Šeima ieško auklės ir žada mokėti 57 tūkst. eurų algą: yra viena gąsdinanti sąlyga

siela-namas-dvasiaViename interneto puslapyje (childcare.co.uk), skirtame auklėms arba jų ieškančioms šeimoms, pasirodė keistas skelbimas, rašo alfa.lt.
 
Viena miela škotų šeima ieško auklės savo dviem vaikučiams ir tikina, kad mokės itin dosniai, tačiau yra vienas „bet“.
 
Auklė turėtų gyventi kartu su keturių asmenų šeimyna: 5-erių ir 7-erių vaikučiais ir jųdviejų tėvais. Darbuotoja turėtų paruošti šeimai pusryčius, palydėti vaikus į mokyklą, padėti jiems ruošti namų darbus ir paguldyti į lovą.
 
Darboholikų tėvų dažnai nebūna namuose, tad tuomet auklei tektų prižiūrėti didelį namą vienai. Žinoma, atlyginimas viliojantis – 57 tūkstančiai eurų. Istorinė gyvenamoji vieta su nuostabiu vaizdu pro langus ir dosnus atlygis gundo, tačiau vaikų tėvai užsimena ir apie vieną trūkumą.

 

Per pastaruosius metus namuose dirbo 5 auklės ir visos atsisakė viliojančio pasiūlymo. Kiekviena jų tikino mačiusi paranormalių reiškinių. Moteris gąsdino keisti garsai, judantys baldai, dūžtantys langų stiklai ir kiti baisūs dalykai.

 

Nors name jau 10 metų gyvenantys sutuoktiniai nepatyrė nieko panašaus, jie pasiryžę sumokėti, kiek tik reikės, kad surastų tinkamą žmogų, todėl nusprendė neslėpti jų namuose vykstančių dalykų.

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
?????

Tai, kad neparasyta už koki laikotarpi 57 tukst. Eur.

Savaitinis

Jie ten kas savaitę moka..

Damn

Blem galvojau, kad tas ,,bet” yra jog vaikai-tai lėlės. Per daug siaubo filmų:D

Petkaa

Amerikietis turtuolis per 1 diena isleido 100 milijonu doleriu… tai patys pagalvokit…. 57 tukstanciai yra kapeikos… aisku uztektu zmogeliui kuris gyvena taupei…

Briedis

pirmoj eilej pasisskaiciuokit ponai ir ponios, kad tai yra ne tik kad nedidelis, bet nedgi mazokas atlyginimas UK, paskaiciavus geriau tai tik kike daugiau nei 1000 euru savaitei, uz 7 dienas ir 24 val,, Vis dar didele alga? nemanyciau, gyvent kartu tvarkyt kambarius, ruost namu darbus ir tt visa laika praleidziant pas juos, o cia dar darbas ne fabrike prie konveijerio o su vaikais ir su dviem! kas turi vaiku zino kad motinos darbas pats sunkiausias, o dar apie vaiduoklius cia sneka, taip kad protingieji cv siuntejai pamastykit dar karta…

elix

Bandyčiau

Taip pat skaitykite