Meilės planeta Venera parodys ko iš tiesų trokšta Jūsų širdis

Lunar EchoesVenera skorpione
 
Šiuos žmones itin traukia paslaptingumo šydas, todėl juos žavi žmonės, kurie sugeba kontroliuoti savo emocijas. Dažnai jiems nereikia itin daug kalbų, ypač erzina tuščios kalbos ir negebėjimas tvardytis. Savikontrolė, disciplina, prigimtinė seksualumo aura – tai ypač traukia žmones su venera skorpione.
 
Šie partneriai yra linkę savintis antrąją pusę, todėl jiems itin sunku suprasti, kad galite norėti kažkur eiti be jų, o jei dar parodysite dėmesį kokiai žaviai draugei, tai toks elgesys gali sukelti katastrofą… Tai be galo didelis pavydas ir noras, kad antroji pusė priklausytų tik jiems, nors tai pripažinti be galo sunku.
 
Tai mylimieji, kurie gali būti be galo ištikimi, net jei jų partneris už tūkstančio kilometrų, tačiau jei paminsite jų jausmus, lengvai tikrai nesibaigs. Tokius žmones valdo ir keršto jausmas, todėl išdavystės ar melo niekada nepamirš. Iš esmės venera skorpione siejasi su savotišku kančios atspalviu – tokie žmonės sunkiai parodo susižavėjimą priešinga lytimi, dažniau stengsis sužavėti žvilgsniu, tam tikrais triukais, o ne tiesiogiai rodydami dėmesį. Lygiai taip pat pabrėžtina, kad siekiant žmogaus su venera skorpione dėmesio verta panaudoti įvairias gudrybes, nes jie galvos ir analizuos – kas čia per metodika, o kas slypi po paviršiumi, ko siekiama tuo ir tai jiems sukelia azartą…
 
Venera šaulyje

 

Tokie žmonės stengsis sužavėti savo partnerį savo plačiu interesu ratu, savotiška pasaulėžiūra, humoro jausmu ir gera nuotaika. Tai nuotykių ieškotojai, kuriems nuolat reikia ko nors naujo. Tai flirto meistrai, kuriems nieko nėra baisiau nei monotonija.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jei pamatys, kad jų idealizavimo objektas yra nuobodus namisėda, tikėtina iš karto bėgs kuo toliau. Siekdami sužavėti venerą šaulyje turėtumėte atverti tokias savos avybes kaip pozityvumas, humoro jausmas, gebėjimas džiaugtis gyvenimu. Jų visiškai nedomina poliruotos ir dirbtinės asmenybės, be vidinio žavesio ir ypač žeidžia melas ir neatvirumas. Tai savotiški vaikai, žiūrintis į pasaulį per rožinius akinius, tačiau su jais nuobodu tikrai nebus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Venera ožiaragyje

 

Kaip ir venera mergelėje, taip ir venera ožiaragyje linkusi per daug nedemonstruoti savo jausmų. Bet čia galioja principas – retai, bet ilgam. Jei venera ožiaragyje nusprendžia įsipareigoti, tai gali būti sprendimas kaip sakant „iki grabo lentos“.

 

Juos traukia dalykiški, praktiški, racionalūs žmonės, kurie sugebės visuomenėje laikytis tam tikro statuso ir elgesio normų. Tokiam žmogui be galo svarbus išorinis įvaizdis, todėl tikėtina viešumoje jis nedemonstruos jausmų, tačiau būtent moteris su venera ožiaragyje to nereikalaus ir iš savo susižavėjimo objekto. Geriau tą daryti dviese, intymiai, o ne prie „kitų akių“.

 

Meilėje tokie žmonės ganėtinai kuklūs ir nelabai mėgsta spontanišką elgesį, todėl labiausiai jiems tinka „žemiškos“ veneros – tai mergelė, jautis. Taip pat tinka venera skorpione, nes abu šie ženklai mėgsta „sulaikytas“ emocijas, tačiau čia vistiek erzins jausmingumas ir emocingumas. Žemės ženklai labai nemėgsta emocijų demonstravimo, todėl jei esate pernelyg didelis svajotojas ir idealizuotojas, su venera ožiaragyje jums gali būti be galo sunku.

