Mokslininkai pripažino, kad negali paaiškinti to, kas vyksta po mirties

tunelis-mirtisKiekvieną minutę pasaulyje miršta apie 108 žmonės. Neseniai atliktas tyrimas atskleidė, kas iš tiesų vyksta po mirties. Na, bent jau pirmąsias 10 minučių.

 

Daugybė žmonių spėlioja, ar žmogaus siela iš tiesų egzistuoja ir po mirties ji palieka kūną it kokią laikiną buveinę. Kanados mokslininkai tvirtina, kad pirmąsias 10 minučių po mirties žmogaus smegenys dar intensyviai dirba.

 

Medikai patvirtina mirtį, kai sustoja širdis, nebėra pulso, žmogaus vyzdžiai nereaguoja. Tačiau šokiruojanti žinia yra ta, kad kurį laiką žmogus dar būna „miego“ būsenos, jo smegenyse vyksta delta bangų sprogimai.

 

Pasirodo, kad šiam reiškiniui nėra jokio mokslinio paaiškinimo. Mokslininkai nesupranta, kaip smegenys gali veikti po to, kai sustoja širdis.

 

„Šių tyrimų rezultatai galėtų būti žmogiška klaida, tačiau iš tiesų nė karto neaptikome jokios klaidos“, – teigė Rytų Ontarijo universiteto mokslininkas vienam užsienio žinių portalui.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Petkaa

zmogaus protas nera dar istobulintas kad viska zinotu…. ribotas protas kuris veikia kaip ir kompiuteris… pvz letas kompiuteris negali dirbti greiciau kol nepakeisiu detaliu ir nepadidinsi jo ram atminties… tai ir cia tas pats protas gali mastyti daug daugiau tik dar nezino zmonyja kaip atrakinti daugiau smegenu atminties

Kosminis

Kaip tai nežino, meditacija, sveika subalancuota mityba, meilė aplinkai…

Ios

Neyrodysi,taciau galima zmones ismokinti. Nuo to reik pradet. Zmones galima ismokinti palikti kuna kai jis ilsisi. Netgi netikintis siela zmogus gali ismokti palikti kuna ir tuomet pakeis savo nuomone. As du kartus esu palikes savo kuna. Taciau abu kartus buvau tiek issigandes jog vis guldavausi atgal. Is 4 karto pavyko prikelti kuna. Tas baimes ispudis neleido man suprasti kaip tai atsitiko. Taciau nesvarbu as zinau kas yra siela. As jutau,maciau ,as gyvenau kitame as. Dabar as mokinuosi ir jauciu kad greitai atsakysiu i klausima kaip tai padaryti dar karta. Kai paliekate savo kuna ir gryztate, patikekite manim, to niekada nesumaisysite… Skaityti daugiau »

Slapta

Tas pats kaip nepaaiškinsi kur tu buvai prieš tau gimstant. Ta prasme ar tu kažkur buvai prieš atsirandant tavo tėvams ir ankščiau.

Taip pat skaitykite