Vieno miestelio gyventojai danguje pastebėjo keistas raudonas šviesas: ar tai – NSO?

nso-stogaiKvapą gniaužiantį reginį Prancūzijoje stebėjo šimtai žmonių: neatpažintas skraidantis objektas ryškiomis šviesomis žybsėjo virš pastatų stogų, rašo alfa.lt.

 

Vienas prancūzas telefonu nufilmavo šį reginį ir paviešino jį internete. Raudonos žybsinčios šviesos išgąsdino ne vieną paranormaliais reiškiniais besidomintį žmogų. Jie ėmė diskutuoti apie šį įvykį socialiniuose tinkluose. Kai kurie internautai tikino, kad šviesas skleidė vienas didelis objektas.

 

Žinoma, daugybė žmonių, net neabejodami savo teisumu, tvirtino, kad užfiksuotas objektas yra ateivių laivas. Kiti tik juokėsi iš tokių kalbų ir sakė, kad toje vietoje stūkso kalnas, o kadangi miestelį tuo metu buvo apgaubęs rūkas, paties kalno nesimatė, tačiau matėsi ant jo esančių namų žybsinčios šviesos.

 

Ką vaizdo įraše įžvelgiate jūs?

 



 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Yuno

nerodo…

...

Jau ne juokais pyktis ima. Nepakanka to, kad migrantai iš trečiojo pasaulio šalių plūsta į Europą, tai dar ir migrantai iš kitų pasaulių pradėjo veržtis. Trumpui reiktų susimąstyti, kažin ar užteks tvoros su Meksika, siūlyčiau JAV uždengti kupolu ir priversti ateivius už jį susimokėti.

Hidden name

Visi matė, vienas užfiksavo? :D

Taip pat skaitykite