Namų apsauga: augalai, magija, talismanai

namu-apsaugaNamai – tai mūsų tvirtovė. Ir niekam nepatinka jeigu į jo tvirtovę braunasi kažkas, kas nėra laukiamas. Nuotolinio būrimo projektas Vajezau buria parengė kelias paprastas technikas kaip galime apsaugoti savo būstą nuo nematomų priešų ir siunčiamo blogio.
 
Juodosios druskos magija
 
Juodoji druska naudojama tiek įvairiems kerams, tiek ir siekiant apsaugot namus bei apsiginti nuo nepageidaujamų svečių, išvalyti jų energiją.
 
Juodąją druską nesunku pasigaminti ir patiems. Jūros druską galite sumaišyti su pelenais iš savo židinio arba su smulkiai maltais juodaisiais pipirais.
 
Kaip ir kada naudoti? Kartą ar du per metus juodąja druska apibarstomas spindulys aplink namų teritoriją, siekiant apsiginti nuo nepageidaujamų svečių ar daiktų patekimo į namus. Juoda druska pabarstoma ir namų kampuose, kur ji atlieka valymo pareigas. Išėjus nemėgstamam žmogui iš Jūsų namų, išeikite į lauką ir kelią, kuriuo jis ėjo iki išėjimo, pabarstykite juoda druska.

 

Darbovietėje ar kitoje vietoje, kurioje praleidžiate daug laiko, galite laikyti maišelį su šia druska – ji apgins nuo konfliktų ir įtampos tarp bendradarbių. Juoda žvakė, sutepta aliejumi ir įtrinta juodąja druska, degdama, tikima, išvalo blogą susikaupusią energiją namuose.

 

Druską, kurią naudojote konkretaus žmogaus energijai pašalinti, surinkite ir išmeskite už savo namų teritorijos. Druską, kurią skyrėte apsaugoti savo namus, galite užkasti ir savo namų kieme.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Augalų magija

 

Prie namų auginkite tokius augalus, kurie taip pat, tikima, pasižymi maginėmis savybėmis apsaugant namus: žibuoklės, usnis, sausmedis, pankolis. Kai augalai sužydės, nuskinkite juos ir pasikabinkite sausoje namų vietoje, kad išdžiūtų. Tiek augdami kieme, tiek laikomi džiovinti namuose ar specialiame maišelyje talismano pavidalu, tiek smilkomi jie apgins namus nuo neigiamų įtakų ir išvalys juos nuo iki tol susikaupusiųjų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pasaga ir plunksnos

 

Norėdami apsaugoti namus nuo piktų dvasių, nuo nemėgstamų žmonių draugijos ir nuo ligų, kabinkite pasagą atvira puse į apačią. Atvira pasagos pusė, kabinama į viršų, tikima, pritraukia sėkmę.

 

Vakarų Škotijoje buvo populiaru kabinti virš durų arba virš lango ir dvi raudonu siūlu surištas varno plunksnas – buvo tikima, jog jos apsaugos nuo blogio įsiveržimo į namus.

 

Talismanas namų apsaugai

 

Į geltonos arba baltos spalvos nedidelį maišelį įdėkite bent tris skirtingus iš išvardintų ingridientų: anyžius, bazilikas, juodieji pipirai, česnakas, kuminas, lauro lapas, lazdyno riešutas, valerijonas, liepų žiedai, amalas, ąžuolo žievė, linai, pelynas, gvazdikėlis.

 

Ir bent vieną iš akmenų: gintaras, topazas, kvarco kristalas, tigro akis, titnagas, malachitas. Užriškite maišelį, ant jo permanentiniu rašikliu nupieškite tris X, ir, savo mintimis jį „pakrovę“, pakabinkite virš laukinių durų.

 

Minties galia – vizualizacija

 

Prieš išvykdami ilgesniam laikui iš namų, pasinaudokite savo minties galia – įsivaizduokite, kad namus „uždarote“ į apsauginį „gaubtą“, kurio niekas negali įveikti.

 

Nebijokite pasinaudoti savo vaizduote – susikurkite mintyse vaizdinį, kaip gaubtas skleidžiasi virš Jūsų namo, uždengdamas pamažu jį visą – įsivaizduokite, koks jis tvirtas ir neįveikiamas. Minties galia yra be galo stipri, tačiau tam, kad ji veiktų, privalote nuoširdžiai ir stipriai tuo tikėti.

 

Parengė: Vajezau buria

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite