Dantų pastos ir fluoruotas vanduo: siaubinga tiesa, apie kurią nutylima

fluoridas-vanduoVis daugiau mokslininkų linkę manyti, kad fluoravimas yra viena didžiausių apgaulių žmonijos istorijoje, portalą econet.ru cituoja versijos.lt.

 

Dantų pastos, fluoruotas vanduo, pastilės ir karamelės su natrio fluoridu… Mes esame tikri, kad tai neša naudą, prisotina dantų emalį fluoru, išsaugo mūsų dantis sveikais ir gražiais. Dešimtis metų žymiausi mokslininkai kalbėjo apie fluoro naudą, buvo varoma dantų pastos su fluorų propaganda, fluoruotą vandenį rekomendavo naudoti visuotinai. O tiesa slypi tame, kad fluoro ir fluoravimo biznis – tai milijardai dolerių kasmetinio pelno.

 

Korporacijos jau seniai suprato, kad geriausias būdas atsikratyti pramonės atliekų – parduoti jas žmonėms. Vienas didžiausių tokio pobūdžio nusikaltimų – vandens fluoravimo programa ir dantų pastos gamyba Vakaruose.

 

Toksiški fluoridai pradėjo kauptis didžiuliais kiekiais, atsiradus atominei pramonei. Niu Džersio valstijoje, korporacijos DuPont sąvartynuose, susikaupė kalnai nuodingų fluoridų, juos ėmė plauti lietus, jie smelkėsi į dirvožemį.

 

Aplinkui iškart pražuvo visa augmenija, išgaišo laukiniai ir naminiai gyvūnai. Gyventojai padavė firma į teismą. Korporacija kažkaip atsimušė nuo ieškovų ir tučtuojau pasisamdė technologus bei gydytojus, kad tie surastų fluoridams kokį nors gydomąjį pritaikymą. Buvo skubiai sukurpta falsifikacija apie tai, kad fluoras sustiprina dantis.

 

Rezultate DuPont gavo idealią galimybę atsikratyti toksiškų atliekų, parduodant jas vidaus rinkoje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Milijardai žmonių geria fluoruotą vandenį ir valgo natrio fluoridą kartu su dantų pasta. Nors pastarasis dar nesustiprino dantų nė vienam žmogui. Vienintelė, kas gavo iš to naudą – tai korporacija DuPont, kuri iki šios dienos pardavinėja toksiškas atliekas vos ne gryno aukso kaina ir išvalo savo nuodingus sąvartynus perleisdama chemikalus per milijardų žmonių organizmus.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Didžioji dalis vandens fluoravimo stočių dirba pagal tokią schemą. Aliuminio sulfatas ir fluoridai sumaišomi ir gaunamas toksiškas aliuminio fluoridas. Kuris ir „sustiprina“ mūsų dantis. Aliuminis, beje, yra visiškai svetimas elementas gyvam organizmui. Mirtina aliuminio dozė žmogui – 1 gramas.

 

Aliuminio fluoridas nuodingas inkstams ir praktiškai nepasišalina iš organizmo. Susikaupusios smegenyse aliuminio druskos sukelia Alcheimerio ligą, trumpiau tariant – priešlaikinį senatvinį marazmą.

 

Devinto dešimtmečio pradžioje buvo pastebėta, kad fluoridas sukelia daugybines kaulų deformacijas. Kai kurie tyrinėtojai susiejo dubens kaklelio lūžių gausėjimą su fluoro vartojimu. Agonos nacionalinė laboratorija (JAV) 1988 metais paskelbė tyrimą apie tai, kad fluoridai paverčia normalias ląsteles vėžinėmis.

 

Japonų tyrimai parodė, kad fluoridai ne tik paverčia normalias ląsteles vėžinėmis, bet ir genetiškai pažeidžia vaisiaus ląsteles, dėl to jie labai kenksmingi besilaukiančioms moterims, ypač per pirmuosius tris mėnesius.

 

Kompanijos Procter & Gamble atliktas tyrimas įrodė, kad net pusė tos fluorido koncentracijos, kurios esama vandenyje, sukelia pastebimus genetinius pažeidimus. Žmonių ir bandomųjų pelių audiniuose natrio fluoridas, kuriuo mes DuPont dėka stipriname savo dantis, sukelia chromosomines aberacijas.

