Visagine gyvenantis astronomas: mane buvo pagrobė ateiviai

visaginas-nso2Portalo anomalija.lt diskusijų forume, dalyvis pasivadinęs Tadpole, aprašė visai neseniai įvykusi jo gyvenime įvyki, kuriam kol kas jis neturi jokio paaiškinimo. Žemiau pateikiame dalyvio neredaguota pasakojimą savo skaitytojams.

 

Sveiki, esu čia naujokas ir tikiuosi, kad per daug nesišaipysite iš manęs, nes nežinau kur daugiau galėčiau pabendrauti.

 

Šiuo metu man 29, gyvenu Visagine. Mano hobis astronomija. Niekuomet per daug ateiviais nesidomėjau, tiesiog žvelgdamas pro savo mėgėjišką teleskopą pagalvodavau, kad tikriausiai mes tikrai nesami vieni.

 

Bet norėčiau papasakoti apie konkretų įvykį.

 

Liepos 14 kaip visuomet nuvažiavau toliau nuo miestų šviesų, kad galėčiau patyrinėti dangų. Atvažiavau į savo mėgiamą vietą ir pradėjau stebėti dangų. Žiūrėdamas į teleskopą kartas nuo karto man dingdavo vaizdas, tarsi jį kažkas uždengdavo. Kai pakėliau akis į dangų pamačiau kažką juodo. Net nežinau nei kokio dydžio tai buvo daiktas, nei koks atstumas galėjo būti iki jo. Nemačiau jokių šviesų ir negirdėjau jokių garsų.

 

Ir čia prasideda įdomiausia. Staiga dingsta mano atmintis ir atsipeikėju už gerų poros šimtų metrų nuo mano vietos. Žiūriu į laikrodį (mechaninis, prisukamas), iš mano gyvenimo dingo net 3 valandos. Tiesiog jas tarsi kažkas ištrynė. Atėjau prie savo automobilio, jis buvo atidarytas (tokį jį ir palikau), o teleskopas pro kuri žiūrėjau gulėjo ant žemės.

 

Tiesa sakant aš buvau apstulbęs. Iš automobilio niekas nedingo, bet kas svarbiausia, visi elektriniai prietaisai išsikrovė. Bardačioke (automobilio salono dėtuvė – anomalija.lt past.) buvau palikęs pakrautą mobilųjį, tas buvo išsikrovęs. Kai norėjau jį pakrauti nuo automobilio prikurkės, supratau, kad ir automobilio akumuliatorius išsikrovęs. Tuo momentu man buvo tikru tikriausias šokas ir tik namie pastebėjau, kad ir teleskopo baterijos sėdusios (turiu SkyWatcher Explorer 150/750 EQ3 PRO).

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nupėdinau iki kelio ir pradėjau stabdyti mašinas. Sustojo vyriškis kuris turėjo “krokodilus” (laidai su gnybtais – anomalija.lt past.) ir padėjo man užkurti automobilį. Generatorius dirba, nes galvojau, kad gal jam galas. Pakroviau telefoną, veikia ir jis.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Visas tarsi nesavas nuvažiavau namo. Niekaip nesupratau kas įvyko. Po kelių dienų galvoje vis pradėjo mirgėti kažkokie atsiminimai. Man net sunku paaiškinti kaip tai atrodo. Tarsi kažkas prisimenama po gabalėlį. Pradėjau prisiminti šviesą, lyg kažkokį rūką, patalpą kurioje niekuomet iki tol nebuvau – prisipažinsiu tiesiai šviesiai, viskas dabar mano galvoje atrodo taip, tarsi mane buvo pagrobė ateiviai.

 

Negulėjau ant jokio stalo, nemačiau žalių žmogeliukų, tačiau žinau, kad patalpoje buvau ne vienas. Tos kitos būtybes net nežinau kaip galėčiau jas apibūdinti, tai tarsi kažkas nematerialaus. Tarsi rūko patalpoje yra kitos rūko formos būtybės. Aš net kažkaip supratau, kad jie bendrauja tarpusavyje, bet tai nebuvo nei garsai, nei vaizdai. Aš net negaliu apibūdinti to ką tada jaučiau.

 

Po to įvykio prasidėjo keisti sapnai, kuriose aš vis esu toje patalpoje ir man labai baisu. Baisu sapne, tačiau prisiminimuose nepamenu, kad man buvo baisu. Sapnų iki to įvykio irgi neturėjau, toks jausmas, kad smegenys mano neišneša kas su manimi atsitiko.

 

Suprantu, kad tai skamba kaip kažkokio šizofreniko kliedesiai, tačiau tai ką patyriau tikrai įvyko. Pagalvočiau, kad tikrai su galva negerai, bet niekaip negaliu paaiškinti ir elektroninių įrenginių išsikrovimo.

