negalite priimti sprendimo, ar verta pereiti į naują darbą, jūs galvojate, kankinatės ir staiga atverčiate žurnalą, kuriame jums į akis krenta frazė: „Padaryk tai ir nepasigailėsi!“ Tai ženklas iš aukščiau, kurį jums parodė jūsų dvasinis palydovas. Tą patį galite perskaityti ne tik žurnale, bet ir reklaminiame stende, knygoje, internete, skrajutėje, kurią jums įkiša gatvėje, ir taip toliau. Bet nereikia perlenkti lazdos – skaityti viską ir ieškoti atsakymo, nes paprastai tai įvyksta netikėtai ir netyčia, tarsi atsitiktinai.

 

Taip pat vizualios nuorodos gali slypėti gamtos vaizduose. Pavyzdžiui, debesis, kurio forma primena atsakymą į jūsų klausimą, medžio lapas, gėlė ar dar kas nors. Kai mano gyvenime atsirado žmogus, kuris vėliau tapo mano vyru, man į akis vis pakliūdavo širdelės. Ir širdelės formos debesys, ir asfalto įskilimai, primenantys širdelę, ir dar daug kas. Tada aš susimąsčiau, kad ko gero tai ne sutapimas. Taip ir buvo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tam, kad išmoktume matyti tokias gyvenimo nuorodas, reikia pradėti jas pastebėti. Tam reikia sąmoningai sustabdyti visą šurmulį, skubėjimą ir pradėti jaustis „čia ir dabar“. Tik tada galima suprasti, ką sako angelas sargas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Garsinės

 

Tai nuorodos, kurias galite išgirsti. Nesvarbu, iš kur ir iš ko: iš televizoriaus ekrano, kurį ką tik įjungėte, iš atsitiktinių praeivių, kurių frazių nuotrupas jums atnešė vėjas, iš radijo eteryje skambančių dainų… Svarbiausia – ne tik klausytis, bet ir girdėti.

 

Intuityvios

 

Kai jums tiesiog kažkas atrodo. Neaišku kodėl ir kuo tai galima paaiškinti. Tiesiog taip atrodo ir viskas. Į tokį intuicijos balsą būtinai reikia atkreipti dėmesį! Yra nuomonė, kad intuicija – Dievo pokalbis su žmogumi, ir iš dalies tai teisybė. Tereikia pasikliauti aukštesnėmis jėgomis ir girdėti savo jausmus, o ne logiką.

 

Vaizdinės

 

Tokios nuorodos ateina mums per sapnus, ir jų jokiu būdu negalima ignoruoti! Tie sapnai, kurie labai aiškiai ir ryškiai įsirėžia į mūsų atmintį, sukelia emocijas ir palieka įspūdį – ženklai iš viršaus. Būna net pranašingų sapnų, bet juos sapnuoja tik tie žmonės, kurie atveria savo sielą dvasiniams palydovams, pasitiki aukštesnėmis jėgomis.

 

Kognityvinės

 

Tai nuorodos-įvykiai, kurie nutinka mūsų gyvenime tam, kad mums atskleistų kažkokią informaciją. Kad būtų aiškiau, pateiksiu pavyzdį iš savo gyvenimo. Kažkada, ankstyvoje jaunystėje man patiko vienas „blogas“ vaikinas.

 

Tiesą sakant, aš žinojau, kad man nereikia su juo susitikinėti, man tai pranešdavo aukštesnės jėgos įvairiomis formomis. Man tai sakė ir artimieji, ir draugai, sapnavau sapnus, manyje šaukė intuicija: „Nereikia!”, bet aš buvau užsispyrusi ir vadovavausi tik savo noru.

 

Ir štai kartą jis atkreipė į mane dėmesį ir pakvietė į kiną. Buvo žiema, aš, visa laiminga, bėgau su juo susitikti. Leisdamasi nuo tilto aš paslydau ant laiptelių, nes buvo plikledis, ir pargriuvau, trenkdamasi stuburu. Tai nebuvo rimta trauma, tik labai stiprus sumušimas, bet į pasimatymą aš vis vien nuėjau, nors tai buvo akivaizdus ženklas: „Neik ten!“

 

Ši istorija baigėsi tuo, kad jis mane labai įskaudino, ir aš labai ilgai negalėjau atsigauti nuo išdavystės. Tai, kad aš tada pargriuvau, buvo kognityvinė nuoroda. Paprastai mūsų angelai sargai jų imsi išskirtiniais atvejais, kai visi kiti ženklai neveikia.

 

Tam, kad išmoktumėte pastebėti ženklus ir suprasti, dėl ko jus įspėja aukštesnės jėgos, visų pirma reikia jomis tikėti. Taip pat reikia išmokti atsiriboti nuo šurmulio, sustabdyti minčių srautą galvoje ir ne šiaip žvalgytis į šalis, bet matyti. Ne šiaip klausytis aplinkos garsų, bet juos girdėti. Ne šiaip patirti pojūčius, bet jausti. Išmokti nesunku, tereikia panorėti gyventi sąmoningai.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Awakening

Nežinau, man atrodo, kad dažniau matome tai, ką norime matyti, o ne kažkokie ženklai čia…

Marija

As tikiu sapnais 100%…ir kad ,saugo mus tikrai is aukstybiu.Tik veliau as tai supratau.

Mano

Čia tik tamstos nuomonė, nes taip norisi. Kitiems gal dar kitaip būna – juk kiekvienas savo turi.

!!!

Vienas pažįstamas vis kviečia susitikti. Aš gal būčiau ir nieko prieš, nes seniai matėmės, norisi pabendrauti. Bet reikalas tas, kad kai tik ruošiuosi išeiti, būtinai kas nors atsitinka arba atsiranda reikalų ir eilinį kartą tenka susitikimą atidėti. Ar tai irgi kažkoks ženklas?

goku

Neik, dar kokia nelaime atsitiks. Kazkas bando ispeti:)

Taip pat skaitykite