 

Dar vertėtų paminėti, kad natrio fluoridas slopina žmogaus imuninę sistemą. Paprasčiau kalbant, jis sukelia imunodeficito sindromą, kuris savo rezultatais gali prilygti ŽIV/AIDS.

 

Dar negana? Fluoridų nuslopinta žmogaus fermentų sistema sukelia priešlaikinį senėjimą dėl to, kad totaliai sunaikina kolageną – jungiamąjį audinį, iš kurio sudarytas žmogaus organizmas. Išskyrus dantis, savaime aišku. Netgi oficialios Amerikos medicinos įstaigos teigia, kad nuo apsinuodijimų fluoridais JAV per metus miršta 30-50 tūkstančių žmonių.

 

Šaltinis: versijos.lt

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Rimutė

Jau 6 metai vartoju Aloe dantų želę ir…jokių problemų. Žinau protingų odontologų, kurie būtent tik šitą naudoja.

Mindoza

Šiame straipsnyje 95 procentai kliedesių. Paskaitykit kitus kitus šio puslapio straipsnius, ten situacija dar blogesnė :)

eee

O tai kuo valytis dantis?

kaimo berniokas

dantu jokiomis pastomis valyti nereikia,nes is ju gana mazai naudos ,o valyti taip: po valgio pakrapstineti su dantu krapstukais,arba su dantu valymai skirtu siulu, kelis kartus dienoje paprastu vandeniu praskalauti burna, o ryte ir vakare su dantu sepetuku (pastos nereikia) , tai ir yra pagrindiniai dantu valymo budai

Arūnas

Su soda, paprasta

Bedantě

Směliu smulkesniu

Arūnas

Svoluciai pasalino nieko deta komentara

Inkognito

P.S to paties kolūkio pirmininko motina laikė vištas,kurios nelesdavo jų užaugintų grūdų ir pastoviai ateidavo pas mane nusipirkti mano užaugintų miežių keletą maišų…. Vat sakykite -kvailas gyvis tačiau labiau nei mes supranta kas jam kenksminga aš pats buvau nuėjęs ir ji pabėrė 2 krūvas joms lesinti. Prie mano grūdų jos pešėsi dėl grūdo o ana visą laiką stovėjo net nepaliesta. Tai vat duonos kepėjai duona jums kepa iš anos krūvelės grūdų…

Inkognito

Mielieji nuodai mus supa absoliučiai visur ką bevalgytume ar ką bedarytume.Pats ūkininkavau elę metų paveldėtoje iš senelio žemėje. Stengiausi auginti javus be chemijos ir teturėdavau tik apie 2-3 tonas grūdų iš hektaro,o buves kolūkio pirmininkas prieš suariant žemę ja purkšdavo glifosatu,po to berdavo į žemę po 150 kg azoto-nitratų junginių,tris keturis kart per vasarą purkšdavo pesticidais,fungicidais ir galiausiai kad javai tolygiai sunoktų dar prieš kuliant dvi tris savaites tuo pačiu Roundapu-glifosatu. O juk jis suųkelia vėžį,tiek duonos tiek mesos valgytojams. Grūduose priimant tikrindavo laboratorijos tik glitimą kuris būna geras jei į hektara pilama daugiau kaip 150 kg salietros besikaupiančios grūduose… Skaityti daugiau »

Donatas

Lietuvoje floruojamas vanduo? chloruojamas?

Neaišku

Sunku patikėti. Mano aplinkoje stomatologus lanko tik dantis nevalantys asmenys. Aš pati iki 15 m. dantis valiau labau retai, todėl turiu pasekmes. Tačiau pradėjus naudoti dantų pastą reguliariai, su stomatologais atsisveikinau. Kaip paaiškinsite tai, jei fuoridas toks kenksmingas dantims?

violinist

ne dantim, organizmui

Arūnas

Girdejau fluoridas virinamas neisira o aktivuojasi

vizbaras

tai kodel tarybiniais laikais dantu pasta buvo su fluoridais? ar ir vel obama kaltas?

Marta

Vaikystėje niekada nevaliau dantų ir jie buvo visi sveiki,kada pradėjo versti valyti jie pradėjo vesti

Taip pat skaitykite