 

Šį pirmadienį atlikau smegenų tomografiją, nes jau buvau išsigandęs, kad gal koks navikas. Tačiau nieko blogo nerado.

 

Psichinėmis ligomis irgi niekuomet nesiskundžiau, šeimoje sergančių irgi pastebėta nebuvo. Tiesiog visi tie įvykiai kurie susidėjo į krūvą man niekaip iš galvos neišeina. Tie visi vaizdai, keisti prisiminimai. Viskas ant kiek keista, kad dabar tik vien apie tai ir galvoju.

 

Kaip manote kas galėjo atsitikti?

 

Tadpole

 

Forumo temą, kurioje savo gyvenimo nutikimo pasidalino dalyvis galite rasti paspaudus čia.

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
16 Comment threads
21 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Inkognito

Tai vis dėl to ar buvo jis Liepos 14 dienos naktį nuvykęs tų astronominių tyrimu daryti aplamai? Juk ir kvailam aišku kad jeigu Liepos 14 naktis buvo storu sluoksniu debesų užklojusi dangų apie kokius nors žvaigždžių tyrimus nėra ko ir svajoti,pats turiu savo teleskopa ir žinau, kad šia vasara naktis buvo galima suskaičiuoti ant pirštų kada buvo galima atlikti stebėjimus. Na o jeigu jis net nebuvo nuvykęs to daryti,(nes kokia prasmė tą daryti tokią naktį?)tai ir pagrobimas jam tegalėjo prisisapnuoti miegant lovoje ir nėra čia ko sukti sau galvos dėl to.Mano nuomone niekur jis nebuvo nuvykęs o gerai padarė gramą… Skaityti daugiau »

barmalejus

YRA korsunovas, rusas ar latvis, su ateiviais bendraves ne karta, jutube. ten panasu kad teisybe diedas kalba

nonsensejus

Žaibas gal trenkė…

Pyktis.

Sakykit kokiu kausu reik but,kad prie kokios nors fantastiskos istorijos ar pan reik tuoi prikist zoles rukyma???? Kad tik apsirukes gali sugalvoti tokius vejus….ar tikrai???? Lupenoa jus ar esat kada ruke tos zoles,kad sitaip stipriai nusisneket? Kausai jus nebesvaikit su ta zole.

Casiacas

Ko pikts toks. Ko jemi i sirdi blevizgas visokias. A nekeista, pykti del nieko. Juk visokiu zmoniu yra, negi reik imt i galva ko negali pakeist taip ir susirgt gali. Jauc ka ir as gal tave supykdziau savo komentaru, tikiuos ka ne, nes niek nenor izeist. Tik siaip sakau ramybes tau…

Casiacas

Ta prasme beprasmiska keist kitu nuomones. Labiau svarbu kaip pats reaguoji į tau nepatinkančius komentarus. Nes nu zmogus ner toks kaip tu isivaizduoji. Kiekviens mes apie kiekviena dalyka esam susidare vienokia ar kitokia nuomone. Manom pasauli is savo perspektyvos perleide per savo filtrus. Bet aisku atsiras kuris sakys, kad as neteisus but what ever koks skirtumas, kas pasikeis. Negi cia reikia del tokiu smulkmenu pykti. Linkiubtau ramaus gyvenimo btw.

Prisniaukes

A tu irgi neaiskink nores pyks nores nepyks, rupi čia tau labai.

rukas ruke parukes?

parasyti galima itikinamai cia nereik daug talento,bet noretusi gyvai su tuom zmogumi pakalbeti pamatyti,uzduot klausimu ir viskas paaisketu.normalu kad mazai kas linkes tiketi siuo pasakojimu,gi kalba eina apie kazka isskirtinio.as pats 90% isitikines kad mes nevieni protingi visatoje(nekalbant apie bakterijas ir pan.)

astronomas

Paprastai kai zmogu pagrobia tai masinos po to uzsiveda. Man ta vieta kliuvo, nes paprastai pagrobimo metu niekas neissikrauna. Teko skaityti, kad ateiviai naudoja lygtais emp daiktu laikinam isjungimui ar panasu prietaisa. Butu idomu suzinoti ar yra kokiu ant kuno neaiskiu zymeliu bei manau turetu kreiptis pas specialistus zinoma jie issiaiskins ar tikra istorija ar fake.

ahaha

ateiviai tai tik musu issilavinusio proto issigalvojimas, mes per daug suprotingejom ir pradejom galvoti, kad mes galime butu ne vieni, nors istikro vieninteliai visoj visatoj toki protingi esam :D nu va ir ir viskas solved

