Liftas į kitą pasaulį: paslaptingas žaidimas, kuris pasaulyje jau pareikalavo aukų

08ryvcePamirškite visus nekaltus vaikiškus žaidimus kuriuos žaisdavote vaikystėje ir susipažinkite su šiuo, kiek kitokiu ir ne tokiu linksmu “Lifto žaidimu” (ang. Elevator game).

 

Lifto žaidimas yra iš Korėjos atkeliavęs ritualas kuriuo metu manoma, jog galima patekti į kitą, mums nežinomą anapusinį pasaulį. Šis žaidimas išgarsėjo po garsiosios Elisa Lam mirties kurią iki šiol supa mistika ir paslaptis.

 

Yra teorijų, jog mergina žaidė būtent šį žaidimą ir taip užbaigė savo gyvenimą. Keistą jos elgesį lifte, ir vienintelį vaizdo įrašą prieš jos dingimą galite pamatyti žemiau:

 



 

Na, o dabar susipažinkime su žaidimo taisyklėmis.

 

Norint žaisti lifto žaidimą jums reiks mažiausiai 10 aukštų turinčio pastato su liftu. Būnant pastate, įeikite į liftą, su jumis nieko negali būti, tik jūs pats, t.y. atliekant ritualą niekas pašalinis neturi įeiti į liftą iki tam tikro momento.

 

Paspauskit mygtuką į ketvirtą aukštą. Užkilus į ketvirtą aukštą ir prasivėrus durims neikite lauk, tiesiog paspauskite mygtuką į antrą aukštą.

 

Užkilus į antrą aukštą, taipogi nekiškite kojų lauk, vietoj to paspauskite mygtuką į šeštą aukštą. Atvykus į šeštą aukštą, palaukite ir paspauskite mygtuką į antrą aukštą, o kai būsite antrame aukšte, paspauskite dešimtąjį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Atkeliavus į dešimtą, paspauskite penktąjį. Būtent šioje vietoje, jeigu pasiseks, turėtų prasidėti veiksmas. Jums būnant penktame aukšte, ir prasivėrus durims, pasak ritualo, į jūsų liftą turi įeiti moteris. Nežiūrėkite į ją, nė nebandykite kalbėti, ji nėra tai, kas atrodo.

 

Paspauskite mygtuką į pirmą aukštą, ir jei liftas ims kilti į dešimtą aukštą, o ne pirmą, reiškiasi yra tikimybė, jog jūs išsilaipinsite kitame pasaulyje. Jei nutiko taip, jog atkeliavote į dešimtą aukštą, turite pasirinkimą: likti lifte, ar lipti iš jo lauk.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jei nusprendėte žengti lauk, moteris, kuri vis dar yra su jumis lifte, paklaus jūsų: kur tu eini? Neatsakykite jai, net nežiūrėkite į ją, tiesiog išlipkite lauk. Jei apsigalvojote, ir norite grįžti atgal, spauskite mygtuką į pirmą aukštą tol, kol jis ten jus nugabens. Pirmame aukšte prasivėrus durims greitai išeikite nė nesidairydami aplinkui, joks pavojus jums nebegresia.

 

Anapusinis pasaulis jums išėjus iš dešimto aukšto lifto gali atrodyti niekuo ypatingas, tik sakoma, jog ten neveikia elektra, bei viskas ką matote tamsoje yra langas. Vieni sako, jog mobilūs telefonai ar kitos priemonės neveikia, kiti – jog veikia.

 

Norint sugrįžti atgal į tikrąjį pasaulį gali iškilti problemų, ir tai yra tikrai sudėtingiau, kadangi pasaulis, kuriame jūs esate gali apsukti jums galva, ir jūs galite nebe surasti išėjimo. Viskas ką reikia prisiminti tai kaip atrodė jūsų liftas, o grįžus į jį, atkartoti ta patį ką darėte prieš patenkant į anapusinį pasaulį, tik atsidūrus penktame aukšte, turite spausti mygtuką į pirmąjį aukštą.

 

Pasak ritualo, liftas vistiek jus kels į dešimtą aukštą, tačiau jūs turite bandyti patekti į pirmą aukštą visais būdais, kad ir tektų dvidešimt kartų spausti pirmo aukšto mygtuką. Patekus į pirmąjį aukštą, apsidairykite, ar niekas nekelia įtarimo, jei bent kuri detalė nėra tokia, kokia buvo seniau, turite atkartoti veiksmus su pakilimais į įvairius aukštus, tol, kol pasiekus pirmąjį viskas atrodys kaip ir būdinga tikram pasauliui.

 

Deja, tačiau niekur nėra liudytojų pasakojančių, kaip gi ten viskas atrodė detaliau ir ką jie veikė. Galbūt po kelionės anapusiniame pasaulyje grįžus atgal viskas užmirštama?

 

Parengė: -K

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
17 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Moi

Jezau marija, cia gi creepypasta, o jus rimtai priimate ir straipsnius rasote. Su Elisa Lam visiskai nesusije.

nesvarbu

Bet patarimas butu toks neverta bandyti žaisti su liftais gali blogai baigtis

nesvarbu

Tik aš nelabai supratau o tai kaip mire ta moterys kas jei atsitiko kodel butent pavadintas lifto žaidimas?

Asilai

Sutinku su JO nuomone

Asilai

O tu inkognito fisai jau kuku

Asilai

Netikes cia tas straipsis. Kazkokia merga isprotejo ir nusiskandio velniai zino kaip

Asilai

Nusisnekat jus visi.

Inkognito

Manau, kad aš žinau kur Lietuvoje yra galimybė patekti į portala paraleliniam pasauliui. Ten kur 1982 metais apie 4 val ryto liepos 3 diena ėjau iš pirmos stotelės palei Nevėžio upę nuo pirmos stotelės iki sekančios Babtų linkui. Nso pasirodė kai nustojo čiulbėti paukščiai ir pajutau kad aplink mane vyksta kažkas ne taip.Siųlau atskirus entuziastus tik PAVIENIUI bandyti tai daryti gal ir jums pasiseks. Tik jokiu būdų nesutikite su pasiūlymu keliauti kartu su rutulio formos nso,nes išnyksite iš čia suvisam.

Alibaba

Nustok gert :-)

Inkognito

Negražu taip,aš tik norėjau pasidalinti tikra info,kuri kam nors tikrai praverstų iš rimtų tyrinėtojų,o ne tokių trolintojų kaip alibaba.

trollolol

Jooo, kad taip paprastai op ir kitam pasauly ha

jolka

labai jau viskas painu, galva susisuks vien nuo lakstymo pirmyn atgal, užtat ir atrodys kad kitas pasaulis…

Taip pat skaitykite