Michio Kaku: Žemėje vyksta kažkas, kas leidžia tikėtis ir ruoštis blogiausiam

oru-anomalijosMichio Kaku – garsus amerikiečių mokslininkas, specialistas teorinės fizikos srityje. Žinomas, kaip aktyvus mokslo populiarintojas, populiarių mokslinių knygų knygų autorius. Portalas infa.lt cituoja Michio Kaku perspėjimą visiems pasaulio žmonėms.

 

„Apsidairykite aplink, kiekvieną dieną mes girdime ir matome naujienas apie anomalius ir neįprastus gamtos kataklizmus. Žemės drebėjimai prasideda šalyse ir regionuose ten, kur jų nebuvo jau šimtus metų. Neįtikėtini savo jėga uraganai, audros, tornadai ir viesulai ten, kur jie niekada anksčiau nebuvo pastebėti.

 

Beveik kasdien gamta pateikia neįtikėtinus siurprizus, nemalonius siurprizus. Nukenčia visos pasaulio šalys, ir Žemėje jau nebėra vietos, kurios nebūtų palietę šie globalūs pasikeitimai. Visai neseniai JAV, Nebraską, Pietų Dakotą, Koloradą ir Vajomingą, tik per vieną dieną užgriuvo 23 galingi tornadai. Visa tai buvo lydima milžiniškos ledo ir sniego krušos kurios dydis siekė teniso kamuoliuką. Šių rajonų gyventojai su tuo susidūrė pirmą kartą gyvenime.

 

zemes-poliai

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Minesotoje ir Viskonsine gyventojai neseniai įvykusį stichijos smūgį vadina Orų Apokalipse. Jie jau nebesupranta ir nežino, kas apskritai vyksta su orais.

 

Aš jums pasakysiu, jog mums visiems laikas įprasti prie naujo pasaulio, naujos Žemės, kuri jau niekada nebus tokia, kaip anksčiau. Tai naujoji realybė. Ir toliau bus tik blogiau.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

zeme-ugnis

 

Anksčiau ekstremalios oro sąlygos buvo stebimos ir vertinamos kaip dalis mūsų planetos klimato ciklų, tačiau dabar mes jau nebegalime neigti, jog orai tampa anomalūs visuotinai. Anomalijų pasireiškimų dažnis, jų jėga ir griaunamasis poveikis, tampa nerimą keliančiu signalu, jog artėja globali katastrofa. Be to, ji artėja ne pamažu ir įvyks ne po kažkokių ten šimto metų, ji jau čia, ji jau prie mūsų slenksčio.

 

Neigti tai, kas vyksta, – tai neatsakinga į kvaila. Žemėje įvyko globalus katastrofiški pasikeitimai. Jau įvyko. Ir kas dieną viskas tik blogės.

 

Kodėl tai vyksta – aš nežinau. Ir niekas nežino. Galbūt Žemei daro poveikį kažkas iš Kosmoso arba kažkas vyksta su pačia Žeme. Galbūt mūsų planeta pavargo niuo mūsų, nuo žmonių, nuo viso to, ką joje padarėme mes.

 



 

Niekas kol kas negali duoti atsakymo į klausimą apie tai, kas vyksta, – mes galime tik stebėti, modeliuoti ir analizuoti situaciją, bandydami nuspėti, kas bus toliau, – štai ir viskas, ką šiuo atveju gali mokslas.

 

Aš nepasakysiu jums to, kas vyksta Žemėje (su Žeme), tačiau visi mes turime jau dabar būti pasirengę blogiausiam. Žemė jau niekada nebus tokia, kaip anksčiau.

 

Inf. šaltinis: infa.lt

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
HumanExperience

butent H.A.R.P. ir chemtrails ir visas kitas globalus sudas. tuoj bus linksma

Vbeav

Zmones iprato kad viskas turi pastovu. Pastovaus nieko nera.

Lietuvis

Jau dabar pradėt bijot?

akai

Haarp.chemtrailai daro

Pyktis.

Oho kokia naujiena pasake…galejot kazka idomesnio imest,o ne eilini silpnrpociams skirta straipsneli.

Va taip vat

O kur čia pasakė kažką silpnaprotiško? Čia pasakė teisybę mes patys darom žalą :)

Taip pat skaitykite