Ženklai, kuriuos mums siunčia pasaulis

gyvenimo-zenklai2Jeigu jūs einate savęs tobulinimo ir dvasinio augimo keliu, norėdami padaryti savo gyvenimą harmoningesniu ir laimingesniu, tai tikrai esate girdėję, kad gyvenimas mums labai stipriai tame padeda, pastoviai siųsdamas įvairiausius ženklus, rašo projekto transformacijos.lt autorė Luka de Luna.

 

O jei dar esate pakankamai jautrūs, jūs be problemų tuos ženklus pastebite ir savo veiksmus bei gyvenimo kelią koreguojate, priklausomai nuo to, ką išgirdote ar pamatėte, bei supratote.

 

Tačiau jeigu taip nėra, tačiau labai jau norisi išmokti neracionaliąją visatos kalbą, tuomet gal jums pagelbės šis straipsnis.

 

Pradžiai reikia suprasti, kad viskas ką matote aplink, tai tik jūsų realybė. Įsivaizduokite, kad viskas į ką jūs žiūrite, atspindi jus. Atspindi viską kas jūsų viduje. Svarbu įsisąmoninti, kad jūs gyvenate subjektyvioje realybėje. O tai reiškia, kad jūs matote pasaulį taip, tačiau kiti mato jį visai kitaip. Kaip sakoma, kiek žmonių, tiek nuomonių. Perfrazavus galima pasakyti: kiek žmonių, tiek realybių, arba, kas viduje, tas ir išorėje.

 

Manau kiekvienam teko susidurti su situacija, kai eidami su kokiu nors žmogumi tuo pačiu miško takeliu, ar panašiai, jūs matote ir gėritės medžių ir augalų grožiu, kvapais ir paukščių giesmėmis, o šalia einantis niurzga dėl purvo, akmeningo tako, vėjo, balų ar voratinklių.

 

Galiausiai jis ir vėl įlipa į eilinę balą, tuo tarpu kai jūs eidamas pakėlęs galvą į viršų, gėritės dangaus mėlynumu ir nepataikote nei į balas nei į voratinklius.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Štai tokios skirtingos žmonių realybės ir toks skirtingas pasaulio matymas pas mus visus.

 

Tai ką mato jūsų pakeleivis, tai jo vidinės būsenos, vidinio pasaulio atspindys. Gal jam tuo metu buvo prasti laikai, tik jis to net nepastebėjo, nors pasaulis kurį jis matė, šaukė jam apie tai.

 

Arba kitoks pavyzdys:

 

Vaikštote gatve su drauge, o ji vis pastebi kitų žmonių rūbus, batus, rankines, vis parodo, pakomentuoja kitų, aplink esančių išvaizdą ar statusą. Jums tie dalykai visai nekrinta į akis, jūs matote, galbūt mažus vaikučius, tokius gražius ir simpatiškus. Ką tai gali mums pranešti? Kad viena iš jūsų visa savo esybe nori būti graži, gerai apsirengusi, turtinga, o kita trokšta susilaukti vaikelio, bet, gal jai tai nesiseka taip gerai, kaip ji to norėtų. Kiekvienos pasaulyje matosi ir išryškėja būtent tie dalykai, kuriuos jos sureikšmina savo mintyse.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tokių ir panašių pavyzdžių rastume kiekvienas savo kasdieniame gyvenime. Ypatingai gerai mums rodo mūsų pačių vidinį pasaulį žmonės aplink mus. O tie žmonės kurie yra arčiausiai mūsų ir su kuriais tenka būti kasdien – labiausiai rodo mums į mūsų trūkumus.

 

Taigi, jei jums kažkas labai nepatinka žmoguje – sveikinu, būtent tai jūs turite patys. Tiesiog reikia gerai paieškoti, kur ir kada tai jumyse pasireiškia, nes dažnai mes patys savęs iš šono nematome. Ir net jei jus labai erzina kažkieno tinginystė, o jūs save laikote darboholiku, tikrai gerai paieškoję ir paanalizavę savo veiksmus, atpažinsite savyje tą patį, tik kitokiose situacijose ir būtent tai jūs nuo savęs būsite geriausiai paslėpę, po ta darboholiko kauke.

 

Dėl to matyt biblija ir sako – „mylėk savo priešą“. Ir tai labai svarbi mintis, nes tik tie žmonės kurių labiausiai nemėgstame ir net nekenčiame, padės mums tapti geresniais ir pasikeisti į gera. Tai paradoksas, tačiau tos savybės kurias jūs matote kitame ir negalite pakęsti, pasislėpusios nuo jūsų pačių, gyvena jumyse ir jums trukdo.

