Magiškasis „Hudu medaus stiklainis“: kaip pritraukti norimus dalykus į savo gyvenimą?

triplemoonalchemy.com

triplemoonalchemy.com

Šis ritualas atkeliavo iš senų laikų, ir liko iki šiol. „Saldų stiklainį“ žmonės pamėgo dėl įdomaus proceso ruošiant jį, paprastumo ir žinoma, puikių rezultatų.
 
„Saldaus stiklainio“ versijų yra be galo daug, dažniausiai žmonės jo paruošimą pritaiko pagal save. Nuotolinio būrimo projektas Vajezau buria žemiau aprašo keletą skirtingų būdų, kuriuos galite pakoreguoti.
 
Kas yra „Saldaus stiklainio magija“?
 
Tai – senovės liaudies magiškas burtas, kilęs iš hudu, kuris skirtas „pasaldinti“ tai, kas konkrečiam žmogui yra svarbu.

 

Pavyzdžiui, tinkamas naudoti siekiant sušvelninti kito žmogaus požiūrį į Jus, pakreipti Jūsų naudai svarbius sprendimus (tame tarpe, ir teismo nuosprendžius ar kitas sudėtingas situacijas), taip pat siekiant kito, konkretaus žmogaus palankumo jūsų atžvilgiu ar, paprasčiausiai, išlaikyti draugystę arba santuoką jausmingą, saldžią, romantišką.

 

Kaip jį pasigaminti?

 

Tam reikalingas, iš esmės, bet kokio tipo indas. Kai kurie žmonės (kurie nusprendžia savo indą pripildyti cukrumi), pasirenka ir paprasčiausius kavos puodelius, ar kitus atvirus indus. Tačiau, jei norite „pagyvinti“ savo magišką atributą, galite remtis tradicijomis ir naudoti, pavyzdžiui, užsukamą stiklainį.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Į jį pilama viskas, kas saldu – tai taip pat priklauso nuo tradicijų, pasirinkimų, įsitikinimų, ir taip toliau. Čia tinka tiek cukrus, tiek medus, kai kur pilami įvairių rūšių sirupai, netgi saldainiai, saldūs džiovinti vaisiai, ir taip toliau.

 

Į stiklainį dedami atributai, kurie simbolizuoja žmogų ar situaciją, kurią norite pakreipti savo naudai ar sušvelninti. Vieni tam naudoja nuotraukas, kiti – plaukų sruogas, treti – lapelius.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Apie lapelius: reikalinga nedidelė popieriaus skiautė, ant kurios (geriau, pieštuku) reikėtų užrašyti asmens, iš kurio norite „saldumo“ vardą. Tuomet popieriaus skiautę reikia pakreipti 90 laipsnių kampu ir ant vardo (geriau, su ryškesniu rašikliu) užrašyti savo vardą.

 

Tikima, jog pieštukas yra lengviau nutrinamas, dėl to ryškesnis ant viršaus užrašytas jūsų vardas įgaus didesnę „galią“ prieš žmogų, iš kurio tikitės palankumo. Popierių perlenkti, suvynioti į foliją ar kitą atsparų skysčiui (jei pilsite sirupą arba medų) medžiagą.

 

Tiek popierėlį, tiek patį stiklainį galite ir padekoruoti, tačiau spalvos turėtų priklausyti nuo to, kokios yra jūsų intencijos. Pavyzdžiui, siekiant daugiau meilės, šilumos iš jums artimo asmens, tiks rausva spalva. Norint daugiau ramybės – tamsiai mėlyna. Jei intencijos siejamos su materialiais dalykais, tiks aukso ar žalia spalvos.

 

Kai kurie į stiklainį prideda ir žolelių, kurios taip pat skirtos pasirinktam norui. Uždarius stiklainį, ant jo reikėtų periodiškai deginti žvakę. Jos spalva taip pat turėtų sietis su jūsų pasirinkta tema/noru.

 

Stiklainį galite laikyti tiek specialioje vietoje, skirtai magijai, tiek kažkokioje Jums asmeniškai svarbioje vietoje. Tai ne taip svarbu. Svarbiausia, kad jį vis prisimintumėte, uždegtumėte žvakę, prie jos pamedituotumėte, vizualizuodami jums naudingus pokyčius ir kaip tas saldumas ateina į jūsų gyvenimą.

 

Žmonės šiuos stiklainius laiko keletą mėnesių, kai kurie – metų metus – viskas priklauso nuo jų norimų rezultatų. Pavyzdžiui, norint išlaikyti ramią ir darnią santuoką, saldus stiklainis gali jūsų namuose gyventi ir amžinai.

 

Parengė: Vajezau buria

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite