Čilingemo pilies paslaptys, arba pragaras žemėje

cilingemo-pilisIš pradžių Nortumberlande, Anglijoje stūksanti pilis turėjo būti vienuolynas, bet galiausiai tapo, kuo tapo – pilimi, kurioje masiškai skersti vaikai, deginti ir kankinti žmonės.

 

Grėjų šeima, karaliavusi šiose valdose, nebuvo malonūs žmonės ir renovuodami pilį “apsirūpino” vienu kitu kankinimų kambariuku.

 

Pilis buvo mūras, gynęs nuo karingų škotų. Jie ir buvo nelaimėliai, garmėdavę į rūsius su prieš tai sulaužytomis rankomis ir kojomis. Neturėdami ko valgyti, kaliniai valgydavo mirusius savo gentainius… Kai nelikdavo ir tų, plėšdavo savo pačių mėsą, kad kaip nors numalšintų nežmonišką alkį.

 

Džonas Seidžas (legendinė, o gal ir tikra figūra), nuoširdžiai nekentęs škotų, išgalvojo šimtą ir vieną būdą, kaip juos kankinti, ir visus išbandė. Tikrai dievino savo, kaip pilies inkvizitoriaus, pareigas. Vienas geriausių karaliaus Edvardo karių, Džonas nukankindavo maždaug 50 žmonių per savaitę.

 

Karui artėjant į pabaigą, Džonui šovė itin “gudri” mintis, kaip ištuštinti rūsius. Būriai žmonių buvo suvaryti į kiemą ir padegti, o jų vaikai klykė stebėdami tai. Paskui inkvizitorius asmeniškai kapodavo vaikus su kirviu, kuris šiuo metu yra pilies eksponatas.

 

cilingemas

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kaip teisi kitus, taip pats būsi teisiamas – Džonas Seidžas buvo išnarstytas po kaulelį genties vado, kurio dukrą nužudė. Paliktas mirti, buvęs inkvizitorius gavo iškęsti vietinių norą pasiimti jo kūno dalis kaip suvenyrus – kaimiečiai nupjovė jam nosį, sėklides ir kojų pirštus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Bandant prikelti Čilingemo pilį iš mirusiųjų, buvo rasta begalė kūnų, paslėptų slaptavietėse, įmūrytų sienose ir paliktų slaptuose kambariuose. Mažytėje akmeninėje slėptuvėje rastas vyro ir vaiko skeletas. Neaišku, nei kas jie buvo, nei kodėl slėpėsi tokioje vietoje.

 

Lengva patikėti, kad užsukę turistai kandžiojami, tampomi ir stumdomi. Dažnai regimas Mėlynasis Berniukas, dvasia vaiko, užmūryto su kažkokiais dokumentais ir mėlyno drabužio skiaute. Iš jo skeleto pirštų buvo likę tik galiukai – taip jis veržėsi ištrūkti iš amžino kapo vietos.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite