Privačios klinikos įkūrėjas teigia, kad žmonės gydo ateivių medicinos žinių pagalba

ateiviai-klinikaVietoj to, kad grobtų žmones įvairiems tyrimams, kaip kad elgiasi nemažai ateivių, šie bendradarbiauja su “kontaktuotojais” ir atlieka medicininius tyrimus bendroje ateivių/žemiečių klinikoje esančioje Žemėje.

 

Vienas iš “kontaktuotojų”, Adrian Dvir, 40-metis elektronikos ir kompiuterių mokslo inžinierius gyvenantis Izraelyje teigia, kad 1994 ateiviai įkūrė kliniką jo namuose ir kartu jie sėkmingai gydė nemažai žmonių, rašo pirmasis tinklalapis Lietuvoje apie paranormalius reiškinius nso.lt.

 

“Aš kasdien komunikuodavau su ateivių medicinos grupe ir kitais, stengdamasis išmokti iš jų visko ką tik sugebu. Praktiškai surengiau privačias Ateivių studijas”, pasakoja spindinčio veido Adrian.

 

1999 sausio mėnesį Adrian Dvir išleido pirmąją 420 puslapių knygą apie Ateivių medicinos grupę, X3 Healing Entities and Aliens, hebrajų kalba, kas tikriausiai yra ypatingas atvėjis. Šioje knygoje jis pasakoja apie Ateivių “implantus”, paralelinę visatą, komunikaciją su Ateiviais ir žinoma, apie jų gydymo metodiką.

 

Pasak Ateivių, vien Izraelyje yra įkurta apie 15 tokių “nežemiškų” klinikų, taip pat ir kitose šalyse, JAV, Danijoj, Australijoj, Japonijoj bei Anglijoj.

 

Ateivių medicinos grupė studijuoja žmogaus anatomiją, fiziologiją, dažniausias ligas ir ieško optimaliausių būdų jas išgydyti. Kitos grupės užsiima ekologinėmis problemomis, žemiečių branduolinio ginklo “priežiūra” ir kitais mūsų civilizacijos aspektais.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tokios grupės yra didesnės organizacijos, Ateivių tarybos ( Alien council) padalinys. Tarybą sudaro atstovai iš 52 ateivių civilizacijų, bet tai ne vienintelė tokio tipo organizacija.

 

Vienas iš ateivių tikslų, palaipsniui įtraukti Žemės planetą į tokį konsulatą.

 

Adrian Dvir ir jo kolegos Haya Levy, Toby Bary nekart svečiavosi Izraelio televizijoje pasakodami apie savo veikla, rodydami dokumentinius gydymo seansų vaizdus. Tokia laida buvo rodoma ir Izraelio 8-tu (mokslo) kanalu.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Akivaizdu, kad Izraelyje, kuris lyg ir nepasižymėjo pranešimų apie NSO gausa, gyvuoja didžiulis susidomėjimas alternatyviąja medicina, ir gerokai stulbinančiomis jos formomis. Bet nejučiom galima prisiminti, kad tai ta pati šventa paslaptinga šalis, kurioje įvyko labiausiai žinomi visam pasauliui gydymo stebuklai!

 

Šaltinis: nso.lt

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Lietuvis

Lietuvoje tikrai yra tai Vasaros 5 .

nonsensejus

O Lietuvoje yra tokia įstaiga?

Joh

Kai isgeres uzrukau tai net vienaragius matau. Bet paaiskeja, kad tik vienas matau. Jei rimtai neturi dokomentu jokiu kaip irodymu tai patylek.

istentas

O tai jei parodytų dokumenta kažkoki iš kur žinot, kad tai neklastotė.

karolis

jei nezinojot daug daug pasaulio zmoniu turi ateiviu mikroshemas su kuriomis juos valdo ateiviai tiksliau robotai is ateities arba ateiviai is ateities

Droniukas

Nesamonės visi tik rašo o kur relus video foto yrodimas

Creative

Tai vat kodėl čia vienu momentu šmeižavo reklama apie Izraelio super klinikas.

Taip pat skaitykite