Patys maloniausi Zodiako ženklai: ar esate vieni iš jų?

zodiako-zenklai-maloniausiNe paslaptis, kad kiekvienas Zodiako ženklas turi savų privalumų. Avinas – teisingas ir sąžiningas, Mergelė – rūpestinga, o kur sutiksite Dvynį – ten visada linksma. Kokios jūsų paties stipriosios pusės?, – klausia tradicinių vertybių tinklalapis seimairnamai.eu.
 
AVINAS
 
Su Avinu malonu turėti reikalą: energingas, šmaikštus ir visada pasirengęs aptarti su visais aplinkui bet kokias problemas – nuo gatvėje sutikto keistuolio iki gyventojų pertekliaus planetoje. Tiesa, teks susitaikyti su faktu, kad Avinas ne tik klausysis, bet ir labai daug kalbės. O kalbėti jis moka kaip niekas kitas. Jam į politiką reikėtų eiti, štai ten pasireikštų visu gražumu.
 
Klaidinga manyti, kad Avinas – naivus žolėdis, kuris nieko daugiau neveikia, kaip tik tiki viskuo, kas pasaulyje gera ir šviesu. Jis, žinoma, tuo tiki, tačiau tik iki to laiko, kol svetima koja neperžengia jų asmeninės erdvės slenksčio. Niekas negali įžeisti nei Avino, nei jo šeimos, nei draugų. Už savus Avinas kausis iki galo. Tikriausiai būtent dėl to artimieji jį taip vertina.

 

JAUTIS

 

Jei pažįsti žmogų, kuris su angeliška kantrybe pasirengęs prižiūrėti mažametį giminaitį, tuo pat metu baigdamas spausdinti metinę ataskaitą, tai greičiausiai jis bus Jautis.

 

Žmogus, kuriuo galima pasikliauti bet kuriuo paros metu. Daro jis tai ne tam, kad pakutentų nuosavą savimeilę, o iš geros širdies, didelės valios jėgos ir kilnumo. Dėl to nesistebėkite, pamatę Jautį, besišluostantį ašarų krioklius viena ranka ir skaičiuojantį pinigų kupiūras, skirtas Afrikos vaikams – kita. Didis humanistas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

DVYNIAI

 

Jie puikūs tuo, kad su jais niekada nepanuobodžiausi, šitų žmonių visur pilna: „Figaro ten, Figaro šen“. Jie išmano visas naujoves, žino puikias vietas poilsiui ir gali susitarti su kuo tik norite ir kada tik norite, kad suorganizuotų sau ir draugams prašmatnų poilsį ant vandenyno kranto be didesnių išlaidų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Visa Dvynių magija slypi jų fenomenaliame draugiškume ir puikioje atmintyje: jie pažįsta visus, pradedant kiemsargiu ir ledų pardavėju, baigiant stambios kompanijos prezidentu. Ir su kiekvienu iš jų Dvynys suras minutėlę paplepėti apie viską pasaulyje, tuo pačiu prisižvejodamas begalę paskalų, kurios, beje, irgi gali praversti siekiant tikslų.

 

VĖŽYS

 

Svajingi, skrajojantys padebesiais ir atsargūs. Apgauti Vėžio praktiškai neįmanoma: kiekvienas jų judesys bus pasvertas, tam gali būti sugaištamos valandos, dienos ar savaitės. Skubinti jų neverta, galima tik pasikliauti gamtos duota nuojauta, kuri Vėžius labai retai apgauna.

 

Šeimoje Vėžiai stengiasi sukurti šiltą tarpusavio pagalbos atmosferą, ir viskas dėl to, kad jų prisirišimas prie namų ir kitų žmonių neturi ribų. Dėl to šviežių pyragų aromatas savaitgaliais ir širdingi pokalbiai prie puodelio arbatos – neišvengiamas kiekvieno Vėžio gyvenimo atributas.

 

LIŪTAS

 

Ten, kur Liūtas – ten visada gerai. O viskas dėl to, kad Liūtai pajunta tą pačią vietelę saulėkaitoje, kur galima gražiai įdegti, tačiau svilėsiais taip ir nepakvips. Su jais žmonės jaučiasi komfortiškai ir saugiai: Liūtai visada patys imasi atsakomybės. Lyderiai iš prigimties.

 

Į kitus žvelgia su dėmesiu, jautrumu ir meile. Dėl to sekantį kartą, kai susiruoši į svečius pas draugą Liūtą, gali iš anksto nepietauti, šeimininko namuose tavęs lauks tikra puota ir pasirengusios tavo pergyvenimus išklausyti ausys. Liūtai visada išklausys, supras ir duos gerą patarimą.

