Senoviniai prietarai ir ezoterikų patarimai apie drabužius sėkmei pritraukti

rubai-ezoterika– Jei kokį drabužį apsivilkote išvirkščią – anokia čia bėda – priešingai – yra tikima, jog jei nuo pat ryto nepastebėdami iki pat vakaro vilkite išvirkščią drabužį – visa diena bus sėkminga. Jei kas nors Jums parodo, kad apsivilkote neteisingai, nesistenkite ištaisyti savo klaidos, tik nusišypsokite ir padėkokite. Jei pastebėję neteisingai apsivilktą drabužį, jį persivilksite, tuomet panaikinsite sėkmės ženklu pažymėtą dieną.

 

– Tikima, jog negalima vilkėti drabužio tuo metu, kuomet jis yra taisomas. Tai gali pritraukti nesėkmes jį dėvinčiam žmogui (reputacijos, pinigų praradimą).

 

– Senovėje buvo tikima, jog drabužius pradėti rengtis reikia dešine ranka, o batus autis – nuo dešinės kojos, antraip pritrauksite piktų jėgų dėmėsį.

 

– Tikima, jog nelyginis sagų skaičius drabužyje neša sėkmę. Jei, pavyzdžiui, Jūsų marškiniai turi lyginį skaičių sagų, pakanka prisiūti vieną papildomą sagą, ir jau turėsite savo laiminguosius marškinėlius.

 

– Neteisingai užsisagstyti drabužį – blogas ženklas, kurio lengvai išvengsite, paprasčiausiai, pastebėję klaidą ir persisagstę drabužį iš naujo.

 

– Rasti sagą – taip pat geras ženklas. Tikima, kad geriausia vieta rastai sagai laikyti – užpakalinė kelnių kišenė.
Sėkmę neša net ir paprastas stiklainis, pripildytas sagų.

 

– Nusipirkę naują drabužį į kišenę, esančią dešinėje drabužio pusėje, įdėkite monetą ir niekuomet jos neišleiskite – tai taip pat pritrauks sėkmę.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

– Jau nuo senų laikų ir įvairiausiuose pasaulio kampeliuose tikima, jog taškuoti drabužiai pritraukia turtus: Drabužiai, marginti žirneliais, tikima, neša pinigus į vilkinčiojo tokius drabužius gyvenimą.

 

– Tegul gyvuoja svajonės: kad svajonė išliktų gaji, patariama rinktis tokius drabužius, kurie įprasmintų Jūsų svajonę. Pavyzdžiui, jei trokštate turėti gražų meilės gyvenimą, tikrai nepakenks širdžių formomis marginti apatiniai, ir panašiai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

– Mėlyni drabužiai. Daugelis tiki, kad mėlynos spalvos apranga pritraukia sėkmę. Mėlyna spalva simbolizuoja dangų, jo platybes ir asocijuojasi su neribotomis galimybėmis, todėl mėlyna spalva skatina siekti svajonių, tikslų ir žengti priekin.

 

– Diržas. Manoma, jog diržo dėvėjimas aplink juosmenį apsaugo nuo raganysčių ir maginių „pasikėsinimų“. Labai senas prietaras byloja, jog ne valia išmesti, palikti ar atiduoti savo nebenaudojamo diržo bet kam – pakliuvęs į negeras rankas, jis gali būti panaudotas jums pakenkti, mat diržas siejamas su kerais.

 

– Kojinės. Kad ir kaip keista tai bebūtų, bet skylėtos kojinės, tikima, neša sėkmę. Tiesa, tik vieną dieną. Jei specialiai dėvėsite skylėtas kojines ir antrą, ir trečią ir dar kitą dieną, sėkmė ne tik jūsų nelydės, bet skylėtos kojinės atneš ir nelaimių.

 

– Drabužių atidavimas. Atiduoti savo nebenaudojamus daiktus ir drabužius kitiems – yra gerai, tačiau nėra patartina juos dovanoti seniems ar labai sunkiai sergantiems žmonėms, tai pritrauks Jums nesėkmes.

 

– Batai. Jei Jūsų batraiščiai atsiriša daug kartų, ir vos spėjate juos užsirišti, tikima, jog jūsų laukia svarbios naujienos, kurios, greičiausiai, pasieks jus paštu.

 

– Nelaikykite batų nei ant stalo, nei ant lovos, ir ne tik higienos sumetimais – tikima, jog tokiose vietose padėti batai pritraukia didelius nemalonumus – galite būti įvelti į sudėtingą ginčą, konfliktinę situaciją.

 

– Mylimojo dovanojami batai – nėra geras ženklas santykiams. Anksčiau buvo tikima, jog batų dovanojimas antrajai pusei reiškia, kad dovanojantysis nori, jog jo antroji pusė išeitų. Jei, visgi, gavote tokią dovaną iš mylimo žmogaus – reikėtų sumokėti simbolinį mokestį, kad tai nebebūtų dovana. Jei prie savęs tuo metu neturite nei cento, didelė galimybė, kad greitai bus sukama skirtingais keliais.

 

– Bent kartą per gyvenimą turite padovanoti batų porą žmogui, kuriam jų reikia. Senas prietaras byloja, jog jei to nepadarysite, kitame gyvenime vaikščiosite basas (gyvensite varganai).

 

Parengė: Vajezau buria

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite