Šiurpą kelianti ”Hello Kitty” žmogžudystės istorija

maxresdefaultTai viena iš keturių kraupiausių Hon Konge, Kinijoje įvykdytų žmogžudysčių per visą istoriją. Praėjus 17-ai metų po miestą sudrebinusios dviejų serijinių žudikų Lam Kor-wan nusikaltimų bylos, Hon Kongas turėjo pasitikti dar vieną, keistu pavadinimu pavadintą nusikaltimo bylą.

 

23-erių metų Fan Man-yee dirbo padavėja vienam miesto klube. Mergina turėjo sunkią praeitį:užaugusi mergaičių globos namuose po to kai patyrė smurtą šeimoje, Fan paauglystėje ėmė vartoti narkotikus bei užsiimti prostituciją, kas privertė susitikinėti su ne kokiais vyrais vėlesniame amžiuje, nors šioji prostitucija ir narkotikais jau neužsiiminėjo.

 

Vienas tokių buvo Chan Man-lok, 34-erių metų narkotikų prekeivis kuris gyveno mažame bute, bei turėjo keistą polinkį Hello Kitty žaislams, plakatams, ar kitiems daiktams kurie asocijavosi su garsios kompanijos logotipu. Vyriškis taipogi savo bute laikė daugybe pornografinių filmų , vaizdo žaidimų bei narkotikų.

 

Visa jų draugystė baigėsi įvykiu kai 1997. Fan pavogė Chan piniginę su 4 tūkstančiais, bet po to pajutusi kaltę dėl vagystės gražino vyrui jo nuosavybę nebe su 4 tūkstančiais, o netgi 10 tūkstančių. Ji taip norėjo atsiprašyti už savo poelgį, tačiau Chan buvo nepatenkintas tokiu atsiprašymu, jis merginos paprašė 16 tūkstančių.

 

Ilgą laiką mergina neišlipo iš skolos vyrui, tad neiškentęs šis 1999 metais pasiuntė savo draugą, taipogi nelegalia veikla užsiiminėjantį tipą pagrobti Fan, ir priversti ją dirbti prostitute. Tačiau viskas pasisuko kita linkme. Chan paprašė dviejų savo draugų pagalbos, ir trijulė (Chan Man-lok 34-erių, Leung Shing-cho 27-erių ir Leung Wai-lun 21-erių) pagrobę merginą nugabeno ją į ne kokią reputaciją turinčio rajono apartamentus kur prasidėjo Fan kankinimai prie kurių dar ir šiek tiek prisidėjo vieno iš vyrų mergina Ah Fong kuriai tada tebuvo 14-olika.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tai truko visą mėnesį: Fan Man-Yee mušė, pylė verdantį vandenį ant jos odos, degino jos kūną, bei įvairiais kitais būdais kėlė Fan nežmogišką skausmą. Vieni nemaloniausių būdų kuriuos nusikaltėliai vaizdžiai papasakojo, tai karšto plastiko pylimas ant pėdų, išmatų valgymas, bei kaulų laužymas. Po visų siaubingų kankinimų, Fan galiausiai mirė.

 

Trijulė neatsikratė jos kūnu išmesdami jį į vandenį, ar kur užkasdami, jie pasirinko kiek kitokį būdą. Fan kūno dalys buvo supjaustytos ir kai kurios išvirtos virtuvėje, o kai kurios išmestos lauk.

 

hello-kity-galva

 

Nusikaltimo bylos pavadinimas “Hello Kitty” atsirado todėl, jog vienintelė kūno dalis kurią rado policininkai, buvo Fan galva įsiūta į didelę undinėlės formos Hello Kitty lėlę. Trijulė gavo vos dvidešimt metų kalėti kalėjime. Dėl daugumos merginos kūno dalių neradimo, teismas negalėjo tiksliai įvardinti mirties priežasties.

 

14-metė mergina prisipažino vieną sykį trenkusi Fan, tačiau jos nenuteisė kalėti. Vėliau mergina papasakojo, jog jai ilgai sapnavosi košmarai kuriuose buvo nužudytoji Fan, bei taipogi ji paminėjo, jog ne kartą matė Fan dvasią.

 

Parengė: -K

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Hideo

Totalus nužmogėjimas…

finfangfoom

O varge, ir taip mergina buvo prisikentejus…Kazin kaip butu klostesi ivykiai, jei nebutu pavogus tu nelemtu tukstanciu :?

siaubas

siaubas ko visokie parazitai prisigalvoja…

Mer

Kaip žiauru… siaubinga

Taip pat skaitykite