4 stadijos vėžį išgydė morkų sultimis. Sensacinga rašytojos Ann Cameron istorija

morku-sultys-vezysRašytojai Ann Cameron, kuri parašė daugiau nei 15 knygų vaikams, 2012 metais buvo diagnozuotas trečios stadijos storosios žarnos vėžys.

 

2012-ųjų birželį Annai buvo atlikta operacija. Po operacijos moteris jautėsi gerai, tad ji atsisakė chemoterapijos. Tačiau tai buvo klaidingas sprendimas – po kelių mėnesių liga pasiekė ketvirtąją stadiją, metastazės išplito net į plaučius.

 

Gydytojų nuomone, chemoterapija moteriai galėjo dar labiau pakenkti ir tik trumpam atitolinti mirtį, ne daugiau nei 2 – 3 metus.

 

Kadangi Ann Cameron vyras mirė nuo vėžio 2005 metais, ji nutarė nepasiduoti ir ėmė ieškoti alternatyvių gydymo metodų. Būtent tuomet moteris sužinojo apie Raplhą Cole’ą, kuris odos vėžį sėkmingai išgydė kasdien gerdamas morkų sultis.

 

Vyriškis šio metodo griebėsi sužinojęs apie danų ir britų mokslininkų atradimą. Mokslininkai nustatė, kad morkose esanti medžiaga falkarinolis laboratoriniuose tyrimuose su pelėmis pasirodė esanti veiksminga prieš vėžį.

 

Raplh’as Cole’as tiksliai nežinojo kiek sulčių reikia išgerti per dieną, todėl pradėjo nuo vieno kilogramo morkų.

 

Jau po 8 savaičių gydytojai pastebėjo, kad gumbai pradėjo mažėti. Kai vyras patikėjo, jog greitai pasveiks priėmė klaidingą sprendimą nustoti gerti sultis ir jau per kitą gydytojų apžiūrą paaiškėjo, kad gumbai vėl padidėjo. Tuomet jis vėl pradėjo gerti morkų sultis ir padidino dienos dozę iki 2,25 kg oranžinės spalvos daržovių. Per metus jis visiškai išgijo nuo vėžio.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ann taip pat pradėjo gerti morkų sultis. Jai nebuvo skirta nei chemoterapija, nei gydymas spinduliais.

 

Tuo sunku patikėti, tačiau po 8 savaičių augliai moters kūne nustojo augti ir plėstis. Ji ir toliau skrupulingai gėrė morkų sultis, kurias išsispausdavo kiekvieną rytą. Išgerdavo per pusryčius, likusias padėdavo į šaldytuvą ir gerdavo po truputį visą dieną. Iš 2,25 kg gaunasi maždaug 1 litras morkų sulčių.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Po 4 mėnesių vėžys vis dar traukėsi. Normalūs tapo ir limfmazgiai. O po aštuonių mėnesių kompiuterinė tomografija neparodė nė vieno vėžio ženklo. Gydytojai patvirtino: vėžys visiškai pasitraukė.

 

Laimingai išgijusi amerikietė parašė knygą „Vėžio gydymas su morkomis“ (angl. „Curing Cancer with Carrots“) norėdama pasidalinti patirtimi su kitais žmonėmis.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
remigija

kazin ar jau tikrai taip buvo,juk morku sultys saldzios,o veziukui tai labai tinka daryti savo juoda darba

motodor11

kaip tau vezys ,tada viskas galima.

Taip pat skaitykite