Vyro veido odos poros veikia tarsi siurbliai ir pritraukia daiktus

jameskeetonJį vadina tikru „X-Men‘ų“ filmų herojumi, tačiau ne dėl turimų galių, o dėl Jamie Keetono (47 m.) retos odos ligos suteikto sugebėjimo prie odos „prisilipinti“ įvairius objektus, rašo tv3.lt.
 
Jamie, dar žinomas kaip Skardinių žmogus, geba prie galvos priklijuoti įvairias gėrimų skardines ir butelius. Specialistų teigimu, šis talentas atsirado dėl aukštesnės nei vidutinės vyro kūno temperatūros, kurios dėka odos poros prisiurbia prie savęs įvairius objektus.
 
Neseniai duoto interviu Čikagoje metu, vyras iš prie galvos pridėto butelio, į stiklinę pylė vandenį. Neįprasta oda Jamie netgi padėjo tapti Gineso pasaulio rekordų knygos dalimi.
 
„Man gydytojas paaiškino, kad odoje esančios poros veikia kaip kokie siurbliai. Mano kūno temperatūra taip pat aukštesnė nei vidutinio žmogaus, o tai padeda dar stipriau prisiurbti daiktus“, – sakė Jamie.

 

Gydytojai sutrikę ir negali paaiškinti tokios vyro odos būklės, bet teigia, kad jis yra vienintelis žmogus JAV turintis tokių gebėjimų. Panašiai kaip ir super herojų galios tobulėja su amžiumi, Jamie gebėjimas laikui bėgant tapo tik stipresnis. Savo talentą Jamie pastebėjo būdamas 7-ių, kai jam bežaidžiant berniuko žaislai prilipdavo prie jo kūno.

 

jameskeeton2

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Tėvai manė, kad dėl to kalti sakai, nes mėgdavau karstytis po medžius. Būdamas mažas to labai nedemonstravau. Bijojau, kad žmonės mane laikys keistuoliu“, – sakė vyras. Vėliau jis suprato, kad jam nerūpi kitų nuomonės ir iš šio savo keisto sugebėjimo jis gali užsidirbti pinigų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

„Žmonėms tai atrodė netgi nesveika, bet dabar iš to užsidirbu pinigų“, – sakė jis.

 

Nors aplinkinius šis Jamie sugebėjimas ir gąsdina, vyras tai sugebėjo paversti labai pelningu verslu. Per dieną jis gali užsidirbti nuo 1390 iki 7400 eurų. Viskas ką jis daro – prie galvos priklijuoja skardinę, butelį arba visą jų komplektą. Nors ši paslaptinga odos liga dar neturi pavadinimo, Jamie jau yra sugalvojęs keletą variantų.

 

„Galbūt „Skardinių priklijavimo liga“, – sakė jis, bet po to persigalvojo. „Galbūt ne liga, nes skamba kiek žiauriai. „Skardinių priklijavimo sindromas“ tinka labiau.“ Šio sindromo teigiamos savybės nėra vien tik tai, kad prie galvos gali priklijuoti įvairius objektus.

 

Jamie žaizdos gyja greičiau, jis rečiau serga ir lėčiau sensta. Nuo pernai metų jam priklauso daugiausia skardinių ant galvos išlaikymo Gineso pasaulio rekordas. Jo metu jis 10 sekundžių ant galvos prisiklijavęs laikė 8 kardines.

 

„Kai lankėmės Kinijoje, ten manimi žmonės labai stebėjosi. Mano vertėjas policijos buvo sustabdytas 3 kartus, nes po miestą vaikščiojau su skardinėmis ant galvos ir dėvėjau šortus bei marškinėlius trumpomis rankovėmis, nors lauke buvo labai šalta“, – apie nuotykius svetur sakė Jamie.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
kuu

isidejo antislidimo kilimuka

ignas

Magnetas

Taip pat skaitykite