Ella

Kokiu reik but riboto mastymo kad galvot kad sioj begalinej visatoj mes vieni:D

Inkognito

Šiaip jau viskas įtikinama tame pasakojime,tik niekas neatkreipia mažos detalytės, kuria patikrinus nesunkiai paaiškėtų ar čia rašome tiesa ar melas. Kiek žinau astronominius tyrimus galima atlikti tik visiąkai giedrą naktį(pats turiu teleskopą). Autorius rašo jog tai įvyko 2017 metų Liepos 14 naktį,todėl pažiurėkite kokio giedrumo dangus buvo tą naktį toje vietovėje ir ar jis fiziškai galėjo atlikinėti žvaigždžių stebėjimus,ar buvo prasmė tai daryti? Juk šia vasarą giedrų naktų tiek, kad ant vienos rankos pirštų galima suskaičiuoti.Be to tokį atvejį kaip aprašyta sunku pavadinti pagrobimu,tai greičiau trečio arba ketvirto lygio kontaktas su NSO.Juk pranešėjas nebuvo kur nors išgabentas o viskas vyko… Skaityti daugiau »

Zinoma

Nepaisant to,kad bendradarbiauja su czv ir nasa :)

Casiacas

Netyc papaudziau like, paziurejau, kad inkognito raso tai palikau like. Nes kai inkognito raso neskaites jau galiu pasakyt, kad idomu mus. Taip ir buvo…

Smalsi

Laba diena Incognito,esu jau sena mociute,tai atleiskit,jei nusikalbesiu.mane visa laika domino,Visata,planetos,gaila,neturejau tam daugiau galimybiu,dabar senatveje isigijau knyga Urantijos knyga”gal zinot ir kaip Jus man pakomentuotumet apie ja.Ten tiek daug kosmologijos,bet as neturiu reikiamu fizikos ir etc…ziniu.
Bet visvien bandau skaityti ir noreciau zinoti nuomone kas supranta daugiau apie kosmosa,galaktikas.As tikiu,jog toli nusidriekiancioje begalybeje egzistuoja tai,kas ten aprasoma,ir kad Urantija,musu Zeme
yra atsilikusi planeta,ten raso,kad ja turejo patobulinti Atsiustieji, taciau buvo sukliudyta …
Jei galima,bukit malonus,parasykite savo nuomone apie tai,butu idomu.

Dekoju.

Inkognito

Smalsiai. Deja tai keletu žodžių sunku paaiškinti. O be to aš ir pats kai kuo daugiau gilinuosi tuo daugiau matau kad beveik ir pats nieko nežinau arba mano žinios yra apgailėtinai menkos.Kažkaip netikiu kad ir Urantijos autorius viską žino. Mes visi klaidžiojame rūke daužydami savo galvomis į akmenines uolas.Galime tiktai paspėlioti. Juk net nežemiečiai svajoja pasiekti Visatos centrą kur mano yra kūrėjo smegenys viską žinančios ir valdančios erdvę ir laiką. ir jiems su jų technikos pasiekimais to padaryti nepavyksta. Kur jau čia mums paprastiems planetiečiams tą pasiekti.

Zinoma

Mūsų visata nemaža,o tų visatų milijardai. Pasižiūrėkit youtube žvaigždžių dydžius :) saule atrodo kaip zeme pries saulę,ta prasme kokia maza,nes yra daug didesniu zvaigzdziu,ir tai tik atrastos,o kur neatrastos,ir neskelbtos oficialiai..

Stebetojas

Tai neirodo fakto,jog mus lanko ateiviai. Per tiek amziu jau viskas turetu buti istyrineta, juk ju technologijos ir intelektas ir bla bla bla. Nesakau, jog ju isvis nera. Tikiu, zinoma, juk visata neaprepiama galatiku gausybe. Bet toki grobinejimai zemeje, neturi jokios prasmes.

Zinoma

Eksperimentuoja su zmonemis :) galvoji ziurke labaratorijoje supranta ka jai daro? tas pats ir su zmonemis,tik istrina atminti :) pagalvok kiek civilizaciju buvo pries mus,jeigu rado varsta 300mln. metu senumo,ir kokie mechanizmai turejo buti pastatant piramides :) mokykloj tegul knisa vaikams prota kad egiptieciai pastate,siandien yra 3 kranai kurie pakeltu viena luito svori 100t. ir daugiau :) ftb pripazino,kad ateiviai lanko zeme(anomalija dar rase), bet esa negrobia zmoniu..

pagalvok

nuo mūsų daug kas slepiama

Kavenskas

Aš nesuprantu jei jau ble tokie skeptikai tai šaukit lauk iš puslapio nx rašyt tada kazka jei vistiek visi vejus pjauna ir debilais vadina pasakojimas neitikina tai gal bledes duokit instrukcijas kaip teisingai papasakot apie ateiviu pagrobimas

Tiesa

Tikra tiesa remiama faktais, o ne pasakojimais.

Taip pat skaitykite