Žmogaus charakteris ir jo kraujo grupė

kraujo-grupe-charakterisTikriausiai nė vieno nenustebinsite, jei, vos susipažinę su nauju žmogumi, pasidomėsite, koks jo zodiako ženklas. Tačiau turbūt niekada į galvą neateina paklausti naujo pažįstamo… kraujo grupės.

 

O ji tikrai nemažai gali pasakyti apie žmogų.

 

I kraujo grupės žmonės tvirtai siekia savo tikslo. Paprastai jie stengiasi valdyti kitus ne tik šeimoje, bet ir darbe. Dažniausiai būtent jie yra neformalūs lyderiai visur, kur yra daugiau nei du žmonės. Šios kraujo grupės žmonės labai emocingi, impulsyvūs, kupini pasitikėjimo savo jėgomis. Jų silpnoji pusė – liguistas pavydas ir savikritiškumo stoka, jie nepaprastai ambicingi ir negali pakęsti kritikos savo adresu, net ir teisingos.

 

II kraujo grupės žmonės gyvenime pirmenybę teikia tvarkai ir ramybei. Jie kantrūs, geraširdžiai, geranoriški, moka sutarti su kitais. Išsiskiria pareigingumu, jais galima pasikliauti. Tai kovotojai už tiesą ir teisingumą. Silpnoji pusė – pernelyg didelis užsispyrimas. Dar vienas išskirtinumas – jie smaguriai, mėgsta daug ir skaniai prisikirsti.

 

III kraujo grupės žmonės – siaubingi individualistai. Jie linkę paisyti tik savų interesų ir darbuotis tik savo labui. Šie žmonės turi lakią vaizduotę ir didelį polinkį į išradimus, pasižymi išmone. Tarp šios kraujo grupės žmonių daugiausia atsiskyrėlių, viengungių, vienuolių, asketų, filosofų. Jie sunkiai bendrauja su kitais, yra nekalbūs ir dažnai kenčia nuo depresijos, alkoholizmo.

 

IV kraujo grupės žmonės yra patys nuosaikiausi. Jie išsiskiria tuo, kad su kitais žmonėmis yra malonūs ir geranoriški. Moka prablaškyti, išsklaidyti kitų blogą nuotaiką, pralinksminti, paguosti. Be to, labai taktiški ir sąžiningi. Silpnoji pusė – nuolatiniai vidiniai konfliktai, jiems labai sunku apsispręsti, kai reikia priimti sprendimą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Na iš dalies tai tiesa yra tame kad tikrai sunkiai bendrauju su žmonemis ir esu nekalbus žmogus su niekuo nesikalbu visai

Olandas

Atitiko visus 100% :)

Bombas

O jei visi tinka?

!!!

Tai čia gi reikia pagal savo kraujo grupę žiūrėti. (Aš tai savo nežinau)

Dzin

Tam yra laboratorijos (vampyrų).nustato

Dzin

Reiškia universalias

Taip pat skaitykite