Tiesa niekam nereikalinga: garsiai apie “Illuminati” kalbėjęs vyras mirė keistomis aplinkybėmis

max-spiersNeatpažintus skraidančius objektus ir kitus keistus dalykus tyręs 39 metų vyras, vardu Maxas Spiersas, mirė labai keista, nežemiška mirtimi, prieš tai išvėmęs apie du litrus visiškai juodo skysčio.

 

Vyro motina Vanessa Bates tikino, kad Maxas psichologiškai buvo labai tamsioje vietoje ir visąlaik manė, kad kažkas nori jo mirties. Likus vos kelioms dienoms iki vyro mirties, Maxas parašė žinutę savo motinai: „Jeigu kažkas su manimi nutiktų, nedelsiant pradėkite tyrimą.“

 

M. Spiersas buvo gan gerai žinomas visame pasaulyje dėl savo teorijų apie ateivius, slaptas organizacijas bei pramogų pasaulio, politikos ir verslo figūras.

 

Nors vyro kūną tyrė geriausi specialistai, niekas taip ir nesugebėjo išsiaiškinti jo mirties priežasties. Vieni sako, kad vyras galėjo vemti pajuodavusiu krauju, o tai galėjo sukelti mirtina nuodų dozė, dar kiti teigia, kad galbūt tai buvo ūmi liga, apie kurią niekas nežinojo.

 

Tačiau Maxo pažįstami teigia, kad jis beveik nesirgo, sveikai gyveno ir buvo stiprus vyras, todėl labai įtartina, kad jis mirė tokiomis keistomis aplinkybėmis. Dabar policijos pareigūnai tiria vyro kompiuterį ir mobilųjį telefoną.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
yeah...

Gal geriau jau tylet jei gyvent nori

krasnaja plesen

Max Spiers
Born December 22, 1976
Died July 16, 2016

Dronas

Kass mane stebina visi taip ispėja bent artimiesiem pasakytų ka nors ar kokius dokumentus palikt ar video dar nieko pats kiba nusižudė

Hidden name

Ka tuce vebleni? Sakinys kaip mažo vaiko, neina suprast minties :D

Taip pat skaitykite