Raganų receptų bandymai: paaiškėjo kaip jos “skraidydavo”

raganu-receptaiSkaitant tekstus apie inkviziciją ir raganų medžioklę, gana dažnai minima, jog raganos naudojo specialius tepalus kurių pagalba jos galėdavo nukeliauti į šabašus.

 

Jau nuo seno daryta prielaida, jog raganos iš tiesų niekur nekeliavo, bet pasitepusios specialų tepalą patirdavo haliucinacijas. Aptikau vieną eksperimentą kuris kaip teigiama vyko praeitame amžiuje.

 

Getingeno universiteto daktaras E. W. Peuckert paskelbė, jog jis su kolega išbandė vieną tokių tepalų. Jo teigimu, tai vienas iš tepalų raganų naudotų skraidymui. Šio tepalo sudėtyje yra nuodingų žolių, pvz. vaistinės šunvyšnės (dar vadintos raganų uoga) ir drignės (ji vadinta velnio akimi).

 

Išsitrynus šiuo tepalu, abiems eksperimento dalyviams sutriko sąmonė ir jie pasijuto skrendą, o vėliau ir dalyvavę orgijose su demonais. Šis poveikis, anot daktaro tęsėsi apie dešimt valandų.

 

Žinoma, čia kyla natūralus klausimas, ar tokio pobūdžio haliucinacijos kyla ir žmonėms, kurie nežino kokias patirtis šis tepalas turi sukelti, nes eksperimento dalyviai akivaizdžiai žinojo, tad tai ką jie patyrė, galėjo būti nulemta anksčiau suformuotos nuomonės.

 

Autorius: Gabrielius E. Klimenka, šaltinis: paranormaleco.blogspot.com

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Inkognito

Paskaitykite Gogolio apsakymus,tai ten rašo kaip močia su dukra pasitepusios kažkokia tai koše pažastis per kaminą išskrisdavo ant šluotos į velnių puotas. Atrodo vadinasi” Vakarai viensėdyje prie Dikankos”Nors gerai neatmenu senai tei bebuvo skaityta. Bet apsakymai su jumoru ir gana patraukliai jaukūs.Apie senovės ukrainiečius.

...

Šizofrenyke visada kišiesi ten kur ne tau suprast, dink su savo ufonautais į dausas. Arba visu linksmumu į žvėgždryną. Tu piktybinis žiaurus žmogus, tiek isikibes i tuos nso kad nužudytum kad pripažintum savo tiesas. Išvis nekomentuok kas tavo pačiuožusei galvelei neaktualu.

Visata

Jai per silpnas mamonėlis suvokti tikrases tiesa. Tai ir nesigilina. .. Skeptikai neigdami to ko nesuvokia dar kvailiau atrodo

Taip pat skaitykite