Ateiviai bandė perspėti JAV ir Rusiją dėl branduolinių ginklų

kitos-planetos-ateiviaiŠaltojo karo metais ateiviai galėjo prikišti rankas prie Rusijos ir JAV atominių ginklų, taip bandydami „įspėti Maskvą ir Vašingtoną, kad jie žaidžia su ugnimi“.

 

Ilgametis NSO tyrinėtojas Robertas Hastingsas spaudos konferencijoje Vašingtone teigė, kad „Žemę lanko būtybės iš kitos planetos, kurios dėl neaiškių priežasčių susidomėjo branduolinio ginklavimosi varžybomis“.

 

Jis teigia surinkęs daugiau kaip 120 kariuomenėje dirbusių žmonių liudijimus, rodančius, kad ateiviai infiltravosi į šešis branduolinius objektus, telegraph.co.uk cituoja lrt.lt.

 

Kai kuriais atvejais fiksuotas branduolinės raketos tariamas veikimo sutrikimas, o tuo metu netoliese sklandė disko formos objektas. Nors pareigūnai pateikė naujų rašytinių įrodymų apie šiuos incidentus, daugelis kurių nutiko 7-ajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje, šie įvykiai jau buvo paviešinti NSO entuziastų, kai kurie viešumon iškilo prieš kelis dešimtmečius.

 

R. Hastingsas teigė, kad NSO atkeliavę būtybės krapštėsi ir prie sovietų atominių ginklų. Anot jo, ateiviai bandė „pasiųsti ženklą Vašingtonui ir Maskvai, kad šie žaidžia su ugnimi“.

 

Šaltinis: telegraph.co.uk, parengė: lrt.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Dronas

Aš kol pats nepamatysiu tų ateivių tai dar sunku tikėt kaip savo akim pamatysiu dada kitas reikalas bus

Mer

Tas ateivis nuotraukoje atrodo toks protingas ;) žavingas ateivis :)

Dronas

Tai kas tie nso dada viska taip žino ir neprisistato

Taip pat skaitykite