Pasaulio mokslininkai ir biologai šokiruoti: Indonezijoje nufilmuotas tikras nykštukas?

butybe-nykstukasNe kiekvieną dieną pamatai tai, kas priverčia aiktelėti iš nuostabos, tačiau tai ką pavyko nufilmuoti Indonezijos motociklininkams, dabar sunkiai sekasi paaiškinti net biologams.

 

Indonezijoje, Jakartos miškuose, neseniai vyko draugiškas motociklininkų turnyras. Važiuodamas šunkeliais vienas motociklininkas privalėjo guldyti savo motociklą ant žemės norėdamas išvengti susidūrimo su ant kelio iššokusia būtybe.

 

“Iš pradžių net nesupratau kas tai, pamaniau gyvūnas, tačiau kai pamačiau, kad būtybė yra mažo ūgio ir bėga ant dviejų kojų, likau šokiruotas”, – pasakojo nukritęs nuo motociklo vyras.

 

Vaizdo medžiagoje matosi, kad būtybe, kuri rankoje laikė į ietį panašu daiktą, spruko nuo vairuotojų.

 

Kitas vyriškio draugas nedelsdamas pradėjo persekioti neaiškią figūrą, norėdamas įsitikinti kas tai, tačiau paslaptingas gyvis greitai pasislėpė tarp augančios aukštos žolės.

 

Būtybe rankoje laikė į ietį panašu daiktą

Būtybe rankoje laikė į ietį panašu daiktą

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Vietos gyventojai pasakoja, kad tai jiems nesukėlė nuostabos, kadangi pasak Jakartos legendos, šio krašto miškuose žmonės dalinasi žeme su nykštukais.

 

“Pati ne vieną kartą juos mačiau. Jie maži, šiek tiek panašūs į mus, žmones. Jie nieko blogo nedaro, tačiau ir nebendrauja su mumis”, – pasakojo 53 metų gyventoja Maurice.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Biologai kol kas taip pat neturi paaiškinimo kas tai galėjo būti.

 

“Vienareikšmiškai tai nebuvo mums žinomas gyvūnas. Jeigu paaiškės, kad žmonės pasaulį dalinasi su kita protinga būtybių civilizacija, tai bus tikra mokslo sensacija.”, – trumpai savo poziciją išreiškė Indonezijos biologų tarybos narys.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vbeav

Montazas, kas ikele, FredoGraphy

...

Beje, kalbant apie montažą, čia kažkuris minėjo, kad labai prastas. Tai tau tik photoshopas tesivaidena gyvenime. Kamera ant šalmo, mataruojasi į visas puses, o gyvis tvarkingai ant žemės, sumontuoti tikrai nėra lengva.

...

Jei tai ne montažas, tai jo, pasiėmė baslį vienas šaunuolis, jau pasiruošęs užmušti. Taikiai pasitinka. We came in peace.

un153x

Kažkoks gyvūnas tiesiog, gal labai retas, gal mutavęs, bet tikrai ne joks nykštukas…

Liosha

Fake. Kai ibego i zoles, zoles net nepajudejo.

briedis

ir pedu kaip tai nepaliko, mazum ten kok gruntas kietas, bet va seselis tai tip top gerai krenta ir ten kur pradzioj proskynoj ir uz kampo! jei fakas gan neblogas 50/50

Prastai

Ajajaj dar vienas montazas…ir gana prastas….

Hmm

… na indoneziečio vidutinis ūgis apie 150 cm, jei koks nedidelio ūgio, kokių 130 cm. vietinis nusprendė pažaisti “tarzaną”, štai jums ir nykštukas…

Gintaras

Ten to padaro ugis max iki 60 cm. Jiems jis iki keliu. Ar tu nori pasakyti, kad indonezijoje kurioje beje vidutinis ugis siekia 1,6 metro, visi zmones po 60 cm? :D

Hmm

… ūgis to artisto normaliam žmogui iki juosmens tai tikrai. Tada reikia atkreipti dėmesį į sudėjimą – didelis užpakalis, storos trumpos kojos, labai panašu į liliputo sudėjimą. Dar vienas esminis nesutapimas. Jei tas artistas gyvena be drabužių, kodėl jo tokia šviesi oda??? Vietiniai žmonės daug tamsesni, o čia beveik baltas ir nuogas?… Gali būti Grenlandijos čiukčia atostogaujantis Indonezijoje ir medžiojantis jūrų vėplius… tik niekaip jų surast negalintis ;)…

Taip pat skaitykite