Spiritizmo seanso dalyvė: paranormaliais reiškiniais patikėjo net skeptikas

spiritizmo-seansasPortalo anomalija.lt skaitytoja Kamilė nusprendė papasakoti apie spiritizmo seansą, kurį atliko su savo gerais bičiuliais. Žemiau pateikiame jos pasakojimą.

 

Su dviem savo draugais nakvojom vieno iš jų močiutės sodyboj. Viskas vyko 2014 metų pavasarį. Vėlų vakarą priėjome tokią diskusiją apie dvasias. Draugas pasakė, kad visiškai netiki tokiais dalykais ir kad visus tuos paranormalius reiškinius galima paaiškinti logiškai.

 

Mes su kita drauge jį užginčijom ir sugalvojom kažkaip tai įrodyti. Niekados gyvenime nebandėm kviesti dvasių ar kažko panašaus. Mane tai visados gąsdindavo ir net neketindavau vaikystėje to daryti. Bet kažkaip tą naktį apėmė toks nepaaiškinamas smalsumas ir noras įrodyti draugui, kad visgi mes esam teisios.

 

Antrame namelio aukšte susėdom prie stalo, uždegėm žvakę, surašėm raides aplinkui ir, paėmusi adatą, laikiau vidury to rato. Sugalvojom, kad labiausiai norėtume išsikviesti mano senelį, kuris nusižudė, kai dar nebuvau gimusi. Visą gyvenimą norėjau bent kiek jį pažinti.

 

Visi kartu šaukėm jo vardą ir kvietėm, kad jis ateitų, o galiausiai, kai paklausėm, ar jis čia, adata pradėjo dėlioti iš raidžių “taip”.

 

Aš paklausiau, ar tai mano senelis. Atsakymas buvo neigiamas. Paklausėme, kas jis ir tuomet po truputį išsiaiškinome, kad tos dvasios vardas Gediminas (ar kažkas pan.), kad tai buvęs vienuolis, gyvenęs viduramžiais. Buvo dar ir daugiau visokių klausimų, kurių net nepamenu, visa tai kėlė baisų siaubą, ir netgi tas draugas, į visa tai žiūrėjęs skeptiškai, pats vos nenumirė iš baimės, kai pamatė, kad… jo telefonas, kurį jis visą tą laiką buvo padėjęs ant stalo viską įrašinėti, paspaudus perklausymo mygtuką, buvo tuščias.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Garso įrašas buvo, tačiau jį paleidus buvo visiška tyla. Neįsirašė netgi tai, ką mes kalbėjom. Vis dar tęsiantis “seansui” nei iš šio, nei iš to mano telefonas išleido žiauriai keistą garsą, tokį, lyg kažkoks vyriškas balsas kažkokia nesuprantama kalba kažką murmėtų. Mes visi trys tai girdėjom.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

  

Esu įsitikinusi, kad niekas ten negalėjo eiti, nes buvo jau naktis, o sodo teritorija užrakinta.

 

 

Kamilė

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Trollolol

Hmmm… saunu, kai sueis tau 18 metu mergaite ir reiks eit i darba, kad pramaitintum savo subine, o ne sedetum naktim nameli is teveliu kisenes, praeis ir dvasios, ir velniai, ir gal is algos nauja telefona nusipirksi, kas cia zino. Dyka siela ir zalios kiaules uz ranku patampo… dazniausiai dumas… mua

ssssssss

tai ltu negyvenk gebene

Taip pat skaitykite