Mano pusseserė nufilmavo poltergeisto aktyvumą savo kambaryje (VIDEO)

nepaaiskinami-reiskiniai-nameKai žmonės pradeda pasakoti apie skraidančius daiktus ir nematomų jėgų atidaromas durys savo namuose dažniausiai norisi pasukioti tik pirštą prie smilkinio. Tačiau kai jų žodžius patvirtina ir nufilmuotas vaizdo įrašas, pasidaro nejauku. Anomalija.lt lankytoja pasivadinusi “shele” papasakojo neseniai įvykusį keistą nutikimą su jos pusseserė.

 

Mano pusseserė neseniai su vyru apsigyveno sename name, kurį po truputį tvarkosi. Šiandien dieną grįžus iš lauko pastebėjo jog atidarytos virtuvės spintelės durys, bet apkaltino katiną ir uždarė.

 

Nuėjo į kitą kambarį, grįžta vėl į virtuvę – vėl atidarytos durelės, tik kitos. Katinas buvo su ja į kambarį nuėjęs, tai jo apkaltint šį kartą jau nesigavo. Namie daugiau nieko nebuvo. Vėliau sėdėjo savo kambaryje ir filmavo savo katiną savo, kaip ji sako – įsižeidusį, nes gavo velnių, jog “pavogė” blynus. Kaip tik tuo momentu kai filmavo stipriai atisidarė šalia esančios spintelės durelės…

 



 

Kurį laiką net sėdėjo lauke ir nenorėjo eiti į vidų, kol negrįš vyras.

 

Bandžiau kažkaip paaiškint jai kad čia nesivaidena, sakiau gal skersvėjis, bet langai ir durys buvo uždaryti, kad katinas nepabėgtų. Daugiau nesugalvoju kaip tai paaiškint, gal turit kokių minčių?

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Anomalija.lt forumo dalyviams paklausus apie namą kuriame dedasi nepaaiškinami įvykiai, “shele” šiek tiek plačiau:

 

Tos namo istorijos nelabai žino, reiks sakyt kad pasidomėtų labiau. Tiek kad ten labai senas medinis namas, dabar jie jį tvarkosi, kad būtų galima gyvent, puse namo kol kas negyvenama, įvedinėjama kanalizacija ir pan.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pusseserės žiniomis kažkas kažkada ten buvo miręs ir pašarvotas, bet tai čia dauguma senų namų taip. Man dar pirma mintis buvo dėl vyro močiutės, ji prieš 3 mėn. mirė, gyva būdama labai valdinga moteris buvo, nesutardavo su aplinkiniais, bet tik tiek kad ten negyveno ji, net tam miestelyje negyveno, tik iš ten kilus.

 

Ankščiau pusseserė sakė, kad būdavo girdimi įvairūs krebždenimai, bet ji nurašydavo juos pelėm ir pan.

 

Grįžęs jos vyras ėjo pažiurėti, kad gal iš spintelės krito kažkas ir atidarė dureles, bet nieko tokio nerado, nei iškritusio, nei pusiau iškritusio, kad būtų galėję dureles atidaryt.

 

Norėtųsi išsiaiškint kas čia buvo, ir ką daryt jei pasikartotų.

 

Temą kurioje nagrinėjamas įvykis galite rasti mūsų forume paspaudus čia.

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Siaubo angelas

Katinuks Leopolduks :D

10010110100

Iš serijos kai ner ką veikt :D

Dronas

Matot kaip katinas žemyn žiuri kažkas prie lovos gulėjo ir atidare dureles katino reakcija viska pasako ko nefilmavo kitos lovos puse ai eiline afera tinginių bedarbių.

Mobtechpd

Šiaip katinai ir šunys gali įžvelgt ir nematomą pasaulį, taigi gal jis ten nebūtinai gyvą žmogų matė, tokių nutikimų būna kai šuo loja ant kažko ko mes nematom pvz ant spintos, o katinai mėgsta įsistebeilyt

Plrw

Nu bleeeeeeeee :D neeeejauku katik buvo….jei taio tau atsitiktu,tai tu ciuptum ta Leopolda ir sutintum lauk pro langa tiesiai. :D negrazu vokt blynu!!!!

Mobtechpd

Nu šiaip kai kurie žmonės iš baimės sustingsta, o čia galėjo būt kad susimėtė žmogus ir dar kurį laiką galvojo loginiu būdu, kas čia galėjo būt ir matyt nepagalvojo, kad vaiduoklis gali būt tiesiog nurašė kažkokiems atsitiktinumams, o paskui tik priėjo išvados, aš naktį vonioj hidroforą tvarkiau kartą ir tas pastatomas skalbinių dratinukas nusivertė man už nugaros tai kurį laiką irgi sustingęs ieškojau paaiškinimo, bet prisiminiau, kad prieš dieną ar dvi miręs mano dėdė buvo, tai pagalvojau gal “komunikuoja” su manim taip

Taip pat skaitykite