Lipnios traukos dėsnio savybės – ką turime žinoti norėdami sau nepakenkti?

lipnus-desnisTraukos dėsnis turi “lipnių” savybių. Kai jūs džiaugiatės kitų žmonių gerove, jų gerovė “prilimpa” prie jūsų. Kai jūs gėritės kitu žmogumi ir pažymite jo geras savybes, jūs šias savybes “priklijuojate” prie savęs.

 

Kada galvojate arba kalbate apie svetimus trūkumus, šie trūkumai taip pat “prilimpa” prie jūsų ir jūs juos perkeliate į savo gyvenimą.

 

Traukos dėsnis atsakingas už jūsų jausmus. Viskas, ką jūs atiduodate, grįžta jums ir jeigu priklijuojate ant kokio nors žmogaus, įvykio ar situacijos etiketę, šią etiketę jūs priklijuojate ant savęs ir gaunate atitinkamai pagal savo jausmus.

 

Ši traukos dėsnio savybė suteikia jums fantastiškas galimybes. Jūs juk galite surinkti teigiamų etikečių kolekciją ir pritraukti į savo gyvenimą viską, ko tik norite.

 

Tuo tikslu kituose žmonėse ieškokite jums patinkančių bruožų ir visa širdimi jiems sakykite “taip”! Pasaulis – tai katalogas ir kai jūs suprantate savo meilės jėgą, reikia, negailint laiko, pastebėti jums patinkančius bruožus kituose žmonėse.

 

Tai pats geriausias ir pats lengviausias būdas pakeisti savo gyvenimą. Jis padės jums atsikratyti kovų ir kančių. Jums tiesiog reikia pastebėti kituose tai, kas jums malonu ir nusisukti nuo nemalonių pusių, nesuteikiant joms jokių jausmų.

 

Paprasta, ar ne taip?

 

Šaltinis: ezoterinis.blogspot.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
gag

manau yra tiesos

Taip pat skaitykite