40 tamsių šeimos paslapčių (II dalis)

seimos-paslaptysSykį dėdė Jonas nubraukė mašinos veidrodėlį ir paspruko, o teta Joana įsikibo į plaukus numanomai vyro meilužei. Niekas apie tai garsiai nekalba. Kiekviena šeima turi savų paslapčių.

 

Užsienio portalui pasiūlius paatvirauti, žmonės pasinaudojo galimybe anonimiškai išsakyti savo skausmą.

 

11. Mano šeima tiki, kad tėtis – Melchizedeko ordino kunigas, kuriam skirta pakeisti pasaulį.
O iš tikrųjų jis sveria virš 200 kilogramų, vos pasikelia nuo lovos, yra diabetikas ir vos 50-ties jau turi krūvą kitų sveikatos problemų.

 

Šeima kliedi, jog apie tai nedera sakyti kitiems, nes „jie nesupras“.

 

12. Mama smurtavo prieš mane visą gyvenimą (mėlynės, lūžę kaulai). Neištvėrusi kartą pasakiau mokytojai. Ji iškvietė vaikų teises. Suvokusi, kas vyksta, mama skriste nuskrido į policiją ir pasakė, jog išprotėjau ir bandžiau nužudyti mažėlę seserį.

 

Surakinta antrankiais buvau nugabenta į teismą.

 

Pasirinkau neliudyti. Teisėjas eigoje suvokė, jog mama yra beprotė, o ne aš. Gavau pasirinkti – grįžti namo ar keliauti į beprotnamį. Pasirinkau pastarąjį. Po penkių dienų atvyko teta ir paėmė mane į globą.

 

Mama iki šiol sako, jog buvau „siaubingas vaikas“, ir „ačiū Dievui, kad buvo išsiųsta“.

 

Beje, paaiškėjo, jog teta irgi pamišusi, tik vietoje fizinio smurto naudojo psichologinį. Ką gi, tai įkvėpė mane stoti į armiją, kur sutikau mylimąjį.

 

Ir taip, tebesikalbu su mama. Tiesiog stengiuosi pamiršti blogus dalykus. Nors dukros nepalikčiau jai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

13. Mano buvusiojo tėvą daugybę kartų prievartavo jo tėvas su draugais… Jam dabar per 60 metų, bet vis dar streikuoja viduriai.

 

14. Tėvas visą gyvenimą fiziškai ir psichologiškai kankino mane ir seseris. Mama viską matė ir sakė, kad jei kam nors pasiskųsim, negausim palikimo. Džiaugiuosi, kad dabar abudu jau pakratę kojas.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

15. Mano teta lesbietė. Apgailėtina, kad slepia tai dėl religijos.

 

16. Net blogiausioje situacijoje slypi gėrio krislas… Svarbu jį įžiūrėti. Mano prosenelis augo be tėvo, bet turint galvoje, jog jis buvo žydas, o tuometinėje Vokietijoje – „antižydiniai“ laikai… Kai pagalvoji…

 

17. Savo landumo dėka išsiaiškinau šį tą apie savo šeimynėlę.

 

Gerosios senelės naujas vyras nenorėjo vaikų, tad ji nieko nelaukdama nulėkė į teismą, pamelavo turinti smegenų auglį ir paprašė, kad keturis jos vaikus kas nors paimtų į globą. Paėmė. Ir tvirkino – ir berniukus, ir mergaites… Mano mama nuolat bėgiojo skųstis, tad galiausiai senelė atsiėmė juos. Net ne kaip šuniukus – prieglaudos neleistų taip elgtis – o juk čia vaikai… Mano mama, dėdė ir tetos… Nežinau, kaip gyventi apsimetant, kad nežinau to…

 

18. Nugirdau tėvus kalbantis, jog tėtis gali negyventi ilgiau 60-ties, nes nei vienas iš jo giminės ilgiau negyveno. Būtų skaudu, nes jam jau 52-eji.

 

19. Niekas be manęs ir mano tėvų neturėtų to žinoti, bet mano močiutė padarė siaubingą nuodėmę – tapo aktore. Dėl to turėjo kraustytis iš Pakistano į Angliją, antraip būtų buvusi nužudyta Talibano, kuris jai grasino.

 

20. Tėtis norėjo, kad būčiau abortas. Manau, ir dabar taip tebemano…

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
vikce

viska lempa

Ziiza

Na nezinau, sunkiai skaitosi tokie straipsniai, nei pradzios, nei pabaigos,

Taip pat skaitykite