Mirštančios dukros nuotraukoje pastebėjo antgamtinę būtybę: ar tai angelas?

dukra-mama-nuotraukaNetekti vaikų – skaudžiausia, kas gali nutikti tėvų gyvenime. Tačiau kai kuriems lemta susidurti su širdį draskančia realybe. Skaudūs išgyvenimai nepralenkė ir anglės Sarah Danbury namų, rašo tv3.lt.

 

Jos dukrai buvo diagnozuotas retos formos kepenų vėžys. Dėl ligos devyniolikmetės pilve susiformavo teniso kamuoliuko dydžio augliai. Jaunai merginai teko pereiti visą chemoterapijos kursą. Tačiau liga nepasitraukė.

 

Mama šalia paauglės budėdavo dienų dienas. Vieną iš jų nutiko tai, kas akimirksniu nubraukė dalį mamos liūdesio. Mama ir dukra pozavo paskutinėms savo nuotraukoms.

 

angelas-dukra

 

Gerai pažiūrėjusi į nuotrauką mama ant dukros peties pastebėjo angelo sargo atvaizdą. Sarah šventai tiki, kad nuotraukoje užfiksuotas siluetas – nežemiška būtybė.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Deja, dėl ligos komplikacijų Amy mirė praėjus trims savaitėms po šios nuotraukos. Mama sako, kad dukra dėl savo gyvybės kovėsi iki paskutinės minutės.

 

„Ji buvo labai drąsi mergina. Ji nebuvo iš tų, kurios tiesiog sėdėtų ir verktų. Ji buvo tikra kovotoja, – aiškina moteris. – Man gera žiūrėti į šią nuotrauką. Patikėjau, kad dabar danguje ją kažkas saugo“.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ttt

Sviesos atspindys sudarytas is 2 sviesos saltiniu ir jumst tai angelas?
Atsibuskit is to kosmaro kad su foto aparatais galima vaiduoklius ar angelus nufotografuoti. As neatmetu siu fenomenu kad jie egzistuoja bet kad sitaip aklai tiketi kekviena fotografija kaip si tai yra apsurdas virs komedijos.

Dronas

Su tuo fotografavimu visko gali nutik yra kas nėra kas žino

Taip pat skaitykite