 

Taigi, jei kažkoks žmogus jus siaubingai erzina, tačiau jūs priversti su juo pastoviai bendrauti, bet labai norėtumėte atsikratyti jo buvimo šalia, bet niekaip negalite, pradėkite analizuoti, kas jame jums labiausiai nepatinka. Ieškokite ir suradę, pradėkite to paties ieškoti savyje, bei tai taisyti. Kai tik jūs išgyvendinsite tuos trūkumus iš savo vidaus, tas žmogus pats nepastebimai dings iš jūsų matymo zonos, arba staiga taps jūsų draugu. Patikrinta ir ne vieną kartą, vienas nuostabiausių mano patyrimų, kada pirmą kartą tai išbandžiau ir suveikė.

 

Dar vienas geras pranešėjas apie jūsų problemas yra jūsų naminiai gyvūnai. Jeigu jie elgiasi kažkaip ne taip, kaip kiti, arba ne taip, kaip jūsų manymu turėtų, tai taip pat ženklas, kad kažkokioje sferoje jūs turite problemų.

 

Taip pat vaikai, atspindi jūsų vidines problemas, stebėkite juos ir analizuokite save, per jų prizmę, lyg tai būtų jūsų pačių atspindys.

 

Kur dar galima pamatyti ženklų? Visur, visur ir visame kame aplink jus. Tiesiog žiūrėkite, stebėkite savo pasaulį ir įsiklausykite, ką jis jums nori pranešti.

 

Aš pavyzdžiui, jei tik padarau ką nors netinkamo, būtinai gaunu mėlynę. Ta prasme atsitrenkiu kur nors stipriai, susidaužiu į kokį kampą. Tai jau iškarto ir žinau už ką. Kitą kartą būna staiga ima lyti, kai tik išeinu į lauką, kai tik įeinu į patalpą lietus nustoja. Tai jau vėl mąstau, ko būsiu prisidirbus? Žodžiu ženklai iš tikro yra visur, tik reikia juos stebėti ir analizuoti. Kai pastebėsite tendencijas, vėliau jau iš karto atpažinsite tą ar aną užuominą.

 

Jei turite klausimą, kuris neduoda ramybės, iš transliuokite jį į erdvę ir laukite atsakymo, tuo metu stebėdami viską aplinkui. Atsakymas gali ateiti bet kokiame pavidale ir net neabejokite, jis tikrai bus, tik sugebėkite jį perskaityti. Tai jau seniai patikrinta sava patirtimi.

 

Kaip sužinoti, kad va jis jau čia tas atsakymas? Tiesiog pasitikėkite savo vidiniu išminčiumi. Jūsų intuicija jums aiškiai pasakys – „taip tai jis“. Kai stebėsite ir lauksite, jūs jį pamatysite aiškiai ir tikrai suprasite, kad tai tas atsakymas. Tiesiog būkite budrūs.

 

Jeigu atsakymas visgi neatėjo?

 

1. jūs jį pražiopsojote, tačiau tai nereiškia, kad negausite jo dar kartą. Visata jums siūs ženklus tol, kol prisibels prie jūsų.

 

2. arba, jei jokių ženklų tikrai nėra ir jau ilgą laiką, galimas daiktas, kad jūs nesate pasiruošęs prastai teisybei. Vidinė jūsų erdvė yra užblokuota ir neleidžia jums pamatyti tiesos. Tačiau tai būna ypač retais atvejais ir labai jau išskirtinai. Todėl, visgi greičiausiai jūs nepastebėjote.

 

Visgi tam reikia labai jautriai stebėti visokias smulkmenas ir ypač staigesnius pasikeitimus aplinkinių elgesyje. Na o apie ilgalaikius ir įsisenėjusius reikalus jums turi pranešti pikti žmonės, ligos ir kitokie labai jau aiškūs ir nemalonūs dalykai. Suskubkite keisti tai, kas buvo netinkama, nes jus gali perspėti galiausiai taip ryškiai, kad jums tai labai nepatiks. Geriau visus tuos reikalus tvarkytis, kai ženklai, dar tik vos pastebimi, patikėkite, tai tikrai geriau.

 

Autorė: Luka de Luna, šaltinis: transformacijos.lt (facebook.com/transformacijos/)

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Aguona

Kad savo sielą reikia valdyti,manau,visiems aišku.Tik kaip tą daryti,ne visiems suprantama.
Be Dievo pagalbos sunkiai susitvarkytum.

Dovydas.

Nesamones.

Taip pat skaitykite