Japonijos kosmoso tyrimų agentūra ant asteroido užfiksavo ateivių palydovą?

asteroidas-japonaiJaponijos kosmoso tyrimų agentūra paviešino asteroido 25143 ITOKAWA nuotrauką, kurioje matomas keistas sferinis objektas. Kol kas astronomai neturi atsakymo kieno tai objektas ir kaip jis ten atsidūrė.

 

Asteroidas nufotografuotas Hayabusa JAXA kosminiu zondu užminė tikrą mįslę: iš kur atsidaro kaip manoma dirbtinai sukurtas sferinis objektas ant kosmose skriejančio asteroido?

 

Nors mokslininkai ir astronomai stengiasi rasti žemišką paaiškinimą, tačiau vis dažniau pasigirsta nuomonių, kad tai gali būti ateivių sukurtas į palydovą panašus įrenginys.

 

“Mes kol kas nežinome kas tai per objektas ir kaip jis ten atsidūrė. Mes tik galime užtikrinti, kad matoma sfera nuotraukoje tikrai nepriklauso Žemės kosminėms agentūroms. Nenoriu užbėgti įvykiams už akių, tačiau šis atradimas tikrai intriguoja”, – dviprasmiškai kalbėjo Japonijos kosmoso tyrimų agentūros atstovas.

 

Nuotraukoje matosi, kad paslaptingas turi į antenas panašius ilgus strypus. Taip pat manoma, kad tai gali būti nusileidimui skirtos dirbtinės kojos.

Nuotraukoje matosi, kad paslaptingas objektas turi į antenas panašius ilgus strypus. Taip pat manoma, kad tai gali būti nusileidimui skirtos “dirbtinės kojos”.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Kol kas mokslininkai nesutaria ką su objektu daryti.

 

“Jeigu tai kitos protaujančios kosmoso civilizacijos įrankis, mes neturime jokios teisės jo liesti. Nežinome nei kas to objekto kūrėjai, nei kokia šio objekto paskirtis. Galbūt tai kokios nors priešiškai nusiteikusios civilizacijos ginklas. Kol kas geriausia būtų palikti asteroidą ir paslaptingą objektą ramybėje”, – teigė JAV gyvenantis astronomas Georgas Canteris.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tuo tarpu internautai drąsesni. Vieni siūlo susprogdinti visą asteroidą ir pažiūrėti kas bus, o kiti ragina ten nusiųsti į marsaeigius panašius robotus, kurie galėtų mums suteikti daugiau informacijos apie objektą.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
kronos

Reik sprogdint nedelsiant, kol visagalio galactuso palydovas neaptiko ,kad zeme jam butu tinkamas maisto saltinis

Inkognito

Tai gali būti ir mūsų pačių žemės objektas. Ramiai pamasčius ant asteroido nutupdytas toks daikatas gali kosmose skrajoti amžinybę laiko,nei kiek nenukentėdamas fiziškai. Juk asteroidas skirtingai nei žemė neturi atmosferoe ir joje esančio agresyvaus deguonies edančio viska kas tik yra pagaminta iš metalo. jeigu šį objekta ant asteroido nutupdė žemės civilizacija kuri egzistavo keliolika milijonų metų anksčiau nei mes? juk realiai žmonija atsimena tik keletos tūkstančių metų įvykius o kas buvo dar seniau yra migla. O radiniai kirtavietėse, kuriose randami įrankiai ir myslingi daiktai suakmenėjuiose uolienose?Tai leidžia manyti kad prieš daug milijonų metų egzistavo aukštai išvystyta civilizacija,kuri netgi turėjo galimybes… Skaityti daugiau »

Inkognito

Ka tu čia pezi apsimesdamas manim, mano pseudonimu? Prisiskaites visokiu iš kitų šaltinių puslapiu, kas išvis net iš tavo galvos prikurta, kas išvis nesiriša. Prašau nesisavinti mano slapyvardžio iš išdurinėti žmones, čia ne aš rašiau o kažkoks internetinis apsimetėlis juokdarys!

Droniukas

Tyrti butinai ir pačiupit į pakibit kas per velnes ty yra

Astronomas

Pirmu reikia atlikti stebejimus ir nustatyti kas per objektas ir kieno yra. Gal aptiksim stebedami kokius signalus skleidziamus jei koks palydovas ateiviu. Aklai naikindami kaip zemo iq individai siulo galim uzsirauti ant daug pavojingesnes ir ginkluote pazangesnes rusies. Tada visiems blogai bus.

Ateivis

O taip, mes jus uzpulsim, nesk sia zinia pasauliui

Taip pat skaitykite