Didžiausi Zodiako ženklų skandalistai

zodiakai-skandalistaiNorite sužinoti, su kuo galima susipykti be pasekmių, o su kuo geriau išvis nesiginčyti? Tradicinių vertybių tinklalapis seimairnamai.eu atskleidžia didžiausius Zodiako ženklų skandalistus.
 
12 vieta. Svarstyklės
 
Švelnios katytės. Svarstyklės nuoširdžiai nusimena, kai kažką skriaudžia ir dar labiau nusimena, kai pačios tampa skriaudėjomis.
 
Dėl to išprovokuoti jas skandalui – praktiškai neįgyvendinamas uždavinys: jos virtuoziškai apeina visus aštrius kampus. Tiesa, kartais gali sprogti be niekur nieko. Kartą per 5 metus maždaug. Ir paskui ilgai atsiprašinės.
 
11 vieta. Ožiaragis
 
Ožiaragiai skandalų bijo, nes pas juos ne viskas gerai su empatija ir jie visada įsitikinę, kad skandalistas ruošiasi visiems laikas nutraukti su juo visus santykius. Tai siaubinga! Iš kitos pusės, jeigu skandalistas pats Ožiaragis, viskas aišku: jis nutarė nutraukti su jumis visus santykius. Atleiskite,

 

10 vieta. Vandenis

 

Vandeniai nemėgsta skandalų dėl vienos paprastos priežasties: jiems kažkodėl dažniausiai tenka boksininkų kriaušės vaidmuo. Taip kad atsišaudyti Vandeniai moka virtuoziškai, o štai patys skandalų nepradeda. Nežiūrint į tai, jie vis dar myli žmones ir nenori jų skaudinti. Šventi žmonės, kai gerai pagalvoji.

 

9 vieta. Vėžys

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Vėžys mėgsta nekelti skandalų. Vėžys mėgsta mokyti. Drebėkite, nelaimingieji. O štai jeigu nelaimingieji nepanoro drebėti ir netgi ant kelių nepuola, niekšai nedėkingi – štai tada bus skandalas.

 

Ne baisus, bet labai nuobodus: bla bla bla bla… Dėl to artimieji stengiasi jo neerzinti, stengiasi laiku sakyti „aha“, linkčioti galva ir su atgailaujančia veido išraiška tyrinėti savo batus, nudūrę akis į grindis. Tada viskas baigsis geruoju.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

8 vieta. Žuvys

 

Jos skandalų nemėgsta ir netgi greičiausiai prisibijo: pirmas dalykas, visi aplinkui tampa siaubingai negražiais, o antra, skandalas reikalauja veiklos čia ir dabar, o su šituo reikalu Žuvims yra problemų. Žuvys – talentingos manipuliatorės, tačiau resursų atviram karui joms trūksta. Dėl to į skandalus veliasi retokai. Jos paprasčiausiai priveda artimuosius iki isterijos, o pačios Reikšmingai Tyli.

 

7 vieta. Liūtas

 

Liūtai skandalų kelti nenori, ne karališkas tai užsiėmimas. Liūtai nori, kad jiems paklustų, neuždavinėdami papildomų klausimų ir be ginčų.

 

Tai, žinoma, visiškai nereiškia, kad Liūtai – mieli pūkuoti katinėliai: parėkauti jie mėgsta, tačiau normalaus skandalo su jais suorganizuoti neįmanoma. Logiškus argumentus jie praleidžia pro ausis, patyčių ir trolinimo jie apskritai nesugeba išgirsti. Ir apskritai girdi jie tik pačius save. Nuobodybė.

 

6 vieta. Dvyniai

 

Dvyniai nesugeba apsispręsti – mėgsta jie skandalus, ar nemėgsta? Greičiausiai, nemėgsta, jeigu atvirai ir sąžiningai. Bet ne dėl to, kad jie tokie nuostabūs ir kilnūs žmonės, o dėl to, kad gyvenimiška patirtis jiems kužda: žmonės – keisti sutvėrimai.