 

Venera vandenyje

 

Be jokios abejonės pagrindiniai bruožai – laisvė bei nestandartinis požiūris į santykius. Tokie žmonės yra tarsi vėjas, todėl pats blogiausias dalykas – apriboti tokio žmogaus laisvę ir savintis jį. Pajutęs tokį elgesį žmogus su venera vandenyje gali tiesiog atsitraukti, nes jiems nieko nėra svarbiau už laisvę santykiuose, net jei ta laisvė dirbtinai sukurta.

 

Tai nėra neištikimybė, tai yra tiesiog laisvė, kai pora jaučiasi kaip „du draugeliai“ , kurie nėra varžomi jokių visuomenės normų ar stereotipų. Pats žmogus gali susikurti ir stereotipus ir tam tikrus „tabu“, bet tai bus iš jo paties vidaus kylančios mintys, o ne kažkieno įteigtos… Tokie žmonės dažnai siekia išpildyti visas partnerio svajones, todėl yra linkę klausti – „apie ką tu svajoji, ko tu norėtum iš tiesų…?“.

 

Jei trokštate santykių, kuriuose nebus rutinos, kuriuose kasdien jausite romantikos atspalvį – su venera vandenyje jums pakeliui. Todėl čia itin tinak taisyklė – „kuo daugiau atversi žmogui ribų, tuo labiau jis norės sėdėti jūsų jaukiame guolyje…“. Svarbiausia sukurti atmosferą, iliuziją, kad partneris turi visą laisvę, tada jis pats jus kvies leisti laisvalaikį kartu ir sieks atrasti bendrą jungiančią veiklą, pomėgį, kad galėtumėte laisvalaikį leisti drauge.

 

Venera žuvyse

 

Meilė tokiems žmonės – savotiška poezija… Kaip ir būdinga žuvims, tokie žmonės bus be galo empatiški savo partneriui ir rinksis partnerį širdimi, o ne protu. Pačioje vidinėje savo esybėje jie be galo trokšta susilieti su kažkuo nežemišku, su kažkuo egzistuojančiu tarsi aukštesniame lygyje, todėl dažnas reiškinys, jog venera žuvyse randama pasišventusių tikėjimui žmonių horoskopuose.

 

Paauglystėje tokie žmonės itin linkę idealizuoti, svajoti apie tą tobulą princą ant balto žirgo, o taip pat tai pomėgis žavėtis pramogų pasaulio atstovais ir kitais visiškai nepažįstamais žmonėmis. Realiai tokie žmonės ieško meilės nežemiškame pavidale, todėl jei jau įstrigsite jiems į širdį, jie gali nepaisyti ir nematyti jokių partnerio trūkumų ir savotiškai idealizuoti.

 

Net jei visa aplinka jų gyvenimo partnerio nemėgs, jie vistiek bus linkę pateisinti, nes tai jų gyvenimo „aukštesnioji substancija“, nes tai jų kažkada padarytas pasirinkimas. Jei vis tik gyvenimo partneris bus pasirinktas labiau „žemiško pavidalo“, venera žuvyse gali susikurti savotišką kančią ir joje gyventi, tačiau ta kančia jiems dažnai teikia malonumą, nors jie patys to tarsi ir nesuvokia.

 

Sužavėti tokį žmogų galite tiesiog leisdamiesi į kruizą vandeniu, paskyrę pasimatymą atokiame gamtos kampelyje ar leisdami sau pabūti tiesiog vaikais lekiančiais per rugių pievą – venera žuvyse be galo trokšta patirtį tą nežemišką jausmą, kuris yra aukščiau materijos lygio…

 

Astrologė Miracha, mirachoshoroskopai.lt, asmeninis astrologės Facebook puslapis

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite