Vyras šokiravo pasaulį: trokšta pavirsti į belytį ateivį

ateivis-vyras22 metų vyras vardu Vinny jau išleido daugiau nei 38 tūkst. eurų plastinėms operacijoms ir įvairioms procedūroms tam, kad taptu kuo panašesniu į ateivį. Tai jo vienintelė gyvenimo svajonė, rašo užsienio žiniasklaida.

 

JAV gyvenantis keistuolis teigia, kad savęs nepriskiria nei prie vyrų, nei prie moterų, o tokia išvaizda, atseit pačio vyro, labiausiai atspindi tikrą jo asmenybę.

 

Didelės juodos akys, liesas kūnas – tai tik keli bruožai, kurie atkreipia pašalinių žmonių dėmesį. Būtent dėl savo išskirtinės išvaizdos, vyriškis buvo pramintas ateiviu. Tačiau tokie epitetai, pačio Vinny nei kiek nežeidžia, o atvirkščiai jį malonina.

 

“Aš asmeniškai pats noriu tapti belyčiu ateiviu. Tokiu svajojau būti nuo 17 metų. Esu įsitikinęs, kad galiu gyventi be lytinių organų.”, – tokius pareiškimus daro 22 metų vyras.

 

“Per visą šį laikotarpį aš supratau, kad tikrai nesu biseksualas, translytis ar gėjus. Aš tiesiog esu toks koks esu. Visa tai darau tam, kad įkvėpčiau pasaulį. Noriu, kad visi žmonės nustotų varžę aplinkinius,“ – pasakoja Vinny.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vytautas

issigimeliu pasaulio generalinis direktorius,lengvai issireiskus

nso

dėdė fedia iš marso

gag

dalbajobas?

!!!

Dalbajobas!

6996

!!!!
Dalbajobas, pradziai tegu pamato kaip ateiviai atrodo
Is saves ne ateivi o klouna pasidare

Taip pat skaitykite