40 tamsių šeimos paslapčių (I dalis)

tamsios-paslaptysSykį dėdė Jonas nubraukė mašinos veidrodėlį ir paspruko, o teta Joana įsikibo į plaukus numanomai vyro meilužei. Niekas apie tai garsiai nekalba. Kiekviena šeima turi savų paslapčių.

 

Kita vertus, ne kiekvienas gėdingas niekas yra vertas policijos ar net psichiatrų įsikišimo, kaip žemiau pateikiamuose pasakojimuose.

 

1. Seneliai norėjo susilaukti daugiau vaikų, bet močiutė niekaip negalėjo antrą kartą pastoti, todėl įsivaikino broliuką ir sesutę. Netrukus po to Dievas sureagavo į geranorišką poelgį ir, lyg pasakoje, padovanojo nėštumą…

 

…įvaikinta mergaitė mįslingai žuvo nukritusi nuo laiptų. Berniukas buvo tyliai atiduotas kitai šeimai. Nuo tos dienos apie juos nebuvo ištartas nei žodis.

 

Ko gero, buvau pirmas žmogus per 70 metų, išgirdęs šią istoriją. Ir tai tik dėl to, kad sudarinėjau giminės medį. Nėra išlikusių jokių nuotraukų, bet žinau, kad įvaikintosios mergaitės vardas buvo Barbara, arba tiesiog Bani (Triušiukė). Senelis, keliaujantis prekeivis, parvežė ją ir broliuką senelei kaip staigmeną. Buvo 1940-ieji, viskas kitaip, nei dabar…

 

Kai mano mamai ėjo septinti metai, senelis buvo eilinį kartą išvykęs, namuose tik močiutė. Mama grįžo namo. Namas buvo pilnas nepažįstamų žmonių, kalbančių pritildytais balsais… Barbara gulėjo lovoje negyva. Berniukas, kurio net vardo nežinau, vėliau, kaip minėjau, atiduotas.

 

Nežinau net, ką pridurti. Keista istorija… Paskutinis dalykas, kurį galiu pasakyti, yra tai, kad močiutė buvo keista moteris, nemėgstama kitų šeimos narių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

2. Mano vyresnioji sesuo iš tikrųjų mano motina, mano tėvas buvo mano mamos (iš tikrųjų močiutės) vyras.
Kam susvaigo galva bebandant suprasti: moteris išteka už vyro. Tas vyras permiega su moters dukra (iš buvusios santuokos). Dukra pagimdo mane. Moteris apsimeta, kad aš – jos vaikas.

 

3. Prosenelis vožia savo žmonai su žarstekliu ir perpjauna gerklę, o tada ištaško sau smegenis.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

O viskas prasidėjo nuo ginčo, ar ne per šalta tokiu oru siųsti mane į parduotuvę pieno…

 

4. Šeimoje yra pedofilas, prievartaujantis mergaites vien tam, kad sugriautų jų gyvenimus. Priekabiavo prie visų mano tetų, išprievartavo 7-metę kaimynę, ir tikriausiai dar daug mergaičių, tik aš nežinau…
Jo trys sūnūs nežino, kas jų tėvas.

 

Antras autorės komentaras: leisiu sau pasakyti iki skausmo sarkastiškai – kaip jums net į galvą galėjo šauti, jog mes jį įdavėme policijai? O kaip geras šeimos vardas? Apie jį nepagalvojot? Ar įduotumėt giminaitį, jei jis prievartautų jūsų vaiką? Būtent, ir mes ne.

 

O jei rimtai, aš buvau viena jo aukų, ir pasiskundžiau policijai, bet nei vienas šeimos narys (nors visi žinojo, išskyrus sūnus) neliudijo mano naudai, visi neigė, tėvai nustojo su manimi kalbėtis metams. Be to, viskas vyko Australijoje, o į policiją ėjau Naujojoje Zelandijoje (tik tai – išsikraustymas – ir apsaugojo mane nuo tolesnės prievartos).

