Astronomai neabejoja ateivių egzistavimu: pasakė, kada juos atrasime

ateiviai-ufologijaVienas didžiausių žmoniją kankinančių klausimų neabejotinai yra apie tai, ar mes Visatoje esame ne vieni. Ateivių medžioklei, jei galima tai taip vadinti, valstybinės kosmoso agentūros skiria milžiniškas injekcijas pinigų, o kai kuriems astronomams tai tapo gyvenimo tikslu, rašo alfa.lt.
 
Deja, kol kas atsakymas nebuvo rastas, bent jau mes to nežinome. Visgi astronomai skelbia, kad tiesa paaiškės netrukus ir mes sužinosime, ar egzistuoja ateiviai. Kaip rašo „Mirror“, vienas astronomas prognozuoja, jog per artimiausius du dešimtmečius nežemiškos gyvybės medžioklė duos teigiamų rezultatų.
 
Astronomijos mokslininkas Chrisas Impey‘us viename interviu apie futurizmą prasitarė, jog jis lažintųsi dėl to, kad per ateinančius 10-15 metų mokslininkams pavyks aptikti nežemiškos gyvybės egzistavimo pėdsakų. Tiesa, yra vienas niuansas.

 

Daugeliui išgirdus žodį ateiviai įsivaizduojama, jog tai būtinai bus nedideli žali žmogeliukai didelėmis tamsiomis akimis. Ch. Impey‘aus nuomone, labiausiai tikėtina, jog tai vis tik bus mikrobų pasaulio gyvybė, o ne intelektuali būtybė.

 

Kalbėdamas apie tai, kur labiausiai tikėtina aptikti ateivių, mokslininkas akcentavo, jog derėtų koncentruotis savo pačių Saulės sistemoje. „Dar yra nemaža tikimybė, jog gyvybė egzistuoja ar bent jau egzistavo Marse“, – pridūrė jis.

 

„Jei mes iš tikrųjų sugebėtume nugabenti į Žemę Marso uolienų iš vietovių, kurios, mūsų manymu, galėjo būti gyvenamos praeityje, tuomet mes galime rasti ten egzistavusios gyvybės įrodymų“, – tęsė mokslininkas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tikėtina, jog bet kokia gyvybės forma, dabar egzistuojanti Marse, yra giliai po planetos paviršiumi, todėl ją sunku aptikti. Tiesa, Marsas nėra vienintelė vieta Saulės sistemoje, kur tikėtina aptikti ateivių. Manoma, jog Jupiterio palydove Europoje gali slėptis gyvų padarų ir jie slypi minėto mėnulio vandenyne.

 

Už Saulės sistemos ribų taip pat buvo aptikta keletas į Žemę panašių planetų, esančių gyvenamojoje zonoje. Galbūt vienoje iš jų taip pat egzistuoja gyvybė, tačiau problema ta, jog šios egzoplanetos yra labai toli nuo mūsų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tačiau galbūt vieną dieną pavyks ištirti šių egzoplanetų atmosferą ir ten aptikti gyvybės pėdsakų, kurie pagaliau leis atsakyti į ilgai kankinusį klausimą.

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Inkognito

Kam juos atradinėti,kai jie jau keletą šimtmečių kai mus studijuoja ir stebi?O mes juos atrasime kai jie nutars kad mes esame verti draugystės su jais,nors kol kas visi jų objektyvūs testai mums rodo, kad mums dar toli iki to.Tad teks ne tik palaukti bet ir patobulėti iki kosminių civilizacijų lygio. Todėl jų veikla žemėje ir gaubiama griežtos konspiracinės politikos.

vytra

– nereikia mums “ateivių mikrobų”, jų pakanka ir savų!

p.s.
.. iki kiek pavojingu tampa senas nuprotėjęs mokslininkas, besistengiantis įrodyti savo tiesą tokia nesąmone, kaip “mikrobas iš marso”.

p.s.2
.. naujos rūšies mikrobą jau dabar galima sukurti žemėje.

:(

vikce

A su galvele viskas gerai?

ahaha

a tau irgi gerai su galvele?

Disclosure

Kas tikit, kad egzistuoja gyvybe ne tik zemeje rekomenduoju paziureti dokumentika Unacknowledged. Dar labai rekomenduoju pasidometi CE5 protokolu ir patiems ji isbandyti.

trollolol

Ha, cia ne is filmo “Life” nesenai ziurejau…

Taip pat skaitykite