Seni daiktai ir jų energija: ar gali senienos būti apsėstos?

anabeleAr praleidžiate šiek tiek laiko su antikvariniu daiktu, kurį ketinate pirkti? Ar bandote pasitelkdami intuicija, pajausti perkamos senienos energiją?

 

Ne? Jei atvirai, dauguma žmonių to nedaro. Bet remiantis parapsichologės Sylvia Browne knyga The Other Side and Back, būtent tai reikėtų daryti prieš perkant seną daiktą.

 

Sylvia Browne paaiškino, kad jai labai patinka antikvariniai daiktai ir juos mielai įsigyja, kai tik pasitaiko tam proga. Taip pat, ji visada prieš pirkdamą seną daiktą, jį kelias minutes palaiko savo rankose, tam kad pajustų nuo jo sklindančią energiją.

 

„Dvasia gali tam tikram objektui jausti kažkokius jausmus, todėl jį aplankyti gali bet kuriuo momentu“ – teigė Browne savo knygoje. „Kiekviename sename daikte pasilieka jo šeimininko pėdsakai. Tie pėdsakai, ne visada gali būti malonūs“.

 

Dvasių apsėsta kėdė?

 

Bobye Syverson iš Vinskonsino (Jav), turėjo kaimyną, kuris dirbo Vinskonsino Universiteto dėstytoju. Šis kaimynas pasakojo, jog kai jos nebūdavo namie, kažkoks vyras slampinėdavo prie jos namo durų. Šio paslaptingo vyro apibūdinimas Bobye Syverson nepaliko abejonių, jog tai jos prieš kelis metus miręs tėvas.

 

Kartą, tas pats kaimynas užėjo aplankyti Bobye Syverson į jos namus. Tuo metu kai jis praėjo pro antikvarinę kedę, kuri stovėjo kieme šalia durų, jo visi plaukai pasistojo piestu, tarsi būtų įelektrinti. Kai šią keistą istoriją jis papasakojo Bobye Syverson, ji sekančią dieną šią kėdę nunešė į antikvariatą ir pardavė.

 

Dvasios apsėsto žiedo valymas

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ponia Maria Roberts iš Luzianos (Jav), taip pat pasidalino savo neįprastu nutikimu. Savo antikvariate ji pardavinėjo senovinį žiedą, kurio į rankas ji paimti negalėjo. Kaskart kai tas žiedas būdavo užmaunamas ant jos rankos piršto, ją persmelkdavo nepaaiškinamas liūdesys ir nerimo jausmas.

 

Dauguma žmonių, kuriems yra tekę susidurti su panašiomis situacijomis, poniai Roberts parekomendavo palaikyti žiedą po tekančio vandens srove, bei padėti žiedą į dėklą kartu su granato akmenėliais, tam kad nuraminti žiedą apsėdusią dvasią.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Parapsichologė Joanne D.S. McMahon, dar žinoma kaip Dr. Ghost teigė, jog visi šie minėti žmonės patyrė psichometrijos efektą.

 

„Parapsichologijoje, psichometrija reiškia galimybę skaityti daiktus. Pats žodis reškia „sielos skaitymą“,“ – teigė Dr. Ghost. „Kai kurie žmonės turi galimybę palietę daiktą, jį „perskaityti“ ir sužinoti jo istoriją.“

 

Antikvarinių daiktų energijos valymas

 

Visu pirma kruopščiai nuvalykite dulkes nuo seno daikto. Nedidelius daiktus keletą kartų galite pernešti virš žvakės liepsnos, didelius – apeikite su žvake. Geriausiai tinka šventinta žvakė.

 

Druskos kristalai taip pat labai gerai sugeria neigiamą energiją. Užtenka smulkius daiktus vieną parą pamirkyti jūros druskoje.

 

Galite nuplauti pasūdytu vandeniu tuos daiktus, kuriems vanduo nekenkia.

 

Daiktų energiją taip pat valo ir eteriniai aliejai. Pripildykite aromatinę lempą mėtų arba mandarinų aliejumi ir uždekite kambaryje, kuriame yra sendaikčių.

 

Įsigijus dėvėtų drabužių būtų naudinga kurį laiką juos palaikyti po tekančiu vandeniu. Juose esantis svetimas laukas (tarkim, „liguistas“ – nuo mums nepažįstamų žmonių minčių, išgyventų emocijų ar patirtų stresų) vandenyje ištirpsta.

 

metrastis.lt ir anomalija.lt inf.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite