Dešimtmetis berniukas, nužudęs savo mamą

vaikas-kevinasDžozefas Makvėjus visada turėjo problemų dėl pykčio nekontroliavimo – būdamas šešerių taip pašėlo mokykliniame autobuse, kad vairuotojas turėjo fiziškai jį sulaikyti. Po metų plojo mokyklos darbuotojui su semtuvu už tai, kad buvo išvestas iš klasės.

 

Tačiau ar kas nors galėjo numatyti, jog vos po trijų metų, būdamas dešimties, berniukas nušaus savo motiną?

 

Nei vienas vaikas nemėgsta vykdyti neįdomių užduočių, bet vieną sekmadienį, 2011 metais, Džozefas tiesiog pasiuto mamos paprašytas atnešti malkų.

 

Dešimtmetis griebė šautuvą, jam patikėtą senelio, ir šovė į motiną, pataikydamas į pakaušį. Tuomet nubėgo pas kaimynus ir paprašė paskambinti 911, nes ką tik nušovė savo mamą. Atvykę policininkai rado sukniubusią moterį. Ant Džozefo lovos gulėjo du ginklai – vienu jų ir įvykdytas nusikaltimas.

 

Įdomus faktas – motinai nugriuvus, 10 metų berniukas nutaikė ginklą į seserį, pasakė, kad nešaus į ją, tuomet pažiūrėjo į mamos kūną, nusišypsojo, gūžtelėjo ir tik tada nuėjo kviesti pagalbos.

 

Džozefo Makvėjaus advokatas teigė, jog prieš berniuką buvo smurtaujama, ir jei jis būtų turėjęs normaliai funkcionavusią šeimą, to nebūtų nutikę.

 

Šiuo metu berniukas yra gydymo įstaigoje, prižiūrimas probacijos tarnybos.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Toki vaika reikia uždaryti i durnyna

trollolol

Jooo visi kalti, tik ne mazas issigimelis. Tai sueis 16 isleiskit i visuomene muahahahahaha

God

Ziauru

Slap

Eina sau kaip zostkai…

Taip pat skaitykite