Ekspertai neturi paaiškinimo kas krito iš dangaus Naujojoje Zelandijoje

naujoji-zelandija“Ugnies kamuolys iš dangaus”, “Dievo ženklas”, “krentantis ateivių erdvėlaivis”, “meteoras”, – versijų ką pavyko nufilmuoti virš Naujosios Zelandijos buvo įvairių, tačiau kol kas net mokslininkai negali atsakyti kas būtent krito iš dangaus.

 

Liepos 31 d. virš Manurewa miestelio (Naujoji Zelandija) pasirodė krentantis objektas, kuris po savęs paliko didelę rūko uodega. Tokį reginį pirmą kartą savo gyvenime matė ne tik miesto gyventojai, tačiau ir meteorologai.

 

Nors iš pradžių buvo manoma, kad tai greičiausiai meteoras, tačiau po to, kai dideliu greičiu krentantis objektas “sustojo” danguje, meteoro versija buvo greitai atmesta.

 

Šalies kariuomenė patikino, kad liepos 31 d. virš Manurewa miesto nebuvo atliekami jokie kariniai bandymai.

 

“Tokį reiškinį mačiau pirmą kartą per savo karjerą”, – žurnalistams teigė vietos meteorologas.

 

Kol kas net mokslininkai negalėjo atsakyti kas krito iš dangaus. Aišku tik viena, kad tas objektas tikrai ne gamtos kūrinys.

 

Tuo tarpu ufologų asociacija rimtai svarsto scenarijų, kad paslaptingas objektas galėjo būti su techniniais nesklandumais susidūręs ateivių erdvėlaivis, kuris vėliau greičiausiai stabilizavo padėtį.

 

“Pasaulyje jau ne vienas aukšto rango kariškis viešai pareiškė, kad Žemę lanko būtybės iš kitų planetų. Todėl negalime atmesti net tokios iš pirmo žvilgsnio fantastiškos versijos, kad tai galėjo būti krentantis NSO”, – tvirtino Maxas Alechanras.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tuo tarpu vieni skeptikai tvirtina, kad tai greičiausiai viso labo krentantis dangaus žibintas, o kiti teigia, kad tai gali būti naikintuvas. Bet tokia versija abejoja buvęs JAV pilotas Michelas Oschildas. Pasak jo, skrendant tokiu dideliu greičiu, staiga sustoti ir pakeisti skrydžio kryptį negali joks pasaulio naikintuvas.

 

Vaizdo įraše žemiau matome kaip paslaptingas objektas akimirksniu sustoja (2:40 min.) ir greitai pakeičia judėjimo kryptį.



Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Dbz

Kinto debesis su songoku

Keistuolė

Nors aš toli gražu nesu skeptikė, bet man kažkodėl atrodo kad tai paprasčiausias montažas. Aišku, nesinori atmesti galimybes kad tai ateiviai, ar kažkas panašaus. Tarp kitko, gal gali būti ir tipo “demonai”. Maža ką

Slapyvardis

Hemtrailus laosto lektuvas or saule islauze spindulius per dumus

selseja

TAI GI TRANSFORMERIAI :D

Ghost hunter

Jo, krenta palydovas, o veliau i virsu issauna… jus bent visa video paziurekit, bambaliu ekspertai

vikce

kas krito neaisku, gal sudeges palydovas ar panasiai, bet efektas gaunasi sis delto kad saule jau uz horizonto, bet ten virsuj dar apsviecia. nieko stebuklingo

Astronomas

Skeptiku svaisciojimai kaip visada nors mirk is juoko. Tokio dumu ruozo kur nuotraukoje matosi nepaliks joks zibintas. Tai realiausi varijantai koks palydovas nebeveikiantis kristi galejo, lektuvas arba ateiviu erdvelaivis. Kazi surengs ekspedicija objekto paieskom? Nors itariu radus nieko vistiek neparodys nors galetu parodyti ir teksti skuduru per veida skeptikams uz svaisciojimus kurie daznai buna tokie, kad iki asaru juokinga. Per savo dangaus stebejimus pats esu mates ivairiu skrendanciu daigtu kurie atydziai pazvelgus yra metaliniai ir keistai dizainu atrodo. Vakar pats maciau sviete zvaigzdes spalva objektas kuris netoli namo nuskrido pietu kriptimi is siaures. Skrido be garso nelabai aukstai nors neatmetu… Skaityti daugiau »

Sakantysis

demonai apsireskiantys siamia pasaulyja jie ne is sitos erdves ir apie juos perspeja mus dievas tik niekas nenori klausyt

Taip pat skaitykite