 

Mane ŽUDO mintis, jog BET KURIĄ akimirką gali būti nauja auka… Bet ką dar galiu padaryti?..

 

5. Prosenelis turėjo 17-metę meilužę. Prosenelė sužinojo, nuėjo į jos namus ir ją užmušė.

 

Prosenelis atsėdėjo už žmogžudystę.

 

6. Dėdė kali už prostitutės nužudymą kirviu.

 

7. Šizofrenikė teta padegė savo namus ir nukryžiavo kates.

 

8. Močiutės depresiją bandė išgydyti šoko terapija. Po seanso ji nuėjo ir nušoko nuo uolos.

 

9. Mano mamos mama, mano močiutė, dingo. Dingo ir tiek. „Oficiali“ versija teigia, jog ji neva tiesiog ėmė ir paliko dvi savo dukteris ir išskrido atgal į tėvynę (Japoniją).

 

Vienintelis, galintis atsakyti, buvo senelis, bet jis niekada nenorėjo apie tai kalbėti, o dabar nusinešė paslaptį į kapą.

 

10. Didžiausia šeimos paslaptis – pinigai. Iš kur jie randasi, jei tėvai nedirba? Bet moka po 16 000 dolerių už vaikų mokslus bei, žinoma, už visas kasdienes išlaidas. Kartą, kai pritrūkom namuose maisto, mama pasakė, jog pinigų mes turim, tik… ne dabar. Paskui jų vėl atsirado – neva iš močiutės.

 

Mama lyg ir turi kažkokių akcijų – paklausiau, kiek jos vertos. Atsakė, jog nežino, tuos reikalus tvarko močiutė… Paklausiau, ką brolis mano. Jam dzin – svarbu moka. „Dėka tų akcijų“.

 

Kadangi šitaip buvo visą gyvenimą, mudviem tai neatrodė labai keista, bet kai iš šono pažiūri – kažkaip neįprasta.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
saidas

Nu man tai trečias geriausias :-D

Mekabciel

Net neisivizduoju ka butu galima pakomentuoti po tokiu straipsniu… Kokia cia reakcija turetu but… :D ? :) Perskaitai maza to kad nelabai aisku kas suregzta tai dar protarpiais prievarta, pedofilija ir kiti smagus niuansai paliesti… Kas cia per triedalas? Cia informacinis merdejimas, konvulsijos, ismatu nelaikymas? :) E gal teiktumetes savo sita darba prakomentuoti? Cia ka man reikejo suprasti? Kogero —> Isties labai praturtinanti zmogu informacija, kelinta karta supratau jog pasaulyje egzistuoja skerdynes, pedofilija, degradacija… :) Daugiau tokiu straipsniu ir visai malonus gestas butu is jusu puses, jei pasistengtumete paruosti sodresnius, ryskesnius, genitalijomis, pedofilija ir ziauriomis zmogaus nuzudymo spalvomis nutapytus Straipsnius.… Skaityti daugiau »

Anonimas

egonoike, kaciuku ir suniuku vaizdelius eik i Youtube ziureti. Ten ir teletabiu serijas rasi.

Mekabciel

Anonime as karts nuo karto uzsiduodu sau klausima, jei einant keliu pamatai jog prievartaujamas vaikas tu: 1) numoji ranka 2) sunerimsti bet tai ne tavo reikalas ir nupedini toliau 3) reaguoji ir pabandai padet vaikui. Tai siuo atveju prievartavimas vyksta mentaliniame lygyje. Nebutina atsakyt garsiai, bet galima sau nuosirdziai atsakyt, kuri varianta is tu triju tu pasirinksi. Nes jei istikro siame pasaulyje lieka tik i ivyki pasiziuret, o aplinkiniai pasakys, “cia rimti, ne vaikams skirti dalykai del to eik kur ejai savo keliais” tai tada liudna, bet as tuo netikiu… As netikiu kad ir tu tuo tiki. Anonime as tiek… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite