Baltijos jūros dugne gulintis neatpažintas objektas ir toliau skleidžia paslaptingus signalus

paslaptingas-objektas-baltijos-dugne2011 metais viso pasaulio žiniasklaidą apskriejo žinia apie rastą neatpažintą objektą Baltijos jūros dugne. Švedų kompanija „Ocean X team“, kuri ieško nuskendusių laivų buvo pirmoji, kuri aptiko paslaptingą objektą.

 

87 metrų gylyje, tarp Švedijos ir Suomijos esančioje įlankoje guli 60 metrų skersmens skraidančios lėkštės formą primenantis objektas, kurio kilmė iki šiol išlieka neišaiškinta.

 

Tyrimus apsunkina ir tai, kad elektroniniai įrenginiai, priartėjus prie objekto nustoja veikti.

 

Kameromis pavyko užfiksuoti, kad objekto viršuje yra apskritimo formos skylė, kuri panaši į įėjimą, o aplink ją matosi nudegimai. Šie faktai leidžia manyti, kad objektas nėra natūralios kilmės, kadangi jūros akmenys nedega. Taip pat toje vietoje nėra vulkaninio aktyvumo.

 

baltijosdugnas

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Iki šiol buvo surengtos trys ekspedicijos, tačiau jų metų iškilo tik dar daugiau klausimų. Paaiškėjo, kad objektas skleidžia paslaptingus signalus. Tai pakurstė kalbas, kad tai ką aptiko Švedų kompanija „Ocean X team“ gali būti prieš tūkstančius metų į jūrą nukritęs neatpažintas skraidantis objektas, kuris priklauso kitai kosmoso civilizacijai.

 

Mokslininkai planuoja ir toliau tirti objektą, nors sąmokslo teorijos šalininkai tvirtina, kad tikrų atsakymų kas tai, galime ir nesulaukti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Saulys

Galvojau kad kazka daugiau iki siolei atkapste. Tuo metu kai pirmos ekspedicijos skelbe zinias, visas dalykas atrode tikrai ptrauklus. Prisiminkim Roswello atveji. Taigi naru parodymai parplaukus buvo labai skirtingai spaudos apibudinti. Sakoma kad jie turejo metaliniu dalyku. Veliau pasakyta kad tyrimui duoti akmenys patvirtino grunto struktura budinga tai vietai. Vau. Metalas pavirto akmeniu, o skanerio parodymai pasidare visiskai nepatikimi. Vezes – track- krentancio objekto dugne buvo po kiek laiko pamirstos. Ir veliau igula atsisake komentuoti radini. Pirma. Jie is tikruju nieko nerado. Juokingas panasumas i kovini erdvelaivi. Bande atkreipti i save demesi. Mes zinom daug tokiu issisokeliu kurie prisidengdami ateiviu… Skaityti daugiau »

duokit man

Siuskit mumis istrauksim greitai. Tik jei tai erdvelaivis nors seniena, bet norim pasiimti sau. Paremontuosim biski apdazysim garaziuke su chebryte bus kaip naujas privatus erdvelaivis, o jau uzkniso buti zemeje.

Inkognito

Tai vienas iš patikimiausių ateivių kovinių priešo erdvėlaivių kuris buvo numuštas jau gana seniai, numušimo metu buvo sunaikintas priekinis korpusas, butent nukrito į Baltijos jūrą. Kova buvo nuožmi, kovojo daug susitelkusiu eskadrilių, gaila nemačiau, nors tuo metu kai vyko ateivių karas jau buvo užėjes tankus debesuotumas, nieks negalėjo pastebėti kai vyko virš jų. Kiek girdėjau šis kovinis ateivių karių erdvėlaivis jau skriejo smogti vienam europos miestui bet buvo sustabdytas meganliečių, tik į koky miesta smogti pasitelkę galingu traženktorių purkštuvo xz-464 visu deginančiu galingu spinduliniu neaišku. Tačiau viskas baigėsi sėkmingai.

Inkognito

Gal turėk pienburni sąžinės nerašinėti svetimais nikais,savo kavilysčių/

Hidden name

Apdegusio meteorito šmotas

kronos

tai negali to triperio istraukt i pavirsiu ?

Rolka

Viskas sukasi apie babkes- nieko vertingo, ka galetu prakalt… Kitas aspektas- baime, taip sakant- kad nebutu praverta Pandoros Skrynia ;)

trollolol

Oho. 6 metus tiria 87 metru gylyje esanti objekta ir niekaip nepatiria kas ten per velnias. O dar jie nori uzkariauti Marsa mua. Epic fail

Menkysta

Visas babkes ginklavimuisi išleido.

Taip pat skaitykite