 

MERGELĖ

 

Jei žmogus pateko į Mergelės bendravimo ratą, gali apdovanoti save visais įmanomais medaliais ir džiūgauti, juk šis Zodiako ženklas su neįtikėtinu dėmesiu bendrauja su artimais žmonėmis. Tapti geriausiu tokio žmogaus draugu labai sudėtinga, bet jeigu pasisekė, būkite tikri: Mergelė niekada nepaliks jūsų net siaubingiausiomis aplinkybėmis.

 

SVARSTYKLĖS

 

Jų neįmanoma nepastebėti, kai pasirodo visuomenėje. Toks jausmas, kad šią būtybę pabučiavo angelas – iki tokio laipsnio patraukli jų energetika. Malonus bonusas prie įgimto žavesio – ramybės ir taikos siekis. Svarstyklėms sekasi išvengti stambių konfliktų dėl mokėjimo surasti kompromisą.

 

Šie žmonės taip trokšta padaryti visus aplinkui laimingais, kad gali paaukoti nuosavus interesus, kad tik aplinkiniams būtų gera. Švelnios Svarstyklės apsupa save menais ir grožiu, kurie užpildo jų vidinį pasaulį harmonija ir meile.

 

SKORPIONAS

 

Pasižymi nuoširdumu ir dideliu emocingumu. Tarkime, mergina, gimusi po šiuo ženklu, negali be ašarų akyse žiūrėti į benamį šunelį – būtinai suras vargšeliui naują šeimininką ar pasiims sau, kur naujo augintinio jau laukia senieji gyventojai – žiurkėnai, vabaliukai, voriukai.

 

Santykiuose Skorpionas – tikras uraganas. Tiesa, ne mirtį nešantis, o visiškai atvirkščiai. Jis kiekvieną dieną stebins savo partnerį ir kurs vis naujus įdomius planus – ne tik savaitgaliui, bet ir visam gyvenimui.

 

ŠAULYS

 

Amžinas vaikas. Visada atviras pasauliui, fontanuoja idėjomis ir lūkesčiais, mėgsta pasakiškas istorijas kaip niekas kitas. Su tokiu žmogumi visada labai lengva ir paprasta: jis gali papasakoti daugybę juokingų ar nelabai atvejų iš gyvenimo (nebūtinai savo), išgerti su tavimi kelis butelius vyno vienu prisėdimu ir galiausiai prisipažinti apie savo didžią meilę. Ir kas įdomiausia, kiekvieną kartą – visiškai nuoširdžiai.

 

OŽIARAGIS

 

Drovus ir jautrus Ožiaragis traukia į save kitų žmonių žvilgsnius. Vieniems atrodo, kad jis išpuikęs, kitiems – kad paslaptingas ir neprieinamas.

 

Visa tai melas ir provokacija, juk iš tikrųjų Ožiaragis yra nepaprastai pažeidžiamas ir geraširdis žmogus, kuris tik ir laukia, kad kas nors pagaliau supras jo subtilią sielą, įpils karštos arbatos ir apklos šiltu apklotu. Ir tik tiems, kuriems pavyks užkariauti Ožiaragio širdį, atsivers durys į nuostabų pasaulį, kupiną meilės ir laimės.

 

VANDENIS

 

Jei kažkas darbe ištarė frazę „O gal užsisakom suši, šampano ir pasiunčiam viską po velnių?, tai Vandeniai žaibiškai reaguos į pasiūlymą su didžiausiu entuziazmu. Vandeniai – nuostabios būtybės, visur surandančios pliusų, o į minusus paprasčiausiai numojančios ranka.

 

Bet kokia idėja, išsakyta atsitiktinai ar juokais, gali jiems tapti paraginimu veikti, organizuoti, telkti kompaniją. Taip kad išeiti vakare duonos nupirkti, o pakeliu prigriebti kelialapius į karštus kraštus, vien užmetus akį į reklamą su užrašu „Jūra laukia tavęs“ – čia kaip tik apie Vandenius.

 

ŽUVYS

 

Žuvis kaip tas akmuo iš pasakos stengsis įspėti tave kiekviename žingsnyje, kad vėl neįsipainiotum į kokią istoriją. „Į kairę pasuksi – mirtį surasi“… Ir tikrai, tai vyną išlaistysi ant baltų marškinių, tai nagą nusilauši… O juk Žuvys įspėjo! Ir niekas negali abejoti jos teisumu, juk jos intuiciją galima palyginti nebent su aiškiaregių pranašystėmis: Žuvys visada tikslios ir siekia padaryti šį pasaulį bent truputėlį geresniu.

 

Šaltinis: seimairnamai.eu

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asilai jus

“patys maloniausi zodijako zenklai” Anomalai… dia aprasyti VISI. Netinkamas pavadinimas, nebent… visi mes malonus..*-*

!!!

Paimtas tekstas iš kito tinklalapio. “Wow”

Taip pat skaitykite