Keisti dalykai pranašavo skaudžią netektį

stiklas-zenklasPranašiški ir keisti ženklai lydi daugelį iš mūsų. Bet ne visuomet juos galime suprasti. Taip atsitiko ir mūsų skaitytojai Vilmai. Žemiau pateikiame jos atsiųstą laišką.

 

Visada buvau skeptikė tokių ir panašių istorijų, bet tai, kas dėjosi paskutinius mėnesius, negaliu niekaip kitaip paaiškinti, kaip mistika ar mirusiųjų pasaulio egzistavimu. Ir tikrai esu sveikos nuovokos.

 

Be penkiolika dvylikos dienos, skambina man vaikas į darbą ir sako, mama aš labai bijau, mūsų svetainėje stiklinis stalas sudužo į trupinius, ir vis dar eižėja tie trupiniai, iš niekur nieko, (kas žinote, kai dūžta grūdintas stiklas, tai dūžta į trupinius).

 

Parlekiu iš darbo namo, stalas pabiręs į trupinius ir sieninis laikrodis sustojęs be penkiolikos dvylika, nors iš ryto dar veikė. Sekančią naktį sapnuoju tokį sapną ir savo mirusį tėvą, kurio niekad nesu sapnavusi ir mačiusi. Žinojau kaip atrodė tik iš nuotraukų, nes jis žuvo, kai aš buvau kūdikis ir jo visiškai neatsimenu..

 

Žodžiu stovi tėvas priešais mane ir kažką labai rimto pasakoja apie gyvenimą, tiesiog moko mane gyventi, žinau, kad kalbėjo apie gyvenimą, o ką tiksliai, nieko nepamenu. Po to, man jis rodo nuotrauką: joje aš mažytė, maždaug tokio amžiaus, kai tada kuomet jis žuvo. O šalia stovi mano mama, labai graži, jauna, pasipuošus balta suknele, bet nuo tos suknelės eina tarsi kažkoks švytėjimas.

 

Tėvas man sako: čia tavo vaikystės nuotrauka. Aš atsakau, kad negali būti, nes aš tokios nuotraukos neturiu, nėra tokios nuotraukos. Tada jis man atsako: “Ne, tikrai yra tokia nuotrauka, ji pas mane” ir staiga sapnas baigėsi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Po kokios savaitės naktį vėl sapnuoju tėvą, kad mes abu ieškom mamos, kažkokiame dideliame pastate, kuris panašus į ligoninę ir niekaip jos nerandam.

 

Praėjus pusantro mėnesio po šitų įvykių Mama staigiai mirė. Visiškai staigiai. Tėvas mano gyveno 34 metus sioje zemeje, Mama 68, tai yra lygiai dvigubai daugiau. 34 ir 34.

 

Dabar žinau, kad tėvas mamą išsivedė..Ir kad tai buvo perspėjantys ženklai, ir tas stiklas pabiręs ir sapnai ir laikrodis sustojęs…

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vilma

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Zoledarosavo

Nu seip as ir tikiu tokeis pasakojimais bet ka zn ar cia tikra ar ne

Taip pat skaitykite