Dukters besilaukianti pora ultragarso tyrimo nuotraukoje išvydo Jėzaus apsireiškimą?

jezaus-nuotrauka2Kai būsimieji tėveliai pirmą kartą pažvelgia į ultragarso tyrimo nuotraukas, akivaizdu, kad jie tikisi pamatyti kūdikį. Deja, vieni tėvai iš Pensilvanijos nuotraukoje pastebėjo ne tik jį, bet ir labai keistą objektą, rašo alfa.lt.
 
Alicia ir Zacas norėjo sužinoti, ar jų būsimai dukrelei viskas gerai, tačiau ultragarso nuotrauka atskleidė daug daugiau, nei buvo tikėtasi. Pora tiki, kad nuotraukoje matosi Jėzus.

 

„Kai jie atidavė mums nuotrauką, man iš karto pasirodė, kad tai Jėzus. Taip ir atrodo“, – būsima motina pasakojo užsienio žinių kanalui „Fox“.

 

Zacas į keistą veido siluetą reagavo jautriau: „Vos nepradėjau verkti. Net neturėjau žodžių. Negalėjau patikėti tuo, ką matau.“

 

jezaus-nuotrauka

 

Interneto vartotojai į socialiniuose tinkluose paviešintą nuotrauką reagavo labai skirtingai. Vieni tikino, kad tai akivaizdus ženklas, jog Dievas saugos šį kūdikį, o kiti juokavo, kad tai ne Jėzaus, o muzikanto Charleso Mansono veidas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kad ir kiek juokų, pritarimų ar patyčių sulaukė tėvai, tik keletas žmonių nesutiko, kad ultragarso tyrimo nuotraukoje matosi veido siluetas.

 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
geras

jūs atsiprašant jei peikti ruošiatės geriau čia iš vis nerašinėkit ir nesilankykit, nejau jums patinka tyčiotis, nesuprantų tokių durnių kokį malonumą tokie jaučia taip elgtamiesi, tyčiojimasis tai psichiškai nesveiko žmogaus požymis

Briedis

man cia grynai klimeika toij foto atrodo

tajas

Cia lansbergio snukis

Vacius

Kai pakakojau tolete tai mano kakas veida turėjo ir panašu buvo i mergele marija tik užsirietus, lyg rankos buvo sudėtos, tik šūdas mažiau smirdėjo, gaila nenufotkinau visas šudėkas nuslydo į vandenį.

Droniukas

Nieko aš ten nematau

Nepatenkintas

Nesiliauju stebetis jusu straipsniais…
Jus kartais toki suda parasot,kad truksta zodziu ka ir bepasakyti…
Susiimkit jus po galais ir dekit rimtus straipsnius,o ne dekit visa suda is eiles….
Jei jau jus negerbet savo skaitytoju tai bent save gerbkit ir bukit nors siek tiek rimtesnis portalas nei esat db….

vyka

tokiem kaip jus neskaitykit ir sau niervu negadinkit jeigu nepatinka,tuos straipsnius raso netik siame saite,pasidomek geriau paskui diskutuok

Nepatenkintas

Tau iki mano ziniu kaip peskom iki indijos.

esdf

o kas tave vercia cia skaityti straipsnius ? Susirask kur geriau rasi :). Kaip sakoma nepatinka – praeik. O ne bliauk kaip blogai, ir vistiek ateini

Taip pat skaitykite