Danguje virš Anglijos pasirodė “akies” debesis

akies-debesisGraham Telford Jorkšyre, Anglijoje vieną vakarą danguje išvydo neįtikėtiną reginį. Dangus, tikrąja to žodžio prasme, jį stebėjo.

 

„Tai buvo nuostabu. Keletas žmonių sakė, kad tai „Photoshop“ nuotraukų redagavimo programa sukurtas falsifikatas, nes jie negalėjo patikėti, kad toks nuostabus reginys susiformavo iš tikrųjų. Tačiau būtent taip ir yra. Ši nuotrauka visiškai neliesta kompiuterinių programų“, – teigė vyras.

 

Ko gero, ne be reikalo žmonės suabejojo nuotraukų tikrumu nes akies forma tobula ir netgi su simetrišku antakiu!

 

Manoma, kad greičiausiai tai buvo neįprastai stačiai stovintis lęšio formos debesis, dėl vyravusio vėjo danguje kabojo sąlyginai trumpai, tačiau Telford suspėjo jį nufotografuoti.

 

Iki šiol vyras nebuvo matęs nieko panašaus.

 

Tarp kitko, praėjusiais metais tokios formos debesys buvo pastebėti ir kitose pasaulio vietose: Astanoje, Kazachstane ir net dvi akys virš Montanos. Gal ir jums yra tekę matyti tokį debesį?

 

Šaltinis: gismeteo.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
marya

Dievas tikrai yra :)

Menkysta

C. Sagan savo knygoje “Demonų apsėstas pasaulis” aprašo kodėl žmogus pastebi tokius reiškinius ir iš kur atsirado šitas polinkis.

asssss

kaip visada vis daugiau bando zmones mulkinti su reiskiniais. sita nesamone galima padaryti per palydoovus vadinama holograma.

Taip pat skaitykite