 

Užtaisai kam nors skandalą, sumindai jam savigarbą, įspiri kelis kartus į pačias skaudžiausias vietas, rafinuotai įžeidi, viešai, kitų žmonių akivaizdoje pažemini – o jis, keistuolis, paskui su tavimi bendrauti daugiau nebenori. Ir dėl ko? Kvailiai kažkokie, dievaži.

 

5 vieta. Jautis

 

Ženklas, kuris pačios skandalo idėjos iš principo nepripažįsta, kadangi tai šiek tiek nuodėminga. Nepripažįsta, tačiau skandalus kelia grandiozinius: įsijautęs, su riksmais, lėkščių daužymais į neįtikusių oponentų galvas.

 

Tačiau daro tai iš esmės ne iš piktos valkios: tiesiog Jaučiai žaibiškai užverda ir nejautrūs aplinkiniai kartais nespėja to pastebėti, dėl to kad Jautis iki paskutinės akimirkos išlaiko šaltakraujišką išvaizdą. O šiaip jis paskui labai pergyvena, sąžinė jį smarkiai graužia… Bet neišsiduoda, žinoma, jokiais būdais…

 

4 vieta. Mergelė

 

Mergelės skandalus kelia neįdėdamos į juos širdies. Tiesą sakant, jos į jokia veiklą praktiškai neįdeda širdies ir apskritai neaišku, ar turi jos tą rudimentinį organą, tačiau skandaluose tai pastebima geriausia.

 

Pažvelgus į Mergelę skandalo metu, darosi aišku, kad ji mėgaujasi: su dideliu jausmu, išmanymu trypia oponentą ir visada nugali, kadangi lengviau Mergelę užmušti negu nuginčyti. Belieka viena paslaptis: kodėl Mergelės tai darydamos beveik niekada neužtaiso skandalų? Keisti žmonės.

 

3 vieta. Skorpionas

 

Virtuoziški skandalistai. Geras skandalas – mėgstamiausias jų žaidimas. Po sekso ir intrigų, savaime aišku. Taip kad žiūrėti į Skorpioną skandalo metu galima be galo, kaip į degančią ugnį ar tekantį vandenį: tai labai, labai gražu.

 

Ir, kaip visi gražūs (o tai reiškia, kad gerai apgalvoti ir surežisuoti) veiksmai, skandalas dažnai nesikartoja. Kitaip sakant Skorpionas su dideliu malonumu užtaisys skandalą artimiesiems, bet štai gatvėje ar transporte savo vertingo resurso nešvaistys.

 

2 vieta. Avinas

 

Nelįsk – užmuš. Avinai ūmūs ir impulsyvūs, sprogsta be niekur nieko, paliesi pirštu ir išsitaškys viskas aplinkui į skutelius.

 

Tačiau piktos valios čia nėra, nes skandalus Avinai kelia ne dėl pasitenkinimo, o kad nuleistų, pagaliau, susikaupusį garą ir palengvintų savo tolimesnį egzistavimą. O jeigu tai darant kažkas nukentėjo – patys kalti: Avinams ant kaktos kaip TV ekrane šviečia bėganti eilutė su nemirtinga citata: „Bėkite šalin, kvailiai!“

 

1 vieta. Šaulys

 

Aukso medalis ir iškilmingas būgnų tratėjimas. Šauliai – svarbiausi Zodiako skandalistai ir apskritai turgaus chamai. Skandalus užkuria ne tam, kad pasiektų kažkokį didį tikslą, o išimtinai dėl asmeninio pasitenkinimo.

 

Pretekstas nesvarbus, jeigu jo nėra Šaulys suorganizuos skandalą lygioje vietoje. Ir jeigu jūs – ne užpuolimo auka, niekur nebėkite: ramiai stovėkite ir pajauskite malonumą. Tokio galingo ir praktiškai neišsenkančio keiksmų srauto jūs niekur daugiau nepamatysite. Ta prasme – neišgirsite. Ach taip – nepamirškite patraukti vaikų nuo TV ekra… Tai yra nuo skandalą užkūrusių Šaulių…

 

Šaltinis: seimairnamai.eu

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
!!!

Uoj, nu ačiū jau, kad apie svarstykles taip gražiai galvojat

Taip